Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

Aspman odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v hrozné kvalitě a bez titulek, jen ze zvědavosti a chtěl jsem dokázat, že uživatelé ČSFD už jsou zdegenerovaní z těch kvalitních filmů a že už ohrnují nosem i nad trochou slabší parodie. A jelikož se mi vcelku líbilo Meet the Spartans, tak tohle přece nemohlo být tak hrozné. A měl sem pravdu! Nebylo to tak hrozné, byla to KATASTROFA! Naprosto nudná, trapná a nevtipná splácanina, které se nedá ani říkat film. Tento přes hodinu dlouhý záznam čehosi by snad nebyl dobrý ani v tom být špatný. V šesti letech jsem toužil se stát režisérem a napodobovat výtvory Jima Carreyho a dovolím si říci, že pokud bych v těch šesti letech něco takového podnikl, můj výtvor by byl mnohem lépe hodnocený než tento paskvil. Upřímně si myslím, že tohle byl jen pokus, ve kterém se tvůrci snažili dokázat, že lidé půjdou do kina i na tu největší sračku a povedlo se. BRAVO! ()

jamesjimbo odpad!

všechny recenze uživatele

byl jsem na tom v kině... s bývalou přítelkyní... dopadlo to popkornovou válkou... co z toho plyne? plyne z toho to, že je ten film tak nezajímavý, že si neudrží vaši pozornost... a pokud si ji udrží, tak to je zapříčiněno jedině tím, jak výjimečně je ten film debilní :) ()

SpeedyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit jiný důvod pro zkouknutí tohoto filmu, než ten, aby se daný člověk mohl chlubit tím, že viděl dosud nejhorší film natočený na této planetě. Toto je vážení taková sprominutím sračka, že na to je i ten Odpad! moc vysoké hodnocení. ()

Voloda737 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo??? Prečo vznikajú stále do kolečka takéto slabomyseľné blbosti bez kúsku zdravého rozumu? Prečo sa Carmen Electra nenaučí nikdy hrať? Prečo sa stále niekto vezie na vlne akotak pozeratelného prvého dielu Scary Movie? Prečo by to mal niekto pozerať??? ()

Pitaya odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Božee proč? Takhle strašnou parodii sem snad ještě neviděla (i když). Od scary movie 3 nevymysleli nic aspoň trošku důstojného, ale pořád se o něco pokoušejí. Ovšem tohle byl humáč. ()

Darkslayer odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa dostal len z dotiahnutia a recesie. V komentároch nezvyknem nadávať ,ale teraz si to nemôžem odpustit a keďže filmy s negatívnymi ohlasmi tiež nepozerám s kľudným svedomim môžem povedať, že toto bola največšia piiiičovina akú som kedy videl. Počas filmu som nevedel, či siahnuť po kýbly na vracanie alebo po pištoli a vpáliť si guľku do hlavy. Hambil som sa už len peto, že to vobec sledujem. Tvorcovia filmov, čo táto "vec" przní by mali žalovať tych kreténov, čo toto vytvorili. Ešte stále sa trasiem ....... FUJ!!!!! ()

The.Aticus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že po Meet the Spartans už nemôže byť nič horšie. No opak je pravdou. Neskutočné čo v dnešnej dobe dokážu natočit. Fakt totálna stupidita. 0% ()

optimus0s odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen začátek ve stylu Armagedonu je strašnej...Když se už píše petice proti Uwe Bollovi, tak proč nenapíšou petici proti těmhle dvoum kazičům filmů? ()

merigieren odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přinesly do cesty nadpřirozené síly. Prostě sem věděl, že ho nechci stáhnout, pamatoval sem si jeho název a už z obrázků a popisu sem ho nechtěl, ale včera v noci sem stahoval filmy a aniž bych to tušil, nějak se mi toto zrůdné dílo dostalo na disk. Po 40 minutách sem přemýšlel asi jen o tom jak zabít toho americkýho zakomplexovanýho 13 letýho spratka co k tomuhle napsal scénář... 40 minut sem vydržel jen proto, že mi na břiše spal jezevčík a nechtěl sem ho budit... Původně sem chtěl všem svým odpadům přidat * aby to nějak vyvážilo odpornost tohoto díla... Po 45 minutách mačkám F8 a du zvracet... ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější filmová parodie, co jsem kdy viděl. Ti dva - Jason Friedberg, Aaron Seltzer - jsou hovada bez talentu, smyslu pro vtip a filmovou tvorbu vůbec!!! ()

Lyžař odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nepochopím. Režisérsky a kameramansky to nevypadá nejhůř. A z herců by se taky dalo dostat hodně. Ale jsou vedeni tak, aby to celkově vyznělo jako nehoráznáí s*ačka. Ale nehorázná. Vydržel jsem 31 minut filmu a opravdu lituju, že jsem se chtěl přesvědčit, jestli to ostatní mí blízcí hodnotí jako ODPAD! oprávněně. Od tohohle filmu dál. Na míle daleko!! ()

Jajar odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesátiminová pobídka Jasona Friedberga a Aarona Seltzera k hromadné sebevraždě. Přežití téhle lobotomie a zároveň prokázání jedinečné odolnosti by mohlo Delta Force posloužit jako dobrá strategie k přijímání nováčků :) ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama