Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Automaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Mým největším úspěchem bylo asi to, že jsem viděl prvních 12 minut, potom mi vypadli oči a uši a dál jsem nevěděl. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Ani to není tak vtipný jak Scary Movie. Jediný ,,vtipy'' se objevují, když hlavní hrdina spí nebo je to střihlý vždy několik minut na nějakou scénu, kde se právě objevují. Je právě proto pak očekávané, kdy se ,,vtip'' objeví. Vtipy jsou někdy vtipný, ale často nejsou a jsou zbytečně natahovaný (Muzikál ze střední, Chickmunkové, Hannah Montana...), to film dost shazuje. Myslel jsem popravdě, že těch parodií na filmy bude víc. V traileru se to tak zdá. Nejvtipnější byla princezna. Hrozně mě začala při filmu otravovat těhotná teen holka, protože, jak jste si možná všimli, furt mávala rukama nad hlavou. Myslím, že to bylo schválně, ale působilo to otravně, což asi splnilo účel. Snažilo se to moc hrát na parodii. Většina vtipů ani nebyla vtipných. Tak hroznej film to není, jen není vtipnej, což se od něj očekává + když je od tvůrců Scary Movie. Nechápu, že tohle dávali v kinech! Je jasný, že to nebude mít úplně bombastickej příběh, ale tady se mi nelíbil a ani to tolik na sebe nenavazovalo. Bylo to i dost krátký, já bych to tedy ještě zkrtátil. Můj bratr by to zdélšil a přidal víc parodií. Mám rád tyhle přehnaný komedie z období 2000 - 2010, kdy tyhle ujetý komedie vznikaly. Ale tohle na to, že to bylo tak ujetý ani nebylo vtipný. Zklamalo mě to. Myslel jsem, že hodnocení lže, protože tyhle přehnaný komedie mají vždycky málo, ale tady se to nemýlilo. VYHODNOCENÍ: CHYBĚL MI TU NEZVRATNÝ OSUD, KTERÝ BY SE DAL VELICE DOBŘE ZPARODIZOVAT ()

dalziel odpad!

všechny recenze uživatele

Do konca som síce zo zvedavosti vydržal,ale film nezostal nič dlžný svojmu názvu . Je to vážne katastrofa.Nemá to ani hlavu ani pätu. ()

LordMysti odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem si říkal tak strašné hodnocení, to bych se na to podíval aby tam nebylo něco alespoň trochu solidního... no neměl jsem to dělat :). Strašný. ()

GodKnows odpad!

všechny recenze uživatele

Fúha, keď už si nejaký film zaslúži odpad tak je to na 100% disaster movie.....až sa hanbím povedať, že som sa zasmial (celkom 2x)............. ()

Bart16 odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím Vás,zastřelte už někdo ty dva!!!!Vydržel jsem skoro 30minut,což považuji za úspěch.Neskutečný odpad,myslím si,že i já s partou kámošů bych vymyslel vtipnější scénář.Například scéna krkající Amy Winhause je opravdu k poblití... ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

xx za brutální vylízanost filmu a taky za to, že pro mě to byl opravdu filmový zážitek na který se nedá jen tak zapomenout! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle parodie se mi už dávno motaj´ dohrromady. Je to tim, že jsou zde parodovány pouze scény z jednotlivejch filmů místo toho, aby z nich vytvořili pořádnej příběh, jako to dokázali např. Žhavé výstřely. Tam bych se nebránil, ani, kdyby po letech přišli se třetím dílem. ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Chtěně trapná a hloupá parodie na všechno možné.. zasmál jsem se docela dost, tak proč ne. Jo a nezlobte se na mě, ale písnička na konci je legendární, takže horší než 2 hvězdy to není. ;D ()

M0NCA odpad!

všechny recenze uživatele

Jak že se to říká, vidět a umřít? Tak v tomhle případě radši umřít než vidět. Nebo umřít během filmu... Případně se jít zastřelit potom, to je tutovka. Nejspodnější spodina mého seznamu nejhorších filmů, které kdy byly natočeny. Gratuluju! ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama