Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Archangel_P odpad!

všechny recenze uživatele

Předem lituji toho, že slovo, které napíšu není jen samolibý vulgarismus, ale něco, čím lze jednoduše popsat celý snímek - SRAČKA. Dívat se hodinu a půl na "film", který nemá nic společného s žánrem komedie, ale bohužel ani s něčím, co lze označit jako "film". Autoři mají takovou neskutečnou drzost, že si tyto krajně odpudivé vyzvrácené plazmatické sračky dovolí nazvat filmem, pravděpodobně jen z toho důvodu, aby si mohli do svého tlejícího deníčku odškrtnout kolonku "komedie". Podle komentářů jsem si myslel, že je film trošku podceňovaný, že tak hrozné to nebude, ale šeredně jsem se mýlil. Celý film je totálně o hovně, nic u čeho bych se aspoň pousmál, ale jen jsem nevěřícně odvracel zrak na spolusedící s výrazem, ze kterého šlo údajně velice jednoduše pochopit, že jako všichni ostatní také nevěřím tomu, že tuto p**ovinu skutečně někdo natočil a ještě hůř - že ji i někdo vypustil do světa! Je to heterogenní slátanina všech nechutných tělních tekutin včetně trávenin a černé žluči, které se režisérům ve správný okamžik podařilo dostat na jedno místo. Pana Friedberga a Seltzera bych za tento úžasný počin nakopal do prdele, nacpal jim tam hrábě (tou stranou na hrabání) a jako výstrahu pro ostatní, které by něco podobného napadlo natočit, demonstrativně popravil. Kdyby se hodnotil film, který je nejvíce na hovno, má u mě tento kousek minimálně 100 %. Tady to inverzně bohužel nejde, tak dávám odpad a nastavuji nejvyšší hranici, které u mě tento film dosáhl - 0 %. ()

Falle 

všechny recenze uživatele

Tohle vážně nefunguje a to mi většinou pubertální parodie nevadí. Jedna hvězda za závěrečný fuck song. ()

Pettr450 

všechny recenze uživatele

Jak někdo muže "vytvořit" něco... takového ? Vždyť to ani není film, to je slátanina všech filmů kteří scénáristi viděli,dostali z nich noční můry a chtěli se s nimi pochlubit. Nějak jinak si to nedokážu představit. Ale "odpad" tomu stejně nedokážu dát. ()

Mountain odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, co občas vzniká za díla. Toto se vymyká zdravému rozumu. Ani se vlastně nejedná o film, jelikož se zde nevyskytuje téměř žádný příběh. Celé to je jen sled scének, kde se tvůrci snaží parodovat za každou cenu a je jim úplně jedno, že nic z toho, co se děje, nedává smysl. Vrší jen známé filmy (nebo spíše postavy z filmů) na jednu hromadu, aniž by to měli jakkoliv uspořádané. Vůbec jim nepřišlo trapný, že parodují "Jumpera" a během pár vteřin se snaží zesměšnit "Letopisy Narnie". Je to prostě hnus, který nejde doporučit nikomu, jehož IQ přesahuje hranici 80 bodů. Udivuje mě, kde se na takový hnůj vzaly peníze. Tohle není film, ale jen drzá urážka filmového řemesla, za kterou bych jejich tvůrce pověsila (za jakoukoliv bolestivou část těla) do průvanu. Jediné, za co tvůrce chválím je to, že svůj výtvor ohodnotili už v názvu. Vážně to je KATASTROFA!!! ()

Fixa odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se, já se opravdu snažil, ale dlouho jsem nevydržel. Něco tak trapně trapnýho a o ničem už jsem dlouho neviděl. Bleeeeeeeeeeee ()

xmarco odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohol som spat tak som sa s miskou arasidov a posilneny otrasnymi recenziami rozhodol ze na tomto filme najdem nieco dobre a pozriem ho dokonca. Po skonceni som uvazoval nad jednou hviezdickou aspon za arasidy ale minuly sa skor nez film skoncil /stastne to orechy/ preto hodnotim ako hnoj, toto sa ani len odpadom neda nazvat... ()

Masinfira odpad!

všechny recenze uživatele

No tak bohužel jsem se nejdřív podíval na film a potom sem. Moje chyba... zbytečné popisovat, co už udělalo tolik jiných. Jediné co mě udivuje je, že to je aktuálně 45. nejhorší film.. co těch 44 před ním? Ach. ()

MichalCZ30 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda jen kvůli obsazení filipínky Vannesy Minnillo. Za tu půl hvězdy. Druhou polovinu klobrc dolů za jedno zasmání se za celou rádoby komediální parodii, ale už si nepamatuju, kde to bylo a čemu jsem se vlastně zasmál. Jakožto kameramanovi mi tenhle snímek přináší naději, že ještě někde najdu sponzora na film, když ho našel tenhle es há hit. Věřte, nevěřte - dodíval jsem to do konce. Manželka odpadla po 20 minutách a teď sladce spí, snad se jí nezdá o křišťálový lebce... ()

vlcekmirek 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar Scary movie. Bez děje, bez nějakého vtipu, jen směs odkazů na hromadu filmů a rádoby vtipných, mnohdy spíš nechutných skečů. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film podle IMDb a já myslím, že horší by se našli, dokonce by se nemuselo chodit daleko, tvůrci tohohle mají na svědomí několik podobných kravin a minimálně jednu horší. Faktem je, že děj, pokud se tak dá nazvat, nedává moc smysl, některé scény jsou tam vyloženě vecpané, protože...no protože to asi tvůrce zrovna napadlo. Ale parodie nejde brát moc vážně a nemůžu říct, že bych se nudil, pár lepších chvilek to mělo, autoři proti dřívějším filmům ubrali na nechutnostech (to to trvalo) a časté přeskakování od jedné parodie ke druhé docela pomáhá udržet pozornost. Celkově v tomhle žánru docela možná trochu horší průměr. ()

VSVB odpad!

všechny recenze uživatele

Tento krásný film pro mě bude asi navždy tím nejhorším filmech, který jsem kdy viděl. Řekl bych o filmu, že je sračka. Ale, to je moc slabé slovo. Takové to slovo si zaslouží pár skvostů Stevena Seagala nebo Hulka Hogana. Odpad ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama