Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, já vím... proč na to koukám, že jo. Ale to jako jde? Fakt se chci dožít toho, že někdo najde absolutní dno? ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nalehko jsem sjížděl ty komentáře co tady zdejší uživatelé napsali a dva z mé top dokonce dali tři hvězdičky s tím, že si rozhodně nepodají ruku s lidma co to vynáší do odpadových hnízd. Na druhou stranu jsem si řek, že proč to nezkusit, třeba se u toho člověk fakt pobaví viz. Epic Movie u kterého to skutečně jakžtakž ještě šlo, jenže u Disaster Movie opravdu nemám slov. Jestli nějaký světově uznalý žebříček tvrdí, že tohle je ten nejhorší film, který kdy vznikl, tak si s ním klidně podám ruku. Tohle je fakt sračka sraček, na které opravdu není nic vtipnýho, a to jsem tam ten vtip opravdu hledal nejlíp jak jsem mohl. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,190,901Tržby Celosvetovo $34,816,824Tržby za predaj DVD v USA $7,875,617 //počet predaných kusov 372,807║ Neuveriteľné čo táto režisérska dvojica dokáže točiť ale treba uznať že ich predošlé kúski boli dokonca o dosť horšie než toto čo navarili. /0%/ ()

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Friedberg, Aaron Seltzer .. Katastrofáááá!! Věděl jsem, že tohle jednou zase přijde a můj osobní hodnotící rámec bez 'odpadu' nebude stačit. ___ Křečovitá amatérská parodie (i „parodie“ je silné slovo) bez kladů ba bez nosného děje, bez vtipu, bez mozku a vkusu, kdy jde o sled kratších či delších střípků největších filmových a popkulturních hitů/hvězd posledních roků v tragicky složené, napsané, zahrané, zrežírované mozaice (Armageddon, 10 000 BC, American Gladiators, Amy Winehouse, krkání, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Flavor Flav, zív, No Country for Old Men, Superbad, sračky, Wanted, Juno, Cloverfield, High School Musical, Justin Timberlake, podělané slipy, Hannah Montana, Hancock, Sex and the City, mateřské mléko, You Don't Mess with the Zohan, Toyota Prius, Jumper, zív, Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Night at the Museum, Enchanted, plodová voda, Let's Dance, Iron Man, Hellboy, krávy, Hulk, Twister, TUJM, Get Smart, hovna, Alvin and the Chipmunks, Batman, zív, Speed Racer, pedo/zoofilní Michael Jackson v kufru:-)), Beowulf, Kung-Fu Panda, Love Guru, zííív...). ___ Přesto doporučuji: všem masochistům a zejména škarohlídům - alespoň si budete více vážit 40% filmů, nad kterými někdy až moc ohrnujete nos;-)) __ Ještě že jsem tuhle katastrofu viděl v kině zadarmo a datum 29.08.2008, kdy měl přijít domnělý konec světa, mám za sebou. To Už Je Moc.. 0%. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Větší stupidní film jsem snad ani neviděl. Bylo to k pláči. Člověk měl 100 chutí celý film po kapitolách přeskočit. DAS IS HRŮZA! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tyhle parodie, sérii Scary movie miluju, ale tohle bylo opravdu nepovedené. Fórky mohly být dost lepší. Škoda. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc? Jak se to mohlo stat? Tohle je naprosta mega sracka. Nejenom, ze film neni parodii na katastroficky filmy, popravde ani nevim, ze by tu nejakej byl sparodovanej, ale film ani nema pribeh, ostatne asi nemel ani scenar a nejspis ani reziser se nedostavoval moc na nataceni. Jeste stesti, ze tu je aspon neco jako hlavni hrdinove. Film je naprosto silenej slepenec vsech moznejch scen z asi tak stovky filmu poslednich let, pricemz sceny na sebe nenavazujou, vetsinou jsou ultra trapny a ty potencionalne zabavny (tj. se zajimavou parodovanou postavou), jsou zabity nejakou strasnou picovinou, napr. Hulk, Iron Man a Hellboy. Takze sem se zasmal mozna tak trikrat. No a co se tyce samotnejch hercu, to je taky otresny, kazdej nejen, ze hraje vic postav, ale ono o hrani tu vubec nemuze bejt rec. Jedina za zminku stoji Kim Kardashian a to jen proto, ze je sexy. No a co se tyce triku, tak ty jsou taky vetsinou dost hrozny. Od odpadu to tak zachranujou jen 3 veci, docela vtipne sparodovanej Beowulf, ze jsem se skoro vubec nenudil a celkem pohodovy pisnicky, obzvlast zaverecna pichaci (ktery ale ublizuje zbytecna delka). ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem očekával, na odpad! to rozhodně nevidím. Příběh nebo pokus o něj tu doopravdy není, scény jsou na sebe naskládané jak se hodí, bez nějaké konzistence, ale já nic víc nečekal. Parodie mám rád a musím přiznat, že tato byla ještě o trochu slabší než ty předešlé. Párkrát jsem se ovšem smíchy pomalu válel po zemi, například HSM a teplouš Zac Efron, Justin Timberlake, chipmunks – evil chipmunks, kung fu panda ;-D ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster = fiasko tak to stojí ve slovníku a myslím, že i samotní tvůrci věděli co udělali, tak to aspoň pojmenovali po pravdě, ale stejnak nechápu jak se někdo může takhle ztrapnit a natočit toto ...... a aby toho nebylo dost tak tam hraje Carmen ()

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už na ničom inom, bavil som sa sa aspoň počítaním parodovaných filmov, ktorých citácie servírované bez akejkoľvek nádväznosti a hlavne bez špetky vtipu snáď ešte v žiadnej paródii nepôsobili trápnejšie. Disaster movie je viac než výstižný názov, aj keď je diskutabilné, či možno niečo podobné vôbec nazývať filmom. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seltzer-Friedberg, Souchotě, Spála, Syfilis... Tolik stručný výsek z obsahu Encyklopedie lidských chorob a nemocí vydaného v roce 2009 odborníky z Massachusettského zdravotního institutu.. Sledování tohoto zhovadilého guláše vyžaduje jistou dávku osobní statečnosti, kterou bych přirovnal k prostrčení vlastního nádobíčka potřeného tapíří krví dírou od suku vprostřed dlouhé fošny a následnému vyplutí na tomto improvizovaném plavidle po proudu Amazonky vstříc hejnu muslimských piraň, kterým zrovna skončil Ramadán. Hlavního představitele doporučuji pro roli Macha v hrané verzi českého animovaného seriálu, protože má naprosto ideální levý ušní blinkr pro sjíždění schodového zábradlí.. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama