Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (154)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osuchanejsi pribeh sa asi ani neda najst a nepomoze tomu ani pokus o lacne moralizovanie nad temou rasizmu. Najvacsim sklamanim vsak pre dany typ zanru s bijcom Michael Jai Whiteom je nizky level bojovej choreografie. Vsetko prilis strojene, umelo precvicovane a navyse aj samotny White ako keby siel iba na pol plynu - je tazkopadnejsi, pomalsi a celkovo menej vykonny :) Jemnymi variaciami predvedie zo svojho "best of the best" arzenalu"iba" svoj stvorkop - vsetko ostatne v cele so zaverecnym borcom malo presvedcive. Proti Undisputed II. zial razny krok dolu kopcom... . ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je totální bad motherfucker a ten film je dobrej už jen kvůli němu. Bohužel na to kolik tam hraje skutečnejch MMA zápasníků tam těch bitek zas tolik není. Hlavně ke konci se tam hodně kecá a debilní přehrávající záporák okupuje prostor. Na odreagování ale super. A epilog v závěrečných titulcích s mrdáním ve věznici moc potěšil :) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Vážně, Super!! Nejsem daleko od Plného Počtu.. Tohle mělo Grády.. Jak Úžasné Bojové Scény Tak Krásný Příběh .. Konečně jsem si to krásně vychutnával, a potil jsem se přitom jako Prase.. Žádné uhýbaní Kamery, vše je krásně vidět.. Bojují tam Opravdoví Řízci.. 150 Kiloví MacCi.. .. Závěrečný Boj je jeden z Nejlepších, co jsem kdy Viděl.. A také jeden z Nejlepších Street Fightových Filmů Poslední Doby.. Doporučuji!:) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo nechce nic řešit a jen tak si dáchnout, stačí vzít si pivko, kávičku, buráky, cokoliv, pustit si Bona a má vystaráno. Ovšem palec hore za ty pudrovačky. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Pecka mezi oči!!! Rozhodně nechápu vlažné přijetí a hodnocení tohoto filmu tady na csfd. Nejdříve se zmíním něco o ději filmu. Děj v podstatě nula a naivní. Jedná se o naprosté béčko. Kdo chce děj a zápletky, ruce pryč. Ale to hlavní - souboje "fighty". Naprostá špička!! Čekal jsem z hlediska původu filmu (USA) něco mnohem horšího. Ale přišla naprostá spokojenost. Za prvé, u každého souboje funguje špičková kamera, která staticky, bez třesů a zmatených "otáček" zabírá oba bojovníky a jejich akce vidíme celé v jejich "kráse". Za další - střih u soubojů, toliko velký problém USA martial arts filmů, zejména ve srovnání s mnohem vyspělejší Asií. Tedy střih nula!!! Samozřejmě, že je dopředu domluveno, kdo komu kam dá petelici, ale nemusíme trapně mrkat očima, odkud na souboj koukáme a která kamera ho zabírá. Různé styly soubojů, dynamika, brutalita, rychlost, prostě špička!! A pak je zde prostě hlavní postava "Bone", kterýho hraje dokonale Jai White, ale nejen hraje, ale prostě jeho fyzická kondice, neskutečná namakanost/muskulatura, hluboký hlas a CHARISMA v podstatě poráží nepřátele ještě před samotným soubojem. Proti Bonovi nemá žádný soupeř absolutně žádnou šanci. Bone prostě příjde do města a v mnoha (je ich fakt dost) soubojích zlikviduje naprosto veškeré osazenstvo pouličních bojovníků ilegálních zápasů. Většina soubojů končí po několika úderech. Bone dává strašlivé rány a kopačky a do toho používá snad všechny styly boje světa, takže dojde i na přehozy, lámání rukou a nohou proti kloubům atd. Masakr!!! White zde vytvořil po dlouhé době fakt postavu, jejíž sebevědomí a charisma vyloženě bere dech. Problémy má až v závěrečném souboji, kde se utká s nejlepším bojovníkem světa (dle filmu samozřejmě) ... Choreografie tohoto dost dlouhého souboje je úžasná, neverbální komunikace bojovníků je neuvěřitelně sympatická. Pro milovníky martial arts, hodně kvalitních béček, drsných hrdinů vyloženě povinnost!!!! Pro mne jedno obrovské překvapení. Nejde srovnávat s Asijskými filmy podobného ražení, jedná se prostě o dva naprosto odlišné přístupy kinematografie v tomto subžánru (i když obecně Asie odpradávna v tomto žánru vede na plné čáře samozřejmě ...). Pro mne osobně fakt výborné!!! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem se cítil jako kdyby mě MJW narval do palice svým Guyver kickem. Otřesen a na blití. Takový zklamání, nechápu! Tak dlouho v postprodukci, nechápu! A pozor, špatný souboje, NECHÁPU!! Tohle se nedá s druhým Undisputed vůbec srovnávat, zdejší borci předvádí něco jako pouliční wrestling, kde všechny chvaty, kopy a rány jsou předem domluvené a celé je to nahrané. Kamera navíc mnohokrát zabírá souboje tak, aby nebylo vidět jak a kam údery dopadají (protože ony nedopadají). Dobře, MJW s vyseparovanou svalovinou pořád umí, ale s blížícím se koncem začíná vypadat a hlavně se pohybovat těžkopádněji a pomaleji. Ne, na toto nebudu vzpomínat v dobrém, spíš budu vyhlížet lepším zítřkům: vždyť nás čeká Tekken, Undisputed 3, Ninja, The Tournament. Jo, jedině Scott Adkins to může letos zachránit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Říkají mu Bone, protože kost kost je to, co láme, když udeří." Mlčenlivý pan Bone, známý to bijec, šermíř, střelec, filozof a šachista, mi byl velmi sympatický. Jeho cesta za pomstou dokonce z počátku nabídla i několik drobných tajemství, což mne potěšilo, a naučila mne jednu větu, kterou nyní budu často užívat před svými nadřízenými: "Ani nedokážu vyjádřit slovy, jak moc mne to nezajímá." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto a totálně prosťoučký, že už to ani víc nejde, možná by se mi chtělo říct až skoro stupidní, ale co na tom sejde, když Michael Jai White řeže všechny tak parádně, že bych se od něj klidně nechal seřezat i já, jen aby tam bylo další zlikvidování protivníka. Občas je sice na Whitovi vidět ,že mu schází, oproti těm nejlepším jako jsou Tony Jaa, Jet Li, popřípadě Scott Adkins, rychlost, ale vynahrazuje to skvělejma kombinacema kopů, obzvlášť parádní jsou ty ve výskoku, kdy sundá 4 šmejdy a taky vyniká brutální muskulaturou, se kterou se dokáže pohybovat docela svižně, na to, že je skoro jak kulturista. Scénářově to je fakt kravina, ale Jai White je tak mega skvělej, že mně to stačí. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný pouliční street fight film s v hlavní roli nabušenou muskulaturou Michael Jai Whitea. Film se zcela určitě točil kvůli soubojům, které vypadají nepřesvědčivě a až příliš hraně, i když pár scén mě nechalo s ústy otevřenými dokořán. S Jai Whitem v hlavní roli jsem viděl zatím jen Black Dynamite, kde tedy nebylo o co stát, tohle je alespoň malinký krůček k lepšímu. Dalším filmům s ním se bránit nebudu, ale zde jak říkám, nemastný neslaný zážitek. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri pozreraní tohto typu filmov strácam súdnosť pri ich hodnotení, preto som rád, že tento hodnotím až o deň neskôr. Ihneď po skončení by som totiž bez mihnutia oka capol aj tretiu hviezdičku, ktorá mu však v žiadnom prípade nepatrí. Súboje držali tento film nad hladinou, ale väčšinu času sa potápal pod únosnú hranicu pozerateľnosti. Príbeh je vygumovaný a lepšie herecké kreácie predvádzajú cvičené opice. Ale cez to všetko je tu Michael Jai White a smršť, ktorú predvádza v súbojoch je naozaj mňamková. 50%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Michaelom Jai Whitom v hlavnej úlohe. Má iba priemerný príbeh o skvelom bojovníkovi, ktorý sa po prepustení z väzenia rozhodne zapojiť do pouličných zápasov kvôli svojim vlastným dôvodom. Spracovanie sa ale vôbec nevydarilo, film dlho nemá prakticky žiadny dej, iba sa zameriava na hlavného hrdinu a organizáciu týchto zápasov, čo je ale veľmi málo a tak aj miestami nudí a až približne po hodine sa konečne ukáže aj nejaká myšlienka a motív postáv, čo ma zaujalo, ale aj tak to nie je úplne dotiahnuté a navyše je už dosť neskoro. Tento príbeh mal v rámci žánru potenciál byť veľmi dobrý nadpriemer, ale nanešťastie spracovanie bolo ťažko nezvládnuté. Akcie tu nie je málo a je aj slušná. Súboje, v ktorých sa White nezúčastňuje ma nebavili, sú nezaujímavé a navyše až moc vidno, že údery nedopadajú na určené miesto, ale tie jeho súboje sú už našťastie veľmi dobré, majú vydarenú choreografiu, kde môže White plne prezentovať svoje schopnosti a navyše ani strihu tu moc nie je, viackrát zneškodní skupinu protivníkov bez jediného strihu. Najviac sa mi páči akcia, kde White postupne zneškodní viacerých, po sebe idúcich bojovníkov v pouličnom súboji, ale všetka akcia s ním sa mi tu páči, aj ked´ finálny súboj pôsobí až moc nahrane. S hereckým obsadením som pomerne spokojný, okrem Whita potešia hlavne zaujímaví záporáci. Dialógy aj aj niektoré scény mi tu často prišli úplne mimo a ani réžia ma nebavila a sklamal ma aj príliš lacný vizuál. Som dosť sklamaný, aj kvôli výbornému hodnoteniu som čakal omnoho viac. Michael Jay White je bez problémov a jeho akcia ma bavila, ale väčšina zvyšných stránok filmu je v rámci tohto typu filmu na najnižšej úrovni, čo si pamätám. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 52%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Stylová ozvěna za akčně nabitými a neskutečně se vyvíjejícími osmdesátkami v zábavném arkádovém provedení a tradičně nablblým scénářem. Bitky snesitelné, možná málo tvrdé, ale zábavné to je. Spíš přehlídka bojových taktik, než-li street fighty s cákanci krve. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista ulítlého Big Hitu sedl ke scénáři, který někdo spíchl evidentně za jeden večer, a řekl si, že tohle bude jeho stylová režijní ozvěna za upocenými béčky, ve kterých Van Damme a spol. bořili v dusných ilegálních arénách své soupeře. A my jim to žrali i s navijákem. Michael Jai White se umí sakra otáčet, Seagal by mu mohl závidět, takže se střihač moc nenadřel, respektive nechává prostor akci, která je skutečně vydařená. Kamera se netřese, zmateně nešaškuje, ale zabírá oba bojovníky a divák se v kontaktních soubojích skvěle orientuje. Žádný milosrdný střih. Děj je prakticky nijaký (bourák dá ve vězení umírajícímu spoluvězni slib), režie nebojových scén místy úsměvná a vedlejší postavy zoufale přehrávající. Celkově ale v rámci očekávání spokojenost. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po spackanom Universal Soldier II a výbornom Undisputed II znova Michael Jai White dostal príležitosť ukázať čo v ňom je. Už úvodná nakladačka vo väzení dá jasne najavo, že každý kto sa mu postaví do cesty dostane poriadne cez hubu. Pouličné súboje nenechajú dlho čakať a film sa uberá v primeranom scenári k finálnemu súboju a zúčtovaniu s mafiou na ktorej je Bob Sapp len menšou zastávkou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší fičák. Michael Jai White není bohužel Scott Adkins, hraje o něco hůře, ale zato mu to parádně kope. Čistá esence ranných devadesátek. Nad takovou řemeslnou kvalitou bychom jako mladí nadšeně hýkali. Jenže něco tomu zkrátka chybělo. Ten příběh až moc vykrádá Lví srdce. Přesto film nehaním, bitky vypadají slušně a Michael je sympaťák. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Blood and Bone je film, kde frajer ktorý nosí meno Michael Jai White nakopáva zadky "zloduchom" a zároveň zachraňuje ľudí / plní sľuby.Proste klasika.Celý film je vlastne jednoduchý a až ku koncu sa po dejovej stránke aspoň trošku rozvinie.Lenže tento film nieje o tom aký ma dej.V prvom rade tu ide o bitky, ktoré sú spravené na výbornú.Celý film sa tu vlastne len kope, boxuje a uhýba, ale medzi tými všetkými sci-fi filmami mi to akurát aj stačí. 80% - 4* ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Poctivé bitkařské béčko, Jai White se udržuje v neuvěřitelné formě. Dokonalá mašina, opravdový rytíř, který drží slovo:) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bone sa síce mláti fajnovo, ale na Boyku rozhodne nemá. Nie je tak štýlový a charizmatický, čo v konečnom dôsledku robí z tohto filmu podpriemernú polo-nudu. Undisputed vlastnil aspoň skvelé hlášky, cool bad guya a (pre mňa veľké plus) dravé prostredie väznice. Presne tieto tri veci ale BaB jednoducho nemá. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nad příběhem se nemá cenu pozastavovat jelikož je hodně prostej. Je mi ale jasný, že o tomhle film není. Tohle mělo být o fightech. A fight jsou celkem good ale v některých případech jsou hodně krátký(hlavně ze začátku) ale hlavně jich tu mělo být rozhodně víc. Lepší 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama