Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

red gnome 

všechny recenze uživatele

Tento film rozhodně není pro každého, nicméně pro mě je určitě. Já si to v tom prostě dokážu najít a dokážu se zasmát, a to tedy pořádně! A Chipmunkové mi zařídili pár nočních můr... skvělý film (pardon všem - můj názor). ()

Leeroy3167 odpad!

všechny recenze uživatele

Pozerať len na vlastné riziko pod hrozbou doživotnej traumy, poprípade pod sedatívami alebo nejakým dobre silným matrošom... ()

ShortyIC odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo som to vlastne pozeral? Veď na tento film sa nedá pozerať. Totálna kravina! Mám rád parodie, ale toto je totálna sračka. Asi najhoršia parodia akú som kedy videl.. ODPAD ()

BisiJoker 

všechny recenze uživatele

Nemůžete koukat na tenhle film a doufat že to bude pecka....musíte do toho jít s nějnižším očekáváním a pár scén ujde. Možná je to tím že jsem ještě děťátko :) ()

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Jednim ockem jsem se koukal, z to davali v televizi a druhym ockem do monitoru. Parodie jsou fajn, ale tohle je ten nejhorsi pokus o vtipnou parodii, co jsem kdy videl - film chce byt vtipny, ale neni. ()

Taron odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto upřímně říkám, že tohle je nejhorší film, jaký jsem měl kdy tu smůlu vidět. Po velice krátkém rozmýšlení dávám krásných 0%. ()

Aeres 

všechny recenze uživatele

Vlastně to nebylo zase až tak špatné... Znám spousty filmů, co se snaží být seriozní a vypadají jako parodie. U parodie je průšvih v tom, že nejde natočit parodii na parodii, -tím pádem je film předem odsouzen k hodnocení katastrofických rozměrů... ()

Gadamf odpad!

všechny recenze uživatele

Americký humor má tendenciu schádzať viac či menej do trápnosti. V tomto prípade to bolo viac VIAC než MENEJ. Okrem toho, celkovo remeselne nezvládnuté. A to mám hlúpe paródie (aj americké) rád... ()

M@x.sK odpad!

všechny recenze uživatele

Radšej by som sa nechal znásilniť neonacistickým bezdomovcom s kvasinkovou infekciou, ktorý namiesto kondómu používa žiletkový drôt, ako ešte raz pozerať toto (nebudem to ani nazývať filmom). Absolútne dno bez žiadneho humoru. Najtrápnejšia vec, akú som kedy videl a to som si už v živote pozeral aj svoje staré statusy na facebooku!!! Bez rozmýšľania je práve toto najväčšia chujovina pod slnkom. ()

Aurius odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kohokoliv kdo dá víc jak 1*. Tohle je něco příšerného a mám pocit, že mi to vypálilo některé mozkové spojení. Tohle je totální sračka. Ed Wood hadra. Ten musí v hrobě rotovat jak lodní šroub když někdo po takové sračce řekne, že je nejhorší režisér všech dob. ()

FincherD. odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo může dát tři hvězdičky a použít u toho slovo objektivní?! Chci těch devadesát minut života vrátit!! ()

raxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem se asi 5*zasmál ale jinak je to děs pro otrlé divlaky(kvuli těm recenzím jsem si to soslt také),jo byla to pravda! ()

Insomniac odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som si to pozrieť už len kôli tomu hodnoteniu, čo to tu má, ale.... Vydržal som asi 21 minút - toť vše. Stratil som 21 minút zo svojho krásneho života...:) ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama