Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

lisma odpad!

všechny recenze uživatele

Důrazně apeluji na každého potencionálního diváka... ....neztrácejte tímto svých drahocených 90 minut života !!!!!! ()

Vendee odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nejhorší film, jaký jsem kdy viděla.....Ani nemá smysl na něco takového psát hodnocení. Snůška blábolů, náhodně poslepovaných trapných scének a ještě trapnějších vtipů, co ani nejsou vtipné. Když jsme šli s bratrem do kina a vybrali si právě Disaster Movie, udělali jsme tu největší chybu, jakou jen můžou udělat praví filmoví fanoušci. Sakra, proč jsme radši nešli na Zohana??! ()

new4nomaly odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat.... Katastrofální slátanina. Jsem zastáncem tohoto žánru, ale tohle. Nechápu, jak se tento film muže vůbec považovat za komedii, a proto plně akceptuji jeho název.... POHROMA to skutečně byla. ()

bittersweet odpad!

všechny recenze uživatele

Už tím názvem chtěli asi autoři případným divákům něco naznačit… Bohužel mi to nedalo a šla na TO do kina (dodnes lituji vyhozených peněz). Nehorázná nuda a přitom trailer se tvářil celkem přívětivě. Za těch 90 min jsem se zasmála jen dvěma scénám a to evil chipmonkům a „můj přítel je model spodního prádla Calvin Klein“. Vůbec nechápu co má být vtipného na vychlastání flašky až do dna. Je TO fakt disaster. ()

wray 

všechny recenze uživatele

Aby sme si rozumeli - tento film je naozaj hrozny :) Myslim ze "popularitu" tazi prave zo vsetkej negativnej kritiky - ved aj ja som si to pozrel prave preto. Trosku ma teda "mrzi" ze mu kazim skore a davam az 2 hviezdicky ale objektivne - mne sa to naozaj aspon na 2 hviezdy pacilo :) Preco to je zly film pisat nejdem, toho je dost v inych komentaroch. Napisem preco som sa na tom dobre bavil ja. 1. Je to "originalne". Originalne v tom zmysle ze to nekopiruje zauzivany scenar komedii, tvorcovia sa vobec nesnazia o nejaky dej, a vobec to neberu vazne. Herci sami vedia ze su "zli", masky a kostymy este horsie. 2. Je to "nenarocne". V skutocnosti je to len seria skecov, parodujucich ine filmy. Niektore su velmi zle, niektore zle, na niektorych som sa schuti zasmial. Podstatne vsak je ze ma to ako divaka nezatazovalo so zbytocnostami ako herecke vykony, emocie, posolstvo... Proste surovy humor (aj ked obcas trapny :). 3. Je to MadTV. Nielen ze je tam par "znamych tvari" ale aj ten humor a parodia je tomu pomerne blizka. Mam rad veci ako Robot Chicken, South Park a MadTV, takze nech uz je Disaster Movie akokolvek zly - stale stoji podla mna za pozretie. 4. Su tam sexi dievcata :) Sexi, a tupe. Ako z MTV. Ano, mozete si povedat ze kozy dobry film nerobia, ale - je to podobne ako s adult filmami. Vacsina si ich rada pozrie aj ked ich nepovazuje za umenie. 5. Niektore parodie boli ozaj vydarene a najma - neurazili ma ani ked islo v originale o moje oblubene postavy. Len nedavno som videl Juno a Juney v tomto filme sa mi pacila skoro rovnako :) Pozy, frazy, este aj jej hlas... Batmanov hlas, princezna z Enchanted... A rovnako dobre som sa bavil na ostatnych - Dr. Phil, Fox z Wanted, Hancock, Amy Winehouse. Stacilo len to ze som niektoru postavu "spoznal" a musel som sa smiat... Ked to teda zhrniem. Je to naozaj zly film. Zasluzi si byt mozno najhorsim filmom za poslednych 5 rokov. A humor je trapny. Nie je to pre kazdeho. Ale ja som sa stale pritom dobre zabavil. O dost lepsie ako pri niektorych inych "normalnych" komediach. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najhoršia paródia akú som kedy videl, toto už nie že bolo trápne, toto bolo doslova úbohé. No ale, čo už, výhrou je, že to aspoň nebolo dlhé a dalo sa to vzhliadnuť bez nejakej ujmy na zdarví. Každopádne videl som už aj oveľa horšie snímky, preto hodnotím ako hodnotím... ()

KKOALA 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za to že jsem tento titul dokoukal (ač s trochou dávky lekých drog - jinak by to ani nešlo)...Je to hrozná parodie...TRAPNÝ humor možná někoho osloví, akorát teď vůbec nevím koho.... ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama