Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

JoKKeR 

všechny recenze uživatele

skvělej seriál u kterého jsem se nadmíru všeho hrozne zasmal a konečne po dlouhé době to byl smích upřímnosti :) takže děkuji ()

Aniii 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna seriálový fanda, ale The Inbetweeners řádím mezi ty hodně povedené. Docela jsem se nasmála. Obzvlášť při scénkách s "shitty yellow car". ()

Radoušek 

všechny recenze uživatele

1. a 2. sezóna na 5* je to vtipné je to vesměs i chytré. Jak už bylo několikrát řečeno jsou to Prcičky po britsku. Postavy jsou svým způsobem sympatické tedy pro mě až na Jaye ten mě vyloženě iritoval ale to je podle mě snaha autorů. Zato 3. sezóna je pro mě zklamáním z hlavních postav se stávají debilové, jejich chování je až moc extrémní. Prostě už to není ono. ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Skvělá seriálová pecka, trochu ve stylu „Prciček“. Geek, uchyl, smolař a blb jsou kamarádi, ženoucí se za jediným vytouženým cílem. Za sexem. Přičemž snahu dostat se do kalhotek prakticky jakékoliv ženy (spolužačky, učitelky, mcbp, staré zmrzlinářky) si zpříjemňují chlastem. Může se to zdát jednoduché, ale funguje to. Dlouho jsem se tak nenasmál jak u tohoto seriálu. ()

cajda77 

všechny recenze uživatele

Možná trochu infantilní humor, ale co.. Po dlouhé době jsem upřímně zasmál, skvělý britský seriál, výborné hlášky! ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou sériích bych asi váhal mezi 4 a 5 hvězdičkama. Bohužel ke konci druhé a celou třetí sérii téměř veškerá sranda zmizela a nahradilo jí už ale naprosto stupidní a neracionální chování hlavních postav. Bohužel hlavně Simona, který celou dobu vypadal alespoň trošičku normální. Jay si mele pořád to svoje, bohužel žádná změna takže už to ztrácí "kouzlo". Zachránit to v závěru blicí scénou se nepovedlo??!! A nebylo to zrovna důstojné ukončení seriálu :( Každopádně dávám 65%, protože aspoň první dvě série stojí za vidění. Jdu koukat na navazující filmy, protože angláni jsou tady z toho pořád nadšení. Takže come on "Bus stop wankers" !!! ()

lusota 

všechny recenze uživatele

Partička looserů k pohledání.....každý je jiný, má své "problémy" a svůj svět, všichni jsou sympatičtí jak hrom a zároveň byste je do jednoho většinou nejraději vyfackovali, jak jsou trapní. Považuji se spíš za konzervativní typ, minimálně co se týče fórkování o sexu a pohlavních orgánech:-), Prcičky, ke kterým je tenhle seriál v komentářích přirovnáván, jsem neviděla, protože po deseti minutách jsem se cítila spíš pohoršená, než pobavená, ale tohle mi nevadilo. Inbetweeners je neškodná zábava v podání čtyř neškodných, ale supervtipných zoufalců. ()

Sembejk 

všechny recenze uživatele

Bezva zábava s neokoukanými herci. Ke konci poslední série sice ztrácí dech, ale až tak moc to nevadí. Pár svěžích nápadů kdyby přišlo, vůbec bych se nebál dalšího pokračování. ()

Jezinho95 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že jde o dílo velmi podobné Prcičkám, ale i přes menší originalitu jsem se při jeho sledování velmi bavil. Každý díl je sice jiný, ale v podstatě vždycky jde o to stejné - sex. Někdy mě je dokonce především Willa i líto. Ale co mě na tomto seriálu chybělo byl Stiffler :) celkově za 4 hvězdy, takže seriálový nadprůměr... ()

Maryo 

všechny recenze uživatele

„Před pár lety jsem v kině viděl King Konga. Teď jsem byl s jedním na rande.“ Na tento seriál jsem narazil v souvislosti se seriálem Skins. Na Skins to ale nemá. Stylem humoru to připomíná Prcičky, ale v britském podání to není tak naoko a občas se skutečně podaří udělat vtip. Nechybí klasické puberto scény, které snad tady ani nebudu popisovat, protože si to určitě dokážeš představit. Nejlepší na tom seriálu jsou ale dialogy. Některé díly se fakt povedly a hlášky by se daly tesat (když Willova máma odjede na rande, nebo školní exkurze, koncert). První série nic moc, druhá je nejlepší, u toho jsem se bavil mega, stejně tak poslední díly třetí série. Skins jsou víc realističtější a mají vyvážený poměr drama/vtípky. U Inbetweeners drama není, pokud nepočítáš scény, jak se ti Don Juani zapletou s drogovým dealerem. Ale celkově mám z toho dobrý pocit. Ochutnávka: --Záchod je zacpanej. --Jak to myslíš, záchod je zacpanej? Takže ty spíš myslíš, že jsi ucpal záchod. --Možná. Já nevím. Nejsem instalatér. Nebo tenhle dialog je fakt boží: --Ou, bože, co když moje narozky budou od teď jen horší a horší? Co se stane příští rok? --Dostaneš AIDS? --To bych musel mít sex. --Nebo vošukat vopici. Technicky se to furt počítá. Nebo se napít se stejnýho hrnku jako Neilův táta. --Hej, táta nemá AIDS. --Tvůj táta je tak AIDS, že od něj to chytli ty opice. --Vem to zpátky. --To mu na to řekli ty vopice. ()

creTin 

všechny recenze uživatele

Nerd, pitomec, tlučbuha a ordinérní looser se snaží napodobovat dospívající cool jedince. Nemyslí samozřejmě na nic jinýho než na sex, což je přivádí do konfliktu s jinak naladěnym okolí. Když už by to toho s nima někdo šel, dožene je vlastní nezkušenost a neschopnost udělat něco bez schválení partou, která ať už záměrně nebo ne, poradí dotyčnýmu úplně idiotsky. Potud je to docela příjemná primitivní zábava, ale pak tu máme taky spoustu fekálního humoru a zvracení. ()

Smakoun 

všechny recenze uživatele

Ukázková prcičkovská zábava pro teenagery po britsku. Po pár dílech jsem byl nadšen, jelikož jsem se vzhledem ke svému věku s hrdiny často ztotožňoval a jejich příběhy mi připomínaly ty mé, po čase ovšem nastal problém se stále snižující se inteligencí hlavních hrdinů, kteří začali v jednom kuse dělat naprosto nelogická a nepochopitelná rozhodnutí. Ale i tak jeden z nejlepších seriálů pro mladé naší generace. ()

Reklama

Reklama