Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

bože můj...trapnější film sem fakt neviděl...zlatý scary movie...tohle je vrchol debilty...takovýho filmy bych zakázal točit ()

ear.wig odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy víc prosím. Naprosto zbytečný film, který má pouze jedno plus...a to že 90 minut vám přijde jako pouhá půlhodina. Za celý film jsem se zasmála jen jednou..a to asi spíš aby se neřeklo. Rádoby vtipné scény nemají konce a tvůrci očividně nemají soudnost když se s něčím takovým nestydí před diváka vylézt. ()

renegrido odpad!

všechny recenze uživatele

Ano Američané, už jste nám všem dokázali, že umíte dělat příšerné filmy, takže je na čase toho nechat, ne? Jestli uvidím ještě něco podobného, tak z toho už onemocním. Odpad nad odpady... ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Prostě normální ptákovina. Ale osobně jsem viděl asi 50 horších filmů, tohle je už od uživatelů něco jako poprava z principu. Chipmunkové rulezzz ... ()

D.awi.d odpad!

všechny recenze uživatele

Hype vytvořený kolem Disaster movie nelhal. Je to peklo. Všude se tu válejí kusy masa. Vypadá to tu jak na bojišti. Policisté zatím zabavili takovou kameru. Norimberský proces s tvůrci filmu se bude konat brzy. ()

DjMetal odpad!

všechny recenze uživatele

Totalna debilina....Smial som sa,ale neostavalo mi nic ine. Je tam vazne vsetko dohromady a to je uz moc. A tie trapne hlasky. Ale zato su tam fakt sexy zenske. ()

web-dat 

všechny recenze uživatele

Vím, že mě sice budete chtít ukamenovat, ale říkám ALE! Tehle film jsme zhlédnul během své nemocenské v období chřipky. Protože vím, že poslední Parodie - SPARTA - byla zde brutáně odsouzena a mě se líbila, rozhodnul jsem se ,že přetrpím i tuhle volovinu. Ke svému překvapení jsem to vydržel do konce a párkrát se i dobře zasmál. Dávám 5 hvězd, jen z principu. Fim dle mého názoru 50% ()

Beaten 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička patří jen těm Chipmunkům, jediné scéně, ve které jsem se ze srdce zasmál. Jinak jsem se jen topil v moři děsných vtípků a hrozných hereckých kreací. Zmínil jsem Carmen Electru? Ne? Tak souhlasím s nějakým průzkumem, že atraktivní herečka přidá filmu o 30 % větší sledovanosti. ()

Zajija odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tohle mělo znamenat?! Na adresu filmu nemohu říct nic jiného než odpad, odpadů, všech odpadů světa! Scény nevtipné a parodie do sebe nezapadají jedniné co se mi z celého filmu líbilo byla závěrečná píseň, kde mrdá každý každého. Jedna z nejhorších věcí co jsem kdy viděl. odpad!!!! ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

STRASNEEEEEEEEEEEEEEEE! CHCEM AUTOROV MUCIT, REZAT, KRAJAT, PALIT, PITVAT, ROZPUSTAT V KYSELINE, VYKUCHAT, PUCIT, DRTIT, TRHAT IM Z TELA KLIESTAMI KUSY MASA, LAMAT KOSTI... pozerat tuto ubohost a urazku vkusu bolo ukrutne utrpenie, ktore nikomu nezelam... toto asi chce davku chlastu blizku smrti, alebo brat drogy, alebo fakt neviem, ze ako inak by sa to niekomu mohlo pacit. UMUCIT tych curakov! ()

vZeč odpad!

všechny recenze uživatele

Často se stává, že by člověk chtěl dát odpad, ale dá jednu hvězdu za jednu maličkost. Tady jsou to EVIL CHIPMUNKS. U nich já teda chcípal smíchy. Ale nejde za ně dát jednu hvězdu. Na to je to fakt neuvěřitelná sračka, kterou nevim co může překonat. Na youtube si ale chipmunky rád zopakuju. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama