Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jako na nejhorší film podle imdb, protože mě přitahují extrémy. A tak vedle filmů extrémně dobrých vyhledávám i ty extrémně špatné. A Disaster Movie je vážně jeden z nejhorších. Nefunguje tu vůbec nic a především to absolutně není vtipné. Chlapcům se opět podařilo natočit přesný opak dobré komedie. Bohužel to navíc není ani ten typ špatných filmů, u kterých se aspoň smějete na účet tvůrců. Spíš je to ten typ filmů, u kterých je vám samotným fyzicky špatně z toho, že se vůbec může někdo takhle ponižovat. Vpravdě katastrofický film.. ()

nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, čirá retardace, ty dvě kopyta na režijní stoličce si opravdu myslí, že do světa vypustili vtipnou nebo minimálně průměrnou parodii? A myslí si vůbec něco? Tohle musela být improvizace (a to ještě k tomu opravdu špatná, ti "imitátoři" jsou otřesní), protože jinak nechápu, kdo to mohl schválit k natáčení, pokud znal scénář. ZLO, název filmu mluví za vše, odstřelit a zakopat. 0% ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Právom udelená 1 hviezda, za "hviezdu naších sŕdc" - Hannah Mantanu! Bodaj by skončila ako v tomto filme(?)!! Už len tá scéna mi teda stojí za tú 1 *. A musím priznať, že som sa dosti nepríčetne rehotala na chipmunkoch. Som vadná, čo už. ()

Premiere_* 

všechny recenze uživatele

Jestli nejste redaktorem filmového časopisu, pak se naštěstí nemusíte dívat na tuhle smrtící nudu dívat. Bezkonkurenčně nejpříšernější film tohoto roku opravdu není nutné vidět. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já jsem se popravdě docela pobavila. Sice fekální a sexový humor mi místy přišel až dost trapný a nektěré scény byly až tak přehnané, že byly spíš ubohé, než vtipné, ale některé gagy a nápady mě skutečně rozesmály. Prostě když se při katastrofě začnou nesmyslně objevovat hrdinové, na které spadne kráva, těhotná Juno a princezna feťačka nebo muzikál ze střední mě skutečně pobavily. Absurdní nelogické scény nedávající smysl mě prostě po těch všech Bergmanech, Pasolinech a tarkovských pobaví. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Obávám se, že zde slova nestačí. Nechápu člověka, který se u tohoto snímku směje. Humor naprosto mimo, parodie mimo zemi a termín jako smysluplnost je jako úplně z jiného vesmíru. Hnus a jeden z nejhorších filmů co jsem za svůj život viděl. ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco zcela jiného ------ jde o to, že se odpálí polehčující okolnost. A neviděl jsem to sám, tzn. že jsem neměl vůli se nad těmi "hovadinami" rozčilovat. Tak to by vysvětlovalo, proč já se bavil pážecky, zatímco ostatní evidentně trpěli jak tuři ... a nemám v plánu zjišťovat, jestli by pro mě ten film měl nějakou hodnotu i teď, za střízliva. V tu chvíli jsem se zplna hrdla smál, takže 85%. ()

Asgy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspoň trošku mělo hlavu a patu, ale takhle nemůžu jinak. Tohle si takový odpadový hodnocení fakt zaslouží. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si stáhl v domění, že se trochu pobavím, jako to bylo např. ve Velkej biják, Scary Movie,.. nebo Drsnej Doják a on OMYL, tak nudnou, nesnesitelně trapnou parodii(* pokud se tomu parodie dá vůbec říkat) jsem ještě neviděl! Opravdu byla jen jedna malá scéna, u které jsem se pousmál, a to když přišla Carmen Electra. Toto byl opravdu nejnudnější film co znám. 5% ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně tragédie. Jsem si říkal, jestli těm hercům vůbec nevadí to, jak moc jsou trapní a hlavně jak málo jsou vtipní a jak je celý film naprostá slátanina. Jasně, je tu Carmen, je tu Kim, ale pokud jste jejich fanoušci, na internetu najdete lepší materiál. Tohle už není ani parodie, protože to ani není komedie. ()

whitas odpad!

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás lidi, nechoďtě na to!" Jenom když takovéto filmy nebudou vydělávat, nebudou se ani točit. Disaster movie je naprostý vrchol trapnosti drtivé většiny parodií z poslední doby. Ty samé vtipy se obehrávají pořád a pořád dokola, kde je tomu konec? Filmařům se tady daří pouze jediná věc a to je kvantita filmů a postav, které se film snaží parodovat. Bohužel kvantita je nakonec pro tvůrce zjevně důležitější než kvalita. Kdyby se ve filmu objevil Paroubek a kouřil by přitom Topolánkovi, vůbec by to nenarušilo běh filmu, ba naopak, bezproblémů by to do toho "děje" zapadlo. Film prakticky ani nemá žádný konzistentní příběh, děj skáče jen od jednoho nepovedenýho vtipu ke druhýmu. Co z toho plyne? Masová kultura je zkrátka obrovský organizmus, který se potřebuje něčím živit a který zároveň musí něco vylučovat. A Disaster movie je krásným příkladem takového exkrementu. ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem "Epic Movie" ohodnotil odpadem, tak tohle by si zasloužilo přinejmenším o dva stupně horší hodnocení. Tohle je už vážně peklo... ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Blbost to byla, ale občas jsem se zasmál a v klidu jsem to dokoukal. Jsou daleko horší filmy s lepším hodnocením, který si vůbec nezaslouží. Na odpad tohle určitě u mě není. Tohle si zaslouží krásných 40%. A asi to bude tim, že sem znal většinu filmů na který to byla parodie.(ta bláznivá princezna je nejspíš parodie na domácího mazlíčka) Na konci ta písnička nebyla tak špatná a text "a všichni jsme přefekli Hellboya. Ano oni přefikli Hellboya a já jsem přifiknul Hulka... " to mě dostalo. A tedka jsem si pustil českou verzi, jen tak na zkoušku no asi bych šel i doho odpadu. Originál je originál. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama