Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

james11 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení tohohle filmu, myslel jsem si, že už tolik lidí nemá smysl pro humor a nedokáže se pořádně zasmát... Ale když jsem shédl tuhle "komedii" nevěřil jsem vlastním očím. Myslím, že snad jedné scéně jsem se opravdu zasmál. Většina vtipů jsou velmy předpokládané nebo opravdu nechutné. Tu jednu hvězdičku dávám jen za soundtrack, který se mi docela líbil a za krásné Carmen Electra a Vanessa Minnillo. ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

No to jsou fakt vyhozený prachy. Film (pokud se to tak dá nazvat) jsem viděl asi 5-10minut pak jsem to musel vypnout. DVD jsem zlomil a vyhodil. ()

schindler odpad!

všechny recenze uživatele

Až neskutečně negativní hodnocení mě přinutilo vypláznout 49kč za toto dvd, inu i špatná reklama je reklama. Takže vkládám disk do přehrávače, přetrpím těch 90 minut a vynáším verdikt, chvilka napětí. ANO, FILM DISASTER MOVIE JE PO VŠECH SMĚRECH VELICE, ALE VELICE ŠPATNÝ FILM !!!!!! ()

fandula 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně moc slabá parodie.Zasmál jsem se jednou.Snad už to neuvidim.Lituji že jsem za to utratil 49 Kč když to bylo na novinových stáncích. ()

Medic.Droid odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto idiotský film pro vydlabané pubertácké palice. Nedokážu si představit, že by se to líbilo někomu staršímu než 16let. ()

Priest odpad!

všechny recenze uživatele

...čekal jsem asi o dost víc. Nápad byl možná dobrý ale výsledek je takový jaký je. Katastrofální. ()

sidthekid odpad!

všechny recenze uživatele

Do kina jsem nešel s velkým očekáváním...ale co jsem viděl mě úplně rozsekalo. Něco tak tupého a přízemního jsem dlouho neviděl. Lidé nadávají na blbosti tipu Hannah Montana, HSM atd. ale tato parodie na všechny ty blbosti je mnohem větší zlo. Přemýšlel, že bych dal jednu hvězdu za fuckuvanou píseň, ale i ta mě v půlce přestala bavit. ()

Loganberry odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, jaké hnutí mysli mě přimělo si tenhle "dechberoucí" výblitek stáhnout a sledovat až do konce. Omlouvám se ti disku D, omlouvám se ti, monitore, opravdu a zcela ze srdce je mi to líto. Teď půjdu do svého pokoje a budu o tom přemýšlet. ()

Killaz odpad!

všechny recenze uživatele

Parodiím už dávno odzvonilo a tohle je důkaz, že po Scary Movie 3 už se na všecky parodie měli vykáknout. ()

tcheque odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl opravdu distaster, něco strašného... Něco takového bych možná napsala tak v deseti letech. Prosím, nikdo se na něj nedívejte,o((( ()

Pharao20 odpad!

všechny recenze uživatele

Keby sa ma niekto spýtal na najhorší film aký som kedy v živote videl odpoveď by bola jasná...Zaujímalo by ma s akými predstavami tvorcovia išli do výroby Disaster movie, lebo ak čakali s takou volovinou úspech, tak nemohli byť normálni.Mám síce rád bláznivé paródie typu Scary movie ale toto je úplne hrozné ..Film sa snaží parodovať kopec starých najmä katastrofických filmov ale výsledok je tak trápny a úbohý že dvd s týmto filmom čo som kúpil v stánku je osožné maximálne ako podložka pod poháre s pivom ()

PlayGirlX 

všechny recenze uživatele

Opravdová disaster.Trapnými a naprosto přehnanými fórky je celých 90 minut absolutně „prošpikovaných“. Zasmála jsem se jen u jediné scény, a to u té s Chipmunky. Jednu hvězdičku si zaslouží za odvahu s něčím takovým vyjít na světlo světa filmového showbusinessu. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama