Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

AxusNalim odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu by bylo nejvtipnější, kdyby se česky jmenoval "Katastrofální film." Je to jediný film, od kterého jsem v polovině odešel a styděl jsem se, že jsem se na něj vůbec začal dívat. ()

Dawe.86 odpad!

všechny recenze uživatele

k tomu nic jinyho než odpad fakt nejde řict! Nechapu jak takovej film může vydělat i tech 35 mega dolarů celosvětově asi taky natočím nějakou pindovinu abych byl za vodou :D ()

Eniaswow odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že člověk se má při sledování parodie prohýbat smíchem a ne zvracet nad trapností a nechutností vtipů ve filmu. ()

Bornd odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo to natáčel? Třináctileté děcka? Tomu bych věřil ještě. Stupidnější film jsem ještě neviděl.... ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Jo chvílemi to drhlo, ale v celku to slušně jelo. Je jasný, že jsem někdy tápal kdo je v originále kdo. A že by tohle bylo úchylný? no bylo, a co se taky od parodií dá čekat že :o) Já se pobavil a to je důležitý ... PS: lidi odpad? spíše bych tom viděl v globálním neporozumění :o) ()

Nebe007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá ani okomentovat, to už nebyla ani běčková parodie. To byla parodie na parodie!!! Proti tomuhle patří série Scary movie do zlatého fondu světové kinematografie ()

ondrach 

všechny recenze uživatele

Slátanina všeho možného. Někomu se to může zdát dobré, mě to přišlo dost trapné. Ztotožňoval jsem se s výrazem zbouchnuté teenky (Crista Flanagan), která jakoby se podle výrazu v jejím obličeji sama podivovala, v čem to vlastně hraje. Hvězdu dávám za pár vtipných momentů (nebylo jich moc). ()

MiniRecenze odpad!

všechny recenze uživatele

Prý to má být údajně komedie.....dobrá vydržel jsem na to koukat zhruba 16 minut z 90 a ani jednou jsem se nezasmál.U toho-dle typu filmů se Vám budou rojit nadávky jako p*čovina!Tahle parodie si bude chtít vzít na mušku spoustu filmů,bohužel si myslím,že na hlavu musel někdo mířit režii a produkci. Neztrácejte čas takovou hovadinu jako je Disaster Movie. PRO IDIOTY!!! ()

TheJirkaW 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli vám to nedošlo, ale tohle má bejt hroznej film. Už podle toho názvu. Takže to se povedlo. Horší film jsem nikdy neviděl ale i přesto sem musel dát jednu hvězdičku, protože hlavní myšlenka toho filmu se povedla: nemá to bejt dobrej film ()

Londi odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle slátanina má velmi příhodný název, opravdu je to DISASTER. Hlavně pro diváka. Shlédnout tento snímek až do konce bylo utrpení, vůbec nechápu, že si někdo dovolil něco tak stupidního natočit. Údajně má být snímek parodií, já jsem z něj pochytila akorát tak hromadu vulgarizmů a fekálních rádoby vtipů. Tohle je opravdu odpad! ()

Tomko87 odpad!

všechny recenze uživatele

Týmto kretènom sprostým zase o čo ide. Ani jeden sakra ani jeden vydarený ftip, či scéna. Nieže by ich ostatnè klenoty za niečo stály , ale bol tam aspoň aký taký mini svetlejší moment. Proste ľutujem tých, čo sa na tom zabávajú a váľajú sa 9d smiechu. Odporúčam im jednosmerný pobyt na psycháči. Vlastne aj tvorcom. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny scény s "těhotnou" ve mně vyvolávaly dávivý reflex. A další scény se všemi ostatními Turetův syndrom. Tyhle lidi si připisuji na seznam svých nepřátel: Jason Friedberg, Aaron Seltzer, Matt Lanter, Carmen Electra, Tony Cox, Tad Hilgenbrink, Roland Kickinger, Vanessa Minnillo, Kim Kardashian, Crista Flanagan, Noah Harpster, David Born, Lauren Gottlieb, Katrina Norman, Ike Barinholtz, Valerie Wildman...Tak Carmen, už si u mě ani neškrtneš! ()

MorraEddie odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy skvělých parodií s králem Nielsenem. Tohle jsou jen trapné pokusy na vyždímání peněz z peněženek dementních amerických dětí. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama