Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavel Liška, Tomáš Matonoha, Marek Daniel a Josef Polášek v originálním kabaretu nabízí nekonečný bláznivý koktejl skečů, scének, paradoxů a černého humoru. (oficiální text distributora)

Recenze (37)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička hvězdička - jo, nešťastně prolezlá třinácterníkem pizdička jedna - ta hospodská byla totiž jediná scénka, kdy jsem se opravdu od srdce zasmál, páč Maruna byla nosná... Jinak ale kýbl srandy vypocené pisskultůrní zase jednou z Brniska, povětšinou bez pointy a soudnosti, tak fak škoda slova, i kdyby bylo graficky vyvedený a stokrát opakovaný taťkou blbosti... %-/ - - - P.S. (27.10.11 zas po jednom dalším dílu...) Komické pak je spíše to, v jakých srajdách se naši komediografici angažují po těch letech akokotuálně dnes, no jo, "někdy to vyjde a většinou né", to jsou holt ty >klaunináhody< , že... - - - - - (Poprvé viděno kdysi jednou dávno v té naší >komedioprávní< , hodnocení 10.9.2011 po repete na >dojce< 389., komentář zde jako pětadvacátý - 10.9.2011) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo bývávala to vcelku prdel – ovšem jak který díl. Nicméně dvojka Kamil a Michal v podání Lišky a Matonohy jen málokdy zklamali…To je pohodička coo…Tu a tam narazím ještě i dnes na nějaké to jejich video a hned mi zvedne náladu. Co se týká těchto „skečů“ tak ani Polášek či Daniel nebyli špatní, ovšem musím souhlasit, že někdy převyšovala trapnost nad humorem. I tak však šlo o průměrný pořad… ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Tento druh humoru, je mi vážně poněkud vzdálený..Málem jsem z toho dostal stejnou sra*ku, jakou vystřihl Liška nebo to byl Matonoha, už nevím a je to jedno.. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Klasické HaDivadlo, jak mělo zůstat a nestalo se tak. Plodková to fakt nezachrání, ta by se měla naučit hrát. Některé scénky jsou naprosto božské, některé člověk nudně popíjí kofolu a kouří doutník. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hvězdička, hvězdička, hvězdička, hvězdička :-) U mě tedy jakože dobrý. Bavím se, ale chápu, že některým lidem, lidem, lidem, lidem, lidem, lidem, lidem, lidem... to sedět nemusí. Já to ale klidně zopakuji. Bavím se. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Trochu se tu budu ztrácet v té záplavě vysokých hodnocení. Včera během sledování prvního programu České televize jsem zrovna na tohle narazil, a téměř nic mě tam nepřišlo vtipné. Naštěstí tam bylo jen velmi málo trapného. Jsem sice hrdý Brňák a jsem hrdý na zdejší umělce, ale Komediograf je bohužel výjimka potvrzující pravidlo. Srovnání se Sodou je naprosto mimo mísu. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale na to se mistama fakt nedá koukat. Jsou tam sice docela dobří a oblíbení herci, ale když to neni vtipny a je to spiš trapny, tak se nedá nic dělat. Zatim zaujal jenom pan Jiří - muž, co vidí všechno eroticky (Je to táám), ale ani to neni žádnej hřeb večera... Hrát debila a vypadat jak debil Liškovi opravdu jde, ale kdyby to bylo aspoň trochu vtipny. Ani Kamil a Michal nepobaví. Většinou fakt nic nepobaví... ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl humoru nesedne každému, proto se některým hodnotícím s odpady nedivím. Mě Komediograf sednul jako seriál a hlavně naživo v brněnském Semilassu. Rybáři a švihák lázeňský rulezz:) ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Českou sodu nám to navrátí to je více než jasné ovšem dost jsem se pobavil a celkem často se k tomu vracím....a bránice se mi vždy rozechvějou! ()

Gogen 

všechny recenze uživatele

Je strašná škoda, že tvůrci raději neudělali záznam divadelního představení. Některé fóry v kontaktu s obecenstvem vyznívají přeci jen o něco méně trapněji ... ()

ne0 

všechny recenze uživatele

Já si dám pivo stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň, stupeň! Dokonalé ;). ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Ne každá z těch desítek scének se vydařila, ale je to hodně originální a i herci ve vedlejších úlohách se překonávají. Od časů České sody a pár dalších vzácných výjimek tady nic takhle úžasně pitomého a drsného nebylo. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu se dle mého minulo účinkem. Ale asi to část publika zaujalo, to by to nemohlo mít jednou pět hvězdiček, pak jednu, pak odpad a pak tři. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Perfektní humor, neskutečný scénky u kterejch se nejde nesmát... Liška má opravdu talent dělat debila.. :) ()

Reklama

Reklama