Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

okkac 

všechny recenze uživatele

Po seriálu, když jedu autem kolem autobusové zastávky, mám chuť zakřičet "Bus wankers!!!" Naštěstí tady tomu bude rozumnět minimum lidí :D A po partě totální looserů, kteří poserou co mohou jsou nejlepší postavy ředitel a otec Jaye, který mu dá vždy takovou stěrku za ty jeho kecy :D ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přesně jak říká B!shop. Sean William Scott, Jason Biggs a jiní se prohodili za britské herce a vznikli tihle přizdisráči, kteří se snaží přijít o panictví. Každý díl garantuje určitou porci smíchu při scénách, kdy se doslova můžete cítit až trapně, při představě, že někde takoví teenegeři vůbec běhají po světě. Prozatím nechám hodnocení na lepším průměru. Poblité dítě rulez. Odrazuje mě to anglické prostředí, které mi připomíná zastaralé výchovné filmy z Anglie... /// Druhá a třetí sezóna zvedla seriál do čtyřhvězdičkové působnosti. Trapné situace neutichaly. U různých příhod a snaze si vrznout jsem se několikrát zasmál až k pláči..(hodnocení za 1. - 3. sérii - konec) ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ano poťouchlí, věčně nadržení, mladí angličtí kluci, nebrajíc si servítky s větami jako: " Jdu si ho vyhonit " , zažívají všední i nevšední komické situace. Kdo má rád anglické seriály musí vidět !!!! ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím. Asi jsem už jinde, nebo jsem s blížící se třicítkou nějak zestárl, ale moc mě to nebavilo. Většina postav jsou naprostý kokoti, dělaj si děsný naschvály spíš jak 15ti letí, než skoro dospělý i rodiče se tam chovaj občas jak retardi. Většina scénáristického umu se snaží ty pitomce prostě zesměšnit a dostat do co nejvíce trapných situací. Zvracení, sraní, chcaní, neustálé urážky a narážky na kozy, kundy, čuráky, močku a mrdku už dnes asi nepovažuji za druh dobré zábavy. Plusem seriálu je rozhodně třetí řada, kde jsem se i celkem zasmál. Opravdu jsem jim nepřál, aby si ani jeden z nich někdy vrznul. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

nechápu, proč je takovej rozdíl v hodnocení seriálu a filmu. Seriál začíná nevinnými žerty a normálními situacemi, ale postupem času se stává více a více nechutným a nějaký scény jsou vážně až za hranicí. Nicméně jsem se u seriálu skvěle u téhle retardované bandy bavil. Neil je největší blb, ale jeho tanec je luxusní. Škoda, že nebudou další série, dost mě to chytlo. Jejich narážky na Neilovýho tátu byli někdy až moc a bejt Neilem, tak je asi zabiju. Takovýhle kamarády bych asi nechtěl. Poslední díl se stanováním je dokonalej, ale zbytek je na těch 80%. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Je to slušný teen komediálny seriál. Zasmial som sa viac než dosť. Briti vedia robiť humor. Bohužial mi tu vadila jedna vec. 4 chlapcov sú až moc veľký dementi a až príliš neúspešný. Keby zasunuli aspoň občas divák by bol viac napätý kedy im to vyjde a kedy nie. Ako povedal jeden užívateľ, ťažko sa mi im fandilo. Tiež je problém, že sa to stále točí len okolo toho jedného, takže sa seriál začína postupne opakovať. Ale aby som len nekritizoval tak je tam niekoľko dobrých vedlajších postáv (napríklad riaditeľ školy). 70%. Prikloním sa k trom hviezdičkám, lebo štvrtú pridám pri filme. A ten si zaslúži totožné hodnotenie ako seriál, lebo má rovnaké kvality aj chyby seriálu. Nechápem taký rozdiel v hodnotení. ()

adli 

všechny recenze uživatele

sám to nechapu, ale vydrzel sem na tuhle nebetycnou ptakovinu koukat celych 8 dilu, bohuzel ti herci jsou tak nesympaticti pitomci, ze jim clovek ani to vrznuti nepreje, sem tam povedeny vtipek, ale vetsinou jen trapnost nad trapnost, jo a srovnani se Skins?? ale pratele nenechte se vysmat ... ()

majkl44 

všechny recenze uživatele

Člověk se u toho sice zasměje, ale někdy mi přijde, že už ty klukovské potíže jsou za hranicí normálnosti a herci přehrávají.. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Až doteraz som neveril, ze niečo takto bláznivé môže byť zároveň aj vtipné. Chlapci zatiaľ bodujú na 100 percent, uvidíme ako im to pôjde ďalej. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Super seriál o bandě nadržených zoufalců, plný drsného humoru a sprostých nadávek. Naposledy jsem se takhle smál u seriálu, při sledování The it crowd. Britské seriály pro mne v poslední době jednoznačně válcují ty americké! ()

Reklama

Reklama