Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

DeepMaster odpad!

všechny recenze uživatele

Priznávám se. Neviděl jsem to celé. Prostě jsem to nedokázal. Do teď jsem si myslel že jsem vyděl nejhorší film všech dob. OMYL. Až teď. Po cca 20min jsem to musel vypnout a pustil jsem si jinou komedii na zlepšení chuti. Ani mé 3 leté dceři se to nelíbilo :( ()

me3x® 

všechny recenze uživatele

jednu hviezdičku dávam, pretože, keby som bol poriadne naliaty a skurený a neviem čo, tak toto sa mi veľmi páči, pretože by to akurát vyhovovalo mojej úrovni vnímania... ale takto nič moc... ()

Kubula333 odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se dá říct jen jedno. Nejhorší film co jsem kdy viděl. Na tomto snímku je nejvíce zarážející, že je od tvůrců Scary Movie a ty jsou naopak nejlepší a nevtipnější parodie co jsem kdy viděl. Vydržel jsem celý film a za to bych si opravdu zasloužil zápis do Guinessovy knihy rekordů. Celý film jsem čekal, kdy se zasměju a to že asi v polovině filmu začaly padat krávy na hlavu to může rozesmát tak pětileté dítě. Film nemá žádný děj, ani zápletku prostě nic co by měl film mít. Nezaslouží si být ani tak vysoko v žebříčku nejhorších filmů a bylo by lepší, kdyby se po něm slehla zem, jako by nebyl ani natočen. Ačkoliv mám nutkání dát aspoň jednu hvězdu za snahu a za finální píseň tak mi to ale svědomí nedovolí. ()

Juri-Sai. 

všechny recenze uživatele

Tak to byla tak šílená kravina až to nebylo možný. Nejvíc mě pobavili Chipmunkove nebo jak se ty šílený krvelačný bestie jmenujou. Tenhle film nemá děj nemá myšlenku nemá vůbec nic. Snaží se jen člověka pobavit scénamy které jsou vytažené z jiných kasovních trháků a přetvořit je do tak obludné podoby že vás donutí brečet, smát se, zvracet a nebo film prostě sledovat a jen kroutit hlavou. Povahy slabší ho prostě vypnou. Možná na něj tvůrci mohly nalepit stejné heslo jako bývá na cigeretách. Pozor může způsobit zastavu srdce, rakovinu a nebo mozkové disfunkce. Dávám mu ale 3* protože já sem člověk magor a u tohodle sem se z těch několik možností opravdu smál. ()

krasomama odpad!

všechny recenze uživatele

No, mám to za sebou. Dala som si osobnú výzvu, že musím dopozerať do konca, lebo nechcem hodnotiť niečo, z čoho som videla len pár minút. Naozaj som sa veľmi snažila nájsť tam dôvod na jednu hviezdičku, ale s čistým svedomím dávam odpad. ()

Ereniss odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažila najít na tom něco vtipného. Bohužel se nepodařilo. Tohle je odpad všech odpadů, na který se nedalo dívat. K tupému konci jsem se od prostředku defakto proklikala. Trapné, fekální, zoufalé a nevtipné... ()

klichem odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ako názov filmu : DISASTER → nešťastie → havária → fiasko → pohroma → katastrofa → nehoda ()

Goze odpad!

všechny recenze uživatele

Ako mohol niekto toto natočiť ? Najhoršia paródia akú som videl ani raz som sa na tom nezasmial a to som si pozrel skoro celé 0%. ()

Raskoslav odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct...a neurazit...už po deseti minutách snad toho nejtrapnějšího humoru co sem kdy viděl má člověk chuť radši mlátit hlavou o klávesnici (naštěstí sem na tom nebyl v kině) než dál pokračovat v těch sračkách...ovšem když pomineme fakt, že scénář se pravděpodobně vymyslel kdesi v 7 ráno na konci diskotéky, máme tu krásnou ukázku jak to NEMÁ vypadat (a některé scénky jsou tak strašně debilní, až se prostě musíte pousmát)..každopádně hnus. ()

Char_lotte 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za to, že jsem se, přiznávám, smála od začátku do konce a jedna za finální píseň, která tomu celému nasadila korunu. Naprosto nekřesťanská parodie snad úplně všeho, při které si říkáte, kam až tohle může zajít. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama