Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Tak mám první šestici 20 minutových epizod za sebou a dojmy jsou značně rozporuplné. Na jednu stranu mě fakt baví nekorektní a hodně přisprostlý humor, ale na druhou stranu mi vadí sitcomovské pojetí (naštěstí bez umělého smíchu) a tudíž hodně přestřelené zápletky. Je to škoda, protože mám tyhle šílené seriály o teenagerech rád a Prcičky, ke kterým je tenhle seriál mnohými (a trochu nepochopitelně) přirovnáván, tak zůstávají nepokořeny. Možná taky proto, že bych radši, aby takový seriál hrál i na trochu vážnější strunu. Uvidíme, jak na tom bude druhá série. Hodnocení série: 3/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Druhá série si nečekaně polepšila a právě tom, co jsem ji vytýkal. Zápletky jsou tentokrát uvěřitelnější a reakce postav reálnější. Vtipy jsou tak mnohem údernější a i když opět staví na absolutně pubertálním a často i dost nechutném humoru, mě to prostě baví. Zejména to neustálé pošťuchování mezi kámošema a často i dost brutálně podané nadávky. Kadence (nejen) slovíčka "fuck" je opravdu vysoká a výbuchů smíchu též narůstá - některé dialogy a hlášky jsou fakt smrtící. Hodnocení série: 4/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Třetí řada zase skočila o malý krůček zpátky, zejména v posledních dvou dílech sklouzla do přehnané a často i docela trapné šablony po vzoru první série. Naopak první čtyři díly byly naprosto vynikající. Ve výsledku mě seriál bavil, leč sitcomové ladění a absence příběhu mě trochu zklamalo. Hodnocení série: 3/5 ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh komedií vysloveně nesnáším, no po britsku se to dalo náhle trochu snést. Pravda kvalita trochu klesala s každou sérií, ale v podstatě v každé části jsem se nad nějakým nápadem hlavní čtverky rozhodně pobavil. Oblíbená epizoda: 2x01 - The Field Trip ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej humor, kterej mám ráda, ale i u přihlouplejch seirálů oceňuju aspoň náznak komplexnějšího děje a tady jde jen o to najít konečně ňáký holky, který jim daj. Kolem toho se motá samozřejmě fůra srandy a smích je zaručenej. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný britcom pro -náctileté, imho. Ono to má všechno - říz, údernost, vtipnost, autentičnost, pěkný holky a vlastně všecko co napsal lakitaki. Druhá sérka odstartovala výborně, akorát (soudě podle 3 dílů) by si scénáristi mohli brát servítky, protože naší ústřední čtveřici hází samý klacky pod nohy. A to pro člověka, co se s nima snaží ztotožnit nebo jim fandí je špatný. :-) I tak ale lepší sitcom tohoto typu ze současnosti nenajdete. ()

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by to řekli v seriálu: Naprostá prvoplánová a nevtipná mrdka o čtyřech dementech, která nenechává na divákovi jakýkoliv přínos kromě pocitu studu, že se (v mém případě) prokousal čtyřma epizodama. Fakt nevim, komu se tohle může líbit, popřípadě kdo to srovná s kousky typu American Pie, kde se obecně těží z toho, že několik poměrně všedních a fajn kluků dojíždí na to, že nesplňují vycucané sociální standardy popularity, když Inbetweeners jsou jenom o tom, jací jsou hlavní hrdinové kreténi. Ve společnosti kohokoliv z nich (a obzvlášť postavy Jamese Buckleyho) bych asi do 10-ti minut nemohl jinak, než jim omlátit o obličej první věc co by byla zrovna po ruce. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda teenagerských komedií o tom jak si parta loserů chce zaš...., ale tohle je naprosto ojedinělá výjimka, že i tak otřepané téma se dá udělat kvalitním,ale hlavně megazábavným způsobem. Inbetweeners se vyvarují dnes bohužel tolik populárního fekálního humoru a servírují nám porci chytře napsaných a hlavně uvěřitelných situací a gagů. Ústřední čtyřka je velmi sympatická tak nezbývá než doufat, že přibude nových epizod a neztratí dobře rozjeté tempo. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Na britský sitcom překvapivě americký styl, ale zábavnosti mu to neubírá. Od dobrého sitcomu bych sice nečekal, že budu mít problém se třemi ze čtyř hlavních hrdinů, ale Neil, Jayův otec a především odzbrojující účitel Phil Gilbert dohánějí jakýkoli svůj výstup k dokonalosti. 1. řada: *** Jako úvod sice ucházející, ale vtipy ještě často slabé až trapné, American Pie jde vidět v každé scéně. 2. řada: ***** Teprvě tady se prejevuje potenciál anglické školy naplno. Co scéna to hláška a další výbuch smíchu. Yoda, Patrice, důchodci, zkoušky, tady se prostě nedá vyjmenovat vše. 3. řada: **** Anglické hlášky z velké části vystřídaly nechutnosti. Sice je několik scén nezapomenutelných, celkově po předchozí řadě propad. Filmu se přesto nemůžu dočkat. Nakonec bych zmínil hudbu, která sice nemůže být vzdálenější mému šálku čaje, v podávaných situacích jsem ji nejen přežil, ale dokonce si i oblíbil, soundtrack tedy za plný počet. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po kratší soukromé seriálové pauze jsem náhodou narazil na Inbetweeners a musím uznat, že takhle jsem se už dlouho nenasmál.))) Charakteristika ženského pohlaví dostává v podání těchto zoufalců (ale i sympaťáků.)) úplně nový rozměr a jejich neustálá touha si štrejchnout často vyústí do těch nejbizardnějších situací, jaké si lze představit. V této kategorii asi opravdu to nejlepší, co může současná produkce nabídnout. P.S.: A se Skins to, prosím, opravdu nemá mnoho společného, spíš nic. Skins je v drtivé většině drama, kdežto Inbetweeners je čistokrevná a vynikající komedie. "Piss off!" ... "Piss off, please!" ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Tahle čtveřice si mě dokázala tak vtáhnout, věkem k nim mám ještě blízko a to věřícný podání je skvělé. Perfektní scény a nezapomenutelné hlášky. "Fucking friend" ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Typicky anglicky a tým pádom celkom z ostra a bez servítky poňatý seriál o 4 looseroch s libidom niekoľkonásobne prevyšujúcim IQ. Všetky epizódy sa tak rovnako nesú v morálne rovnako zvrhlej a nadržanej nálade v sprievode gulometnej paľby slovíčka "fuck" na X spôsobov. Baviť sa na neskutočne trapných a ponižujúcich situáciách samozrejme dá (je to britský seriál!) veľmi slušne, horšie to mám so samotnými postavami, ktoré mi akosi stále nie a nie úplne prirásť k srdcu. V reále by vás pri pohľade na takúto ubohú obmedzenú štvorku napadlo veľmi veľa opovrhujúcich nadávok, v seriáli by som im mal očividne fandiť... Bohužiaľ, nedá sa. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

výborná záležitost,která je lepší díl od dílu a člověk pak dokáže zpětně docenit i následný film...90% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů, které mě zaujaly a pobavily, ale už jsem se nikdy nepřinutil stáhnout všechny a celé se na to kouknout. Doufám že se k tomu někdy dokopu:) ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

1. séria: Aktuálnosť, humor, úprimnosť, sprostosť, infantilnosť, pravdivosť, absurdnosť, britskosť, fekálnosť a neskutočne kruté hlášky (na stopercentný zážitok je však nutná pokročilá angličtina) sa v dokonalom pomere spojili a dali vzniknúť absolútne vynikajúcemu komediálnemu seriálu o nadržaných teenageroch, ktorý ani trochu neuráža, iba baví a to úplne kráľovsky. Tento seriál mi padol neskutočne dobre; predpokladám, že sa tak stalo predovšetkým kvôli tomu, že som momentálne v období lúčenia sa s pubertou a práve ľuďom nachádzajúcim sa v tejto etape života sú Inbetweeners primárne určení. Rozbeh v podobe prvej epizódy je v porovnaní so zvyškom seriálu síce trošku slabší (t.j. asi tak za štyri a pol hviezdičky) a seriál po dopozeraní prvého dielu pôsobí len ako "veľmi fajn", ale hneď vzápätí všetko toto zmení zo súčasných šiestich častí najlepšia, druhá epizóda, po ktorej sa tento skvost nedá nemilovať - minimálne za predpokladu, že patríte do vhodnej vekovej kategórie; ale ani vek nie je určujúci definitívne, čo zopárkrát potvrdí aj samotný seriál. Nadržane očakávam ďalšie epizódy a udeľujem absolútne čistých 100% a ani o promile menej. Je zaujímavé, že obrovskému kvantu filmov spadajúcich pod "žáner" teenagerských komédií kraľuje jediný jeden seriál patriaci do tejto kategórie. 2. séria: 2x01=100%, 2x02=100%, 2x03=100%, 2x04=100%, 2x05=90%, 2x06=100% ... Komentár k druhej sérii doplním po druhom kole. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Britske teenkomedialne peklo, ktore vraza vsetkym americkym Prcickam riadnu medzi oci....takato partia typkov sa len tak nevidi a to, co predvadzaju v kazdom jednom diely je neskutocne pubertalnoinfantilne skutocne, parada. 4,5/5* ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto za dva dny. Totální závislost. Nijak extrémně vtipná, skvělá, nebo chytrá... prostě zábavná, nelze se od toho odlepit. Strčí pseudo teen age komediální seriálu typu Big Bang Theory a HIMYM do kapsy. "Blooody hell, yo mum is FIT!" ()

Reklama

Reklama