Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Nesmírně návyková záležitost. Škoda, že bylo natočeno pouze 18 dílů. Tahle perfektně zahraná čtveřice outsiderů zašlapává všechny americké teen komedie hluboko do země. Jako výplň mezi vtipnými scénkami navíc funguje skvělý soundtrack, kde nechybí např. The Libertines, The Cure, The Jam a další britské skupiny. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou celou první sérii a pocity jsou docela rozporuplné...Banda debilních looserů, jaké jsem snad ještě nikde neviděl, zažívá místy hodně nepravděpodobné situace a u jejich rozhovorů a chování někdy zbývá jen nechápavě kroutit hlavou.. Kult si prostě představuju jinak. 4/10 P.S. - uznávám, že nízké hodnocení je asi ovlivněno i tím, že věk hlavních hrdinů mám už za sebou :) ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál o loserech, ale o těch britských (těch opravdu nesympatických volech). Spousta vtipu a sprostých výrazů. Dobrá zábava, i když se najdou i ve VB lepší serie (How Not To Live Your Life). 75 % ()

sl4necek 

všechny recenze uživatele

Britský mix prciček a South Parku. Skvělé obsazení, ale dost mi vadil debilní Will. Nedivím se, že dostával přes hubu. ()

VIPerson 

všechny recenze uživatele

Čtyři panici se snaží nebýt panici...chvílemi neskutečně vtipná britská prcičkovská zábava,chvílemi je mi naopak tak ouzko z toho,jak až moc jsou hlavní postavy trapné natolik,až mě to kolikrát sere ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji styl anglického humoru, je naprosto odlišný od všech... tento seriál mi ale nepřišel vůbec, vážně vůbec k chuti. Scény mi přišly spíše trapné, než-li vtipné a obsazení podle mého názoru také nebylo tím nejlepším rozhodnutím. Po pilotním díle jsem si říkala, že se to třeba celé zlepší, ale nezlepšilo ani zdaleka... i po pátém díle jsem se nudila- pro mě neskutečný propadák. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Někdo tu psal o mixu Superbad a Prciček, spíš je to Superbad na britský způsob. Čtyři loseři, každý tragický jiným způsobem, hledají první sex. Párkrát k tomu mají blízko, ale vždycky to nějakou poserou. Navrch jedna sexy mamina a boží učitel. Chodit ještě na střední, tak je to za pět hvězd. Ale protože to bylo s každou sezónou horší, rozum mi radí ubrat. ()

SHit4U 

všechny recenze uživatele

teenage komedie moc nemusím...o to větší překvapení pro mě byla tohle partička britských looserů. Ostrovani prostě umí a já se o tom opět ujišťuji.....Mr. Gilbert: "Docela nevinná estráda adolescentní blbosti" ....a sakra zábavná! ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Jsou to fakt nesympatický magoři, ale docela jsem se nad nima bavila a i poučení jsem si z toho vzala. Že i když je váš nejlepší kamarád zároveň největší práskač a loser,kterej vám jen kazí život, že s ním pořád můžete kamarádit. Ehm.Cože? ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Zajimavý projekt... prej jeden z několika nejlepších sitcomů v anglii za rok 08... po třech dílech je to klasický anglický suchý humor, kterej sice mám rád, ale u tohodle seriálu si nejsem moc jistý jestli to je ono :) uvidíme dál... ... EDIT po 18 dílech: získalo si to ode mě místo v TOP10, protože ten teenagerský neskutečně infantilní a anglicky skvělý humor je k popukání. K tomu nejde co dodat. Intelektuál, Idiot, Sexista a relativně normální Simon a jejich výlety, průsery, trapasy, první holky, první chlast, první drogy... to je prostě paráda a u některých dílů jsem se prostě nezastavil smát :D ()

Padavan odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju intelektuální humor, jako v BBT, ale tohle je ''shit'' ve všech směrech! Tenhle seriál mi doporučil jeden panic a to už o něčem svědčí! :D ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Od britské stanice 4, která již vyprodukovala pecky jako Misfits a Skins se zklamání ani očekávat nedalo. Zajímavý humor, trochu prkenní herci a hezký počet epizod pro ty, kteří neradi natahování. Kvalita se díl od dílu zvyšuje a i přes malý počet epizod jsem si tu britskou bandu naprosto zamiloval. Vtipy mě dostaly do kolen několikrát a to hlavně v podání Jaye, který je na celém seriálu bez diskuze nejlepší. Doufám, že film bude alespoň z poloviny tak dobrý jako seriál. 1. série - 72%, 2. série - 87%, 3. série - 92%. Nedá mi to nepřidat do komentáře ještě jednu z mých nejoblíbenějších scén: Youtube odkaz. Celkově - 96% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Jsou to neskuteční kreténi, ale neskutečně pobaví. Neskutečný nářez se skutečně jen pár podprůměrnými díly. Bránice dostane neskutečně zabrat a člověk někdy uvažuje, kdo tohle vymýšlí! Britský humor prostě můžu. Neskutečná řit!!!! ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Nepopieram množstvo vtipných pasáží, no humor seriálu je veľmi recipročný a ošúchaný. Pripomína mi to Prcičky na britský štýl v seriálovej podobe. Osobne si to neviem predstaviť pozerať ináč než v originálnom znení. Britský slang a prízvuk je to, čo drží seriál pokope. Na to, aký je však pomerne krátky, má príliš stereotypné postavy ktoré príšerne často menia svoj charakter podľa nálady scenáristu. A nehrá tam žiadny pohľadný herec. Dokonca ani "hviezdy školy" nie sú ani zďaleka pekné. Moje dojmy sú také "niekde medzi". ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem asi už moc starej. Každopádně po prvních dílech jsem jen nevěřícně koukal jak může být taková zhovadilost v červenejch, ale nakonec jsem to dokoukal všechno a docela se i bavil. Hlavní hrdinové jsou nehorázný dementi a to ne v žádnym roztomilym slova smyslu. Prostě to jsou pubertální debilové a aby mi přišli sympatičtí tak by mi muselo být tak o 10 let míň. Ale je pravda, že někdy jsou ty jejich retardovaný eskapády vtipný. 60% ()

studo 

všechny recenze uživatele

Toto sa nedá popísať, túto smršť musíte vidieť. Čo diel, to perla. Nechápem ako niečo takéto môžu začať točiť a po troch sérkach to zrušiť. To tomuto seriálu však status kultový u mňa nezoberie. Wankers... ()

Reklama

Reklama