Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se rozhodnout mezi 4 nebo 5 hvězdama. Ale první díl druhé řady, obzvlášť výlet na loďce či balení ancient zmrzlinářky, mě přinutil krupnout si do trioly. Takže tam těch bloody fucking five stars vrazím. A nejlepší na téhle partě 4 loserů je, že když už si myslíte, že to nemůžou víc posrat, tak to teprve začíná! ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trochu naletěl zdejšímu hodnocení.. Inbetweeners není špatný seriál, určite se na to koukat dá, ale žádnou extra zábavu nečekejte. Seriál pojednává o bandě 4 tragédů, kteří se snaží zasunout, ale vždycky se něco pokazí.. bohužel je tam dost trapných scén a navíc hlavní hrdinové jsou dost nesympatičtí, proto slabší 3* ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Drsný, sprostý, trapný, ale pořádná sranda :). Překvapivě si seriál drží stále vysoké tempo a i třetí série je stejně dobré jako předchozí dvě, ne-li lepší. Mě tenhle seriál prostě baví a pořádně. ()

dEst28 

všechny recenze uživatele

Odhodlal jsem se ke koukání po filmu, protože mě zajímalo jestli to bude podobná bejkárna. No a je, a mě to baví :) Další výbornej britskej seriál. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Na strednej škole to nikdy nie je ľahké. Obzvlášť, keď nie ste zrovna najobľúbenejšou osobou na škole a vaši priatelia takisto. A keď ste k tomu ešte všetci zúfalí panici, ktorých debaty sa večne točia okolo sexu a dievčat, ktoré vás nechcú, priťahujete k sebe večne nejaké problémy a ste maximálne nekorektní, vznikne z toho vynikajúci komediálny seriál. Presne ako v tomto prípade, kde štvorica na pohľadanie spĺňa všetky atribúty spomenuté vyššie. V troch šesťdielnych sériách na diváka čaká jedno zábavnejšie a miestami nechutnejšie prekvapenie za druhým. Každý diel totižto pojednáva o nejakej inej akcii, ktorú sa táto štvorica zúfalcov rozhodne podniknúť. Či už je to návšteva zábavného parku, caravan kempu alebo nočného klubu v centre Londýna, všade (a zväčša neúspešne) poľujú na dievčatá a vymieňajú si svoje neexistujúce sexuálne skúsenosti. Divácka bránica tak dostáva viackrát za epizódu poriadne zabrať a môžem povedať, že som sa pri tomto seriáli nejedenkrát z chuti naplno zasmial. Áno, miestami je ten humor strašne lacný a pre niekoho možno až trápny, ale niekedy je dobré "vypnúť" a užiť si aj takýto druh zábavy. A navyše, ak niečo také hovorí Simon Bird so svojim zvláštnym britským akcentom a silnou iróniou, nemožno sa nezasmiať. "Feisty one, you are..." Práve na tomto type humoru sa snaží uspieť veľa seriálov či filmov, ale toto je jeden z mála prípadov, kedy sa to aj skutočne darí. Vďaka tomu boduje aj u divákov a krátkych osemnásť epizód v pohode zvládnete pozrieť za dva dni. The Inbetweeners je skvelou voľbou, ak si chcete pri seriáli oddýchnúť a úprimne sa zasmiať pri hláškach, ktorých sú jednotlivé diely plné. Nemiestne vtipy o sexe, pohlavných orgánoch, homosexuáloch, ľuďoch s Downovým syndrómom, postihnutých, britských stereotypoch a x ďalších veciach, na ktorých je možno až trochu nemiestne sa smiať, ale v tomto prípade si človek jednoducho nemôže pomôcť. Koniec koncov, ocenenie BAFTA by tento seriál asi nezískal, ak by to bola len nejaká skutočne lacná fraška. A to rozhodne nie je - je to ďalší dôkaz toho, že Briti na seriálovom poli akéhokoľvek žánru kraľujú svetu. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se v každém díle a u každého druhého mi u toho tekly slzy. Stačí? Ještě bych chtěl dodat, že pokud se někomu zdály scény přehnané, není tomu tak. Každá dejme tomu druhá scénka mi připomínala moji skutečnou přihodu. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Tak sem po 5ti dílech druhý serie... a jako tenhle seriál je neuvěřitelná prdel. je to o partě 17ti letejch školáku, který se evidentně nuděj. Ale humor kterej je tady, fakt nema hranice. Poblitý dítě toho je důkazem. Fakt sem se takhle dlouho nenasmál. Navic kdo má rád angličtinu tak věřte, že slang je tu brilantní. Hodně hlášek z Ali G. Nulovej patos a moralizování. Je to kulomet gagů. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Stačí vidieť prvú časť (kde si zvyknete na celkový štýl, čo môže vlastne trvať trochu dlhšie než jednu časť:D) a prečítaťsi názvy ďalších a hneď pochopíte, na akom princípe je tento seriál postavený. Nakoniec vás ale vždy príjemen prekvapí a hoci som dievča a vtipy,v ktorých figuruje grcanie a spol. nie sú moje "naj", užívala som si tri série Inbetweeners dokonale. ()

JohnnyBoy 

všechny recenze uživatele

Dobrý koncept, výborné herecké výkony, první dvě sezóny docela proměnlivá kvalita, ale třetí série zařadila tento puberťácký seriál k opravdovým skvostům britské televizní produkce. Jinak výraz "Inbetweener" vnímám jtrochu jinak než je v popisku k seriálu. Dle mého názoru je "Inbetweener" myšlen v pojetí věku. Jsou to hiši trochu mezi...Mají již všichni ochlupené genitálie, ale pořád ještě neví, co s nima dělat. Bus Wankers!!! ()

Reklama

Reklama