Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Film berte jen pro zábavu, a vůbec nic v něm nehledejte. A možná se i napijte. 😀 Jako komedie, film účel splnil. Už první scéna mě rozesmála. 😀 ("To mě po..r") 🤣 Soundtrack 👍 Herecké výkony žádné, ale to vůbec nevadí. Herci se zde opravdu vyřádili. 🤔😀 Apokalypsa, jak ji neznáte. 🤔 Je to hrozná 3,14čovina. 😀 Ty texty písniček jsou šílený. Příběh? No asi žádný není. 😀 Poznámka: Kaskadéři jsou vážně nenápadní. Myslím že to byl účel. 😀 Poznámka: Závěrečná skladba s texty, je více než zvláštní. Poznámka: Doporučuji shlédnout s titulky forced, v místech kde se zpívá. Hvězdiček 3 ()

alexsultan odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt sorry ale kam sa toto hrabe na Scary Movie? Videla som oveľa lepšie parodie. Už spomínané Scary Movie, Epic Movie, Vampires Suck, This is Sparta,  Dance Flick alebo Miss Cast Away, sú parodie ktoré vám môžem odporučiť všetkými desiatimi. Pri tých som sa vážne bavila, hoci pri niektorých som si hovorila že už je to trochu cez. Ale aj tak mi žiadny neprišiel tak zbytočný a nudný ako Disaster Movie, ()

weetya odpad!

všechny recenze uživatele

Křišťálově čistý odpad. Opravdu jsem netušil, že lze natočit větší blbost než čtyřku Scary Movie, ale tohle to splňuje. Naprostá kravina. Pouhý slepenec parodických scének na jiné filmy. A téměř všechny fóry jsou debilní. Nejhorší film. K blití. Kam se poděli chytré a vtipné parodie jako Žhavé Výstřely nebo Muž z Acapulca? ()

Bloodoom odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, tohle snad není možné... Myslel jsem, že po Troškovi nikdo víc kinematografii "sprznit" nemůže. Ale mýlil jsem se. Druhý film který jsem nedokoukal do konce. Bohužel mi v kině nechtěli vrátit peníze :( ()

Michalee 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, kdybych tvrdil, že to bylo extrémně špatný z hlediska humoru, párkrát jsem se i zasmál od srdce, například parodie na Chipmunky, které postihne krvežíznivost, kterou mají nemrtví v Resident Evilu a Já, Legenda... Je mi jasné, že ti z vás, kdo většinu těch filmů, které tohle paroduje neviděl, tak tenhle film odsoudí hned. Já většinu viděl, nacházel jsem občas sem tam nějaké souvislosti... Hodně scén je i dost trapných a jediný cíl je zesměšnit osobnosti a filmy. Děj je tak špatně poslepovanej, že jsem skoro nechápal, jak se tohle mohlo vůbec povést poslat do kin. Co se týče filmařské části filmu, tak tady potvrzuju slova ostatních - naprostý brak! 1* je tak ideální a to za ty Chipmunky:-) ()

Stingray odpad!

všechny recenze uživatele

Připojuju se k petici za zastřelení tvůrců.....Viděl sem i "Date Movie" a řekl bych ,že "Jak ukrást Dagmaru" ve mě vyvolávalo úplně stejný dávivý reflexy! Ty budou se Soukupem a Troškou v jedný cele v pekle... ()

mafounkešu odpad!

všechny recenze uživatele

Ja jsem si sel s kamosema uzit zabavu. Vedel jsem ze tyhle filmy z prof. nazoru vzdy za stali za odpad, ale tohle predcilo mou minimalni lajnu. Bez nadechu, vtipnosti. Asi trikrat jsem se usmal, ani jednou nezasmal. Nakonec, apson mi to trochu nahodilo usmev na tvari. Taky jsem si puvodne myslel ze vsichni na CSFD neohrnu ani nos za dobrou parodii. Zmylil jsem se, a hluboce. Tohle není dobrá parodie ;) V porovnání s ostaními parodiemi nás jenom zmystifkovali. Byli jsme v domnění, že aspoň ta zábava bude ()

Typet 

všechny recenze uživatele

No co napsat.... Uplna hovadina do ktery pani Jason Friedberg, Aaron Seltzer zaradili snad vsechny prumerny nebo podprumerny filmy za poslednich par let! Kazdopadne nektere sceny byli povedene a celkem jsem se i zasmal! Takze jsem mu dal 3* jinak je to vazne nejshorsi komedie co jsem kdy videl! ()

kapko 

všechny recenze uživatele

Tak režisér skúšal čo divák strpí.... Scenárista ho chcel nasrať..... A herci skúšajú našu trpezlivosť.... Tak fakt neviem ako som to vydržal pozerať do konca. Ale asi preto aby som mohol napísať tento komentár. Pre tých čo to nevydržali alebo majú záujem to skúsiť vidieť. Film paroduje všetko čo bolo natočené v priebehu minulého roka. Niektoré parodované filmy sa zmestili do jedného záberu iné (asi amíkom zvlášť známe) nás sprevádzajú celým filmom. Niektoré scény sa aj podarili ale celkovo to na nejaké ocenenie asi nestačí. No ale na Zlatú malinu určite ašpirovať bude. Takže ak akurát nebudete pod vplyvom ..... .... niečoho a nemáte chuť na nič viac ako sledovať sled blbostí tak si to pustite inak ruky preč. Jednu hviezdičku dám len preto lebo sa trafili do žánru :) ()

koboldek odpad!

všechny recenze uživatele

větší sračku jsem v životě neviděl a to jsem musel jednou koukat na tele tubbies!!! špatná zábava i pro mtrvého koně s amputovanou hlavou, pokud se opravdu tak moc nudíte doporučuji raději nechat si projít kulku hlavou. ()

multi.V odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl bohužel do konce a závěr? Nevím o co přesně režisérům jde, ale za 3 roky 4 katastrofální komedie to je moc. Proto až to uvidíte odečtěte min. 3 hvězdičky od vašeho původního hodnocení, připočtěte hrozné herecké výkony a máte Disaster Movie. ()

Mausik 

všechny recenze uživatele

Je to šíleně trapné ale přesto se na to dá dívat jsou tam i části kdy se člověk nasměje ale pak zas trapnost nade vše. Divím se že ten film vůbec vznikl a ty zpěváci je nezažalovaly po urážku:D. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama