Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevtipná ubohost, která nemá ani hlavu ani patu. Nic jiného než odpad! si nezaslouží... ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl asi jako puberťák a přesto jsem se snad ani jednou u filmu nezasmál a hned jsem poznal, že je to naprosté zoufalství. Nedám ani jednu hvězdu a po letech co jsem viděl všelijaké druhy parodií, tak mohu s naprostou jistotou říci, že tahle byla ze všech nejhorší. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Když už se u filmu cítíte trapně jen z toho důvodu, že na to koukáte, tak je opravdu něco špatně. Friedberg a Seltzer udělali další stejný film, akorát s jinýma postavama...jinak je to pořád jeden a ten samý "vtip" za druhým.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsme se s bráchou zasmáli, ale jinak bída i na poměry těch dvou. Epic Movie to nesahá ani po kotníky...40% ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Nejprve chci říct, že "film" má sotva 1 hoďku a 15 minut, takže zdejších 90 minut neberte vážně. Pokud neexistuje nějaká SE. Ale zdejší hodnocení berte ZATRACENĚ vážně!!! Už trailer, (který je zrovna tak vtipný, jako film sám), se nás snaží přesvědčit, že to je (cituji): "od tvůrců, kteří viděli příliš mnoho filmů". Tohle jim neberu, ale mohli by se taky podívat alespoň na jednu parodii, ať si kurva uvědomí, jak se to točí!!! (Pro příklad: Připoutejte se, prosím 1 i 2, nebo by mohli zkusit některou z Bláznivých Střel, ať už to bude 1, 2 nebo 3. A to vůbec nemluvím o Žhavých výstřelech 1 nebo 2.) A to jsou jen ty, na které si vzpomenu. Takže, pokud jste považovali dřívější výtvory této povedené dvojky za odpad!, tak na tohle radši opravdu nekoukejte. Radím všem dobře, tomuto se vyhněte opravdu velkým obloukem!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Totální výsměch, který na to šel ale nadmíru chytře a celosvětově utržel nějakých 85 milionů dolarů. Dvojice režisérů tu „paroduje“ na tři desítky mnohem lepších filmů i fenoménů dnešní doby, u kterých by sice nápady byly, to se musí nechat, ale ve finální podobě se omezují jen na krkání, prdění a bůh ví jaká zvěrstva ještě!! Křeč nejhrubšího zrna.. snad jen Justin Timberlake nebo Michael Jackson v kufru s opičkou a chlapcem vykřesá nějaký ten úsměv.. hájit se nebudu, ale * dám!! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Priblblé paródie si často vychutnávam ako maximálny relax a kto ma pozná vie, že patria k mojim "guilty pleasures". Toto je však jeden z prípadov, kedy celková slabota preráža zámernú úsmevnú stupiditu. Distribútorom by som odporúčala oficiálny názov Pohroma :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Teenagerská paródia na mnohé známe, komerčne úspešné kino hity. Postrehol som tam parafrázy scén, či zapojenie niektorých postáv z filmov Noc v múzeu, High School Musical, Deň potom, Kung-fu panda, Indiana Jones, Let´s Dance, Beowulf, Iron Man, Batman, Hulk, Chipmunkovia, Hanna Montana, Hellboy, X-Men, Hancock a zopár ďaľších. Ako som očakával bolo to plné grgania, výkalov, močenia, vulgárnych slov, nechutných sexuálnych narážok a podobných primitivít. Pri tomto titule som však bol na to pripravený. Dopozeral som to až do konca, kde ma čakala príjemná bodka za touto slaboduchou paródiou v podobe podarenej, vyfuckovanej piesne. http://www.youtube.com/watch?v=eWyNqiBLTBs * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím konstatovat, že toto byla opravdu nehorázná hovadina. Přitom ostatní Friedbergovy a Seltzerovy parodie mám rád, takže nechápu, jak se tohle mohlo stát. Nenašel jsem nic extra vtipného. Jednoznačně nejhorší parodie, co jsem doposud viděl:-( ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film všech dob? :-) Neeee, v žádném případě. Jen ... Opět zapracoval populismus! __ Když vynechám dvě fekální scény, je to jedna velká parodie, u které je vždycky jasné, jaký film to značí. Je to přesný opak Stillerovy Tropické Bouře, kde musíte přemýšlet, protože to má obrovskou hloubku. __ Občas jsem se vážně zasmál a hodně rychle to uteklo, takže objektivní tři hvězdičky, což se hodně divím! ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

,,Promiňte, praskla mi plodová voda!"..... prasárna, vedle které je Saló esteticky vytříbeným filmem. Takovej hnus, velebnosti, du blejt. Trochu vtipná je poslední skladba - kdo spí s kým, ale na jednu hvězdu nakonec nestačí.... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejméně povedená parodie Friedberga a Seltzera. Paroduje se tu opravdu hodně filmů a filmových postav, což není úplně ono. Navíc se tu hodně často zpívá a děj je hodně bídný a takřka o ničem. Zasmál jsem se asi 3x, jinak oproti jiným parodiím je to opravdu horší. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že jsem se nezasmál. Dalo by se říct, že jsem se smál po celou dobu... Ale s tím rozdílem, že jsem se smál té trapnosti. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama