Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Lenka414 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, už to v živote nechcem vidieť! Nemám v láske takéto parodie, ale vydržím dosť. Na toto sa ale nedalo pozerať. Pri tych Chipmunkoch mi bolo až na zvracanie. A trepať sem Hannu Montanu? Neverím, že som to prežila. Nikdy viac! ()

Ogneslaw 

všechny recenze uživatele

Dalsi "kvalitny" snimok... par scen bolo k uchechtaniu a vyzdvihnem klady tohoto filmu, preco som ho neoznacil za odpad - Amy Winehouse- paradne si z nej urobili srandu, dalej prekrasna Kim Kardashian a na zaver Beowulfov meč - tak ako vyzeral jeho meč naozaj vyzerali meče v rannom stredoveku... a takyto detail sa molokedy vidi vo filme ()

Jeliik odpad!

všechny recenze uživatele

Na takýto odpad treba talent, dajte opici kameru a natočí lepší film. Stálo to veľkú dávku sebazapierania dopozerať tento sh!t, ale fakt sa mi nechcelo s tej poste vstať (pozerané v príšernej kocovine). ()

Zackk odpad!

všechny recenze uživatele

trapné, trapné a znovu trapné! kdyby Leslie Nielsen viděl co se stalo z původních vtipných parodií, podruhé by zemřel! ()

Dataminer odpad!

všechny recenze uživatele

Už je tomu řadu let co tahle příšernost vznikla a i přesto mě stále děsí jen vzpomínka na to jak jsem to tehdy proklikal. Píši "to", protože by tento výtvor správně zde ve filmové databázi nemá co dělat. Toto rozhodně není film. Snesu hodně, i v některých parodiích tzv. fekální humor, ale tohle nemá hlavu ani patu, a ikdyž se to snaží parodovat filmy, tak něco tak trapného.... Obdivuji např. uživatele "gouryella", neboť na to vydržel koukat 14 minut. Já jen proklikal pár scén a konec. Tohle opravdu nešlo. Nechci se zdržovat udělováním odpadů, neboť si tyto výtvory nezaslouží čas ani na to kliknutí, ale když už jsem narazil na tuto odpornost, tak považuji za povinnost odpad udělit. Osobně bych byl ale spíše proto, aby to z ČSFD a ze všech databází zmizelo včetně veškerého audio-video materiálu s tímto spojeným. Disaster - ano, Movie? - v žádném případě. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Dobrotivý bože, proč??? Proč se z parodií stávají takové zhovadilosti? Jediné, co se dalo zkousnout, byli Justin Timberlake, Chipmunkové, a závěrečná písnička. Za to dávám hvězdičku, ale to ostatní kolem byla krávovina a debilita první třídy. Kam se podělo kouzlo třeba takových Žhavých výstřelů? I Scary Movie proti tomuto působí jako mistrovské veledílo. ()

006.Trevelyan odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu smůlu film vidět. Naštěstí v práci, tak to bylo aspon zaplacené. Nejstrašnější na tom všem byla ta princezna, nebo co to bylo, tu sem měl chuť uškrtit. Nejlepší část filmu jsou závěrečné titulky kde celý film shrnou do třech nejlepších scének, při kterých alespoň trošku cuknou koutky. ()

Frosty_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

tak jeden dva vtipy se tam najdou... a v porovnání s mými odpady TVHovna, Ulice, Zahrada tak si myslím, že filmu docela i křivdím.. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Autory mám rád (milovníkovi parodií bohužel moc nezbude, jelikož od jiných tvůrců toho zase tak moc nevzniká), jejich filmy snáším, jsem vůči nim velmi tolerantní a většinou se jim i směju. Tohle je Sparta byla dokonce hodně povedená, ať už si říká kdo chce co chce. Disaster Movie je však jednoznačně jejich nejhorší počin. Skoro jsem se nezasmál, i když pár dobrých hlodů tam bylo. Tento film je názornou ukázkou toho, co je to skutečně nepovedená parodie a je jeden z mála, který si skutečně zaslouží odpady krutých kritiků, co se neumějí jednoduše bavit a ocenit dobře zparodované scény. Na zdejší hodnocení nehledím a čekal jsem, že i přes něho se u filmu dobře pobavím. Bohužel, tentokrát ne. A jak to mohl být dobrý film, kdyby se zaměřili více na scénář a odpustili si už konečně ty svoje trapné taneční a hudební vsuvky, které mi přijdou vtipné asi zrovna tak, jako kterýkoli stupidní popový videoklip na MTV. ()

SaMaeL98 

všechny recenze uživatele

Bylo to tak trapný, že jsem se velice často přistihl, že se šklebím. Je to hrozný, ale občas tak hrozný, že i celkem pobaví. Spousta scén byla zdlouhavá a trapná, ale tři hvězdy za humornou trapnost si zaslouží. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama