Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný britcom pro -náctileté, imho. Ono to má všechno - říz, údernost, vtipnost, autentičnost, pěkný holky a vlastně všecko co napsal lakitaki. Druhá sérka odstartovala výborně, akorát (soudě podle 3 dílů) by si scénáristi mohli brát servítky, protože naší ústřední čtveřici hází samý klacky pod nohy. A to pro člověka, co se s nima snaží ztotožnit nebo jim fandí je špatný. :-) I tak ale lepší sitcom tohoto typu ze současnosti nenajdete. ()

Reklama

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Stačí vidieť prvú časť (kde si zvyknete na celkový štýl, čo môže vlastne trvať trochu dlhšie než jednu časť:D) a prečítaťsi názvy ďalších a hneď pochopíte, na akom princípe je tento seriál postavený. Nakoniec vás ale vždy príjemen prekvapí a hoci som dievča a vtipy,v ktorých figuruje grcanie a spol. nie sú moje "naj", užívala som si tri série Inbetweeners dokonale. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je britský až to bolí. Proto jsem se divila, že se pokusili udělat americkou verzi. To snad ani nejde, ne? Množství trapných situací bylo trošku přehnaný ale díl ve kterém parta vyrazí na koncert a tam se zhulí je k nezaplacení. Speciálně u scény s Willem jsem se smála v kuse asi 5 minut bez přestání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama