Reklama

Reklama

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Glenn Ford hraje zvláštního agenta ministerstva financí, jenž je členem skupiny, která má za úkol dostat před soud mafiánského šéfa přezdívaného Big Fellow na daňové úniky. The Undercover Man je rozhodně zdařilý noir, který má zajímavý (i když nijak zvlášť originální děj) a taky příjemnou délku a dobrý tempo, takže rozhodně nenudí. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Mafie, která obchází daňové povinnosti a může si dovolit zabít člověka na ulici plné lidí, protože ti se bojí svědčit. Navíc má bezskrupulózního právníka, kterého nezajímají její činy, ale prachy. Pokud by se našel někdo, kdo je ochoten svědčit, má mafie i s právníkem velký problém. Celkem vleklý film s mafiánskou tématikou, který aspoň z mého pohledu nic zásadnějšího nepřináší a zapadá tak mezi ostatní podobné. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi o agentech treasury departmentu. Podobný film T-Men, který vznikl o dva roky dříve, byl ale o poznání lepší. Tento film totiž trpí občasnou zkratkovitostí děje. Některé atraktivní scény byly osekány na úkor jiných, které nesouvisí přímo s dějem... Jinak ale jak sem říkal solidní film, zvlášť pro fanoušky žánru. ()

Reklama

Reklama