Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Prostě jsem měl nevysvětlitelné nutkání zakusit 1,5 hodiny dlouhé, neustále vyjevené WTF. :-) Úvodních 20 minut jsem ten pocit se zájmem prožíval a zkoumal, potom však nezastavitelně upadl do natahované apatie. Ale xmrti jsem se neunudil i kvůli některým neuvěřitelně zcestným aluzím (Speed Racer!) a docela chytlavým písničkám (High School Musical, Chipmunkové, závěrečná "I'm F*@#ing Matt Damon"). ()

Gerret odpad!

všechny recenze uživatele

Horší komedii jsem ještě neviděl, nejen že začátek ani konec není vůbec vtipný, tam se asi můžu smát jedině hloupým scénám herců kteří se tam jenom podle mě ztrapňovali, no prostě naprosto nejhorší z předchozích Scary Movie kde jsem se smál více a mělo to mnohem lepší děj. Jsou tam tak nepochopitelně smíchány různé, jinak povedené filmy, že to nemá hlavu ani patu, a dlouho už jsem se u filmu tak moc nenudil a vůbec se divím že jsem se na to vydržel dívat asi tak do poloviny filmu. :( Takže hodnotím nejvíce tak 5% s odřenýma ušima. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se hodně, protože možná většina vtipů stála za zasmání, navíc mě potěšil zápas dvou dívek Playboye v ringu a to už stálice Carmen Electry a Kim Kardashian, která sice moc hereckého talentu nemá, ale zato má dva krásné talenty a neuvěřitelné pozadí, které tady ovšem neuvidíme. Ale opravdu mě to překvapilo, je to už na lepší cestě, oproti naprosto shitového Date Movie. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Já to tedy dodíval. Nevyvolalo to ve mě žádné emoce. Nejvtipnější byl Batman. Disaster Movie je nic. ()

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je jednoznačne najhoršia "paródia" akú som kedy videl. Zvyčajne sa občas zasmejem, niekedy vybuchnem smiechom (to sa mi stalo aj pri Epic Movie, aj Date Movie). Ale tu som sa fakt nezasmial ani raz a naviac všetko bolo také trápne, že sa to takmer nedalo dopozerať dokonca. Dokonca aj Batman bol strašný a tá "pieseň" na konci kto s tým fuck tak to už bol fakt vrchol smútku a bezmocnosti. ()

Eso_pwned odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který nemá vůbec nic. A co teprve ten střih zvukových efektů. Jestli něco nesnáším, tak když je špatný střih zvukových efektů. Leč je to komedie, jedinkrát jsem se nezasmál. ()

Henk123 odpad!

všechny recenze uživatele

THIS MOVIE IS A REALLY DISASTER !!! Lituju těch 90 minut, jež jsem tomuto ''dílu'' věnoval, můj smysl pro dobrý film byl znásilněn a zabit v uličce za pornokinem ošklivým Maďarsko-Rumunským romským transvestitou. BEZ KONDOMU ! Asi tak bych převedl zážitek z tohoto filmu do reálného života. Chaotické, nesmyslné, trapné, urážlivé a nudné. Již holt odzvonilo časům staré, dobré klasické trilogii Bláznivých střel, jenž šla považovat za mistra v oboru parodií, dnes to je pouze úchylné, trapné, dětinské a ani lidem na drogách to nemůže přijít zábavné. Pro tyto chvíle mi hodnocení ''odpad !'', přijde dost nedostačující :). Závěr: 90 minut intenzivního bouchání hlavou do zdi, způsobí stejné psychické následky jako slednutí tohoto filmu. Takže tak. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Kdo dal tomuhle filmu odpad, ať se jde podívat na Hadi ve vlaku ;-) Na podobných parodiích mě vždycky nejvíc štve ten promarněný potenciál. To už nikdo neumí vymyslet vtipný scénář zkombinováním několika scén ze známých filmů? A hlavně scénář, který by měl hlavu a patu a nebyl jen slepením naprosto náhodně vybraných částí? ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Je tam dosť vecí na zasmiatie, naozaj dosť, ale hneď sa to odbije fekálnym humorom a všetko sa to posere, aj keď priznávam, bol to síce najhorší film roka, to áno, ale určite nie jeden z najhorších filmov na filmovej scéne:-)PS: Toto je asi prvý film, čo hodnotím od Friedberga a Seltzera jednou *... Tak som to pozeral neskoro, no! 1/10 ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Ríkal jsem si, že tak děsivé to být nemůže. Zvědavost mi nedala a shlédnul jsem tento skvost. Po závěrečných titulkách se ve mě probudil pocit smutku, bezmoci, který hravě překonal ty po dosledování nejdojemnějšího dramatu co znám. Oops, jenže tohle je parodie. Opravdu strašný zážitek, ve kterém sice bylo pár momentu, kdy jsem ve svém hodnocení tu jednu hvězdu viděl, ovšem následovala vždy nějaká fekálnost, který jednohvězdičkovou naději pohřbila. Doufám že od tohoto "režisérského" dua se již ničeho nedočkáme. ()

hot_spot odpad!

všechny recenze uživatele

0,5% za výstižný název, který mě na tohle veledílo už předem dostatečně připravil. Sestava krkání, hoven a primitivní muziky cílená na diváky s filmovou gramotností a vkusem na bodu mrazu. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama