Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2009 - 5 nominací - Nejhorší film, Nejhorší herečka VR (Carmen Electra, Kim Kardashian), Nejhorší režie (Jason Friedberg & Aaron Seltzer), Nejhorší prequel-sequel-remake, Nejhorší scénář... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisérské duo Friedberg/Seltzer jsou specialisté na parodie a jejich styl mně velmi sedí. I tentokrát s kulometnou kadencí chrlí jeden vtip za druhým a ušetřen nezůstane žádný z posledních hitů - odnese to např. 10 000 B.C., a to hned v samotném úvodu, a pak už to jde ráz naráz, celebrita ne-celebrita a tvůrci se trefují do jejich nemožných hvězdných manýrů hodně hustě. Amy Winehouse, Justin Timberlake, Indiana Jones a tajemství křišťálové lebky, Jessica Simpson, Muzikál ze střední, Hanna Montana, Hulk, Iron Man, Batman, Čipmánci, Beowulf, Tahle země není pro starý, Juno, Letopisy Narnie a princ Kaspian, Superbad, Twister....a tak bych mohl pokračovat donekonečna, to slíznou jak nikdy a upřímně jim to přeji. protože jsem se nad tou směsicí dokonalých, trefných, hrubozrnných i nechutných a trapných gagů bavil. Můžu prohlásit, že šílená režisérská dvojka Seltzer/Friedberg u mě opět naplno zabodovala. A tím pádem se pro mě stávají králi parodie. ()

topr harley odpad!

všechny recenze uživatele

Horší než kterákoli parodie co jsem kdy viděl. Jediné co mě na tenhle film nalákalo bylo, že na DVD obalu bylo napsané, že na filmu spolupracovali tvůrci Scary Movie. Takže jsem do toho šel s tím, že se skvěle pobavím. Místo toho jsem dostal nudou, místy pro mě dost nechutnou parodii sama sebe. ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci se asi místo psaní scénáře jen vykadili na stoh papírů a pak podle toho natáčeli, protože jinak si to prostě nedokážu vysvětlit. Hnus! ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

Film začíná rovnou tím nejvtipnějším - plakátem. Zbytek je tak děsivě nudný a trapný, že když jsem se potom podíval na bílou zeď dostal jsem záchvat smíchu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu opravdu není, co vypíchnout. Asi je to pokus o nejtrapnější film všech dob. Děj vůbec nedává smysl. Napočítal jsem asi 30 parodií. Někdy se to střídá tak rychle, že to sotva stihnete postřehnout. A občas se tam i zpívá. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Z nejakého mne zatiaľ neznámeho dôvodu sa mi takéto filmy páčia. Žeby za to mohla nejaká génová deformácia pri mojom počatí? ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Disaster movie je vskutku katastrofální... ale jestli je to nejhorší film, který jste kdy viděli, tak jste neviděli nic. Velice mě pobavily scénky s "holkami" ze Sexu ve městě. ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že až se na Zemi bude řítit nějaká přírodní (nebo vesmírná) katastrofa, bude stačit natáhnout plátno a promítnout jí (katastrofě) tohle - rozhodně ji to zničí.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama