Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Tonis 

všechny recenze uživatele

Paródie milujem ale toto je vážne už moc, je to proste absolútne nezáživný film s trápnym humorom, scenáristi by si mali zlomiť ruky. Jednu hviezdu mu, ale dám za to, že som to dopozeral dokonca a že tam je Carmen Electra... ()

sovel odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie typu: připoutejte se prosím, scary movie mám rád. Absurdní humor a parodie. To je moje. Z tohoto důvodu jsem moc nedával na zdejší hodnocení. Musím taky říci, že nikdy jsem zatím nevypl film a že sem toho zkousl dost. Tedy do teď. Nevím o co se tento film snažil ale nenašel jsem v něm nic čemu bych se zasmál. Navíc asi po 20 min jsem jej vypl. Neskutečná hloupost. Ten kdo se tomuto zasmál, tomu tleskám. U mě: totální odpad ! ()

Vampira odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřila jsem tomu, ale je to možné! Je to opravdu taková hovadina jak všichni říkají. Většinu času jsem si říkala "co to sakra jako má bejt?" Děs, běs, bída a utrpení. ()

Inner odpad!

všechny recenze uživatele

Precizně a profesionálně natočená sonda do duše dvou totálních idiotů co se kdy rozhodli točit filmy. Může to bejt teď už jen lepší? Řekli nám vše svojí tvorbou? Doufám, že ne, už dlouho jsem si chtěl koupit zbraň :) ()

Maci odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster, čili pohroma. Tak by se tento skvost nechal charakterizovat :) Viděl jsem to v jedné hospodě bez zvuku s titulkama a i po několika pivech mi to přišlo neskutečně pitomý. Čim dál tim horší parodie. Prosím už žádné ____ movie. ()

EL5530 

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě proč tři hvězdy. Já sám nevím. Nevím ani zda jsem se smál kvůli trapnosti nebo vtipnosti. ()

D3mon3kCZ 

všechny recenze uživatele

Tento film mnoho lidí hodnotí jako naprostý odpad, ale nejprve je potřeba se zamyslet o jaký druh filmu se jedná, určitě ne o nějaký oskarový trhák. To již napovídá i název Disaster movie. Zkrátka na tento film jsem šel s přítelkyní s tím, že prostě absolutně vypneme. Podle mě tyto filmy jsou o tom vypnout, nemyslet a zkrátka relaxovat. Nehledat v tom něco, co tam prostě není. Nebyl to zrovna nejlepší film ze série parodií, ale každopádně jsem se určitě několikrát zasmál. Ano film skončil a my vstali se slovy: „byla to blbost, ale vtipná“. Dávám tedy 1 a půl*. ()

mombasamomo odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle si představují parodii? I ta by měla mít alespoň nějakou úroveň, v tomto filmu není nic, ani jediný světlý moment, který by vyvolal alespoň náznak úsměvu ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama