Reklama

Reklama

Hříchy mládí

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Herci Národního divadla zpívají známé písně a šansony... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Krásný vzpomínkový pořad na osvědčené známé písně ( "Já s písničkou jdu jako ptáček") a šansony v podání hereckých velikánů ND. Dále se nám tu představil třeba František Smolík s písní "Šeříky bílé" nebo Jiřina Šejbalová s písní "Milovat smutné je"..Písničkový dokument jsem nikdy předtím neviděl, ale byl zaručeně jedním z posledních TV vystoupení například pro pana Smolíka a Marii Burešovou, kteří za necelý rok potom tady s námi bohužel už nebyli.. Sám pan Smolík tu byl už hodně k nepoznání... ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Nevydařený pořad, především pro samotný nápad postavit herce před kameru a nutit je otevírat ústa k písni, kterou nazpívali i padesát let tomu nazad... Výsledek je trapně komický, stařičtí herci se snaží vypadat jaře jako jejich hlas, ale tělo neposlouchá a paměť selhává (obzvláště Burešová neotvírá do playbacku ústa správně).. Takže jen dvě hvězdičky za to, že jsou vůbec "sejmuti" na kameru a také za to, že si lidé mohli poslechnout v oné době prakticky nedostupné nahrávky (vyšlo jen LP album Jak jsme je neznali). (PS: komický je i další anachronismus; v záběru se spouští stařičký gramofon s rourou a na něm se točí deska Patria Record minimálně z roku 1914 a k tomu zní píseň Já s písničkou jdu jako ptáček - z padesátých let.. :-D) ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Krásné vzpomínky na mládí herců. Jejich písně nikdy nezestárnou a vzhledem k tomu že miluji oldies hity, tak tomu musím dát plné hodnocení. ()

Reklama

Reklama