Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Keďže Sparta dostala odo mňa hviezdu, nemôžem inak, pretože toto dielko je o chlp lepšie a môj syn sa úprimne bavil, aj keď veľa z parodovaných filmov nepoznal ( aspoň poznám vekovú kategóriu, ktorú film osloví) a dávam až dve hviezdy. No musím priznať, že imbecilita väčšiny dialógov je na hranici únosnosti a s humorom majú toľko spoločného ako ja s Miss Universe. ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

OK, přiznám se. Nedokoukal jsem to. Stačilo mi úvodní scéna. Fekální humor, fekální humor atakdále. Vypnuto snad po 8 minutách a jasný Disaster! nejhorší parodie, která pohřbí tento žánr hodně hluboko... ()

iHyik odpad!

všechny recenze uživatele

To jste se posrali, ne? Větší sračku jsem nezplodil, ani když se mi ve střevech vrtala camyplobacteria. Už to zastavte, proboha, kdo se má na to koukat? Kdo se tomu má smát? Leda lidi, co ujížděj na speedu a ztratili litr krve - ačkoliv, i o tom bych pochyboval. ()

hhannie odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem nepochopila , co je pointou této "komedie". Pokud tam nějaká byla?! Naprosto příšerný zážitek! ()

Paulina01 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč, proč Friedbergu si vlastně režisér a proč sebou vláčíš tu scénáristickou trosku? Tohle je břečka bez nápadu a bez logiky, bez vtipu... Odpad je slabý slovo, ti dva nám vyloženě s***u na hlavu! ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Ano, stupidnější film lze asi těžko hledat - ale to je právě to, co mě na Disaster Movie uchvátilo. Bezmyšlenkovitě řítící se vlak do příjemně nejistého neznáma, plný vtipných či vtipně trapných pokusů o vtip a totálně bláznivých rolí záměrně jednodušších jedinců, které herci zmákli na výbornou a považuji to za záměr a cíl tvůrců. Žádnou posloupnost ani myšlenky zde hledat není možno - vše se děje z minuty na minutu, ze vteřiny na vteřinu a tak nemá ani smysl pamatovat si, co se událo před chvílí, natož hledat hlubší význam čehokoliv, co se ve snímku děje. Prostě jsem se bavil tím, co jsem zrovna viděl. Pravda, člověk musí být buď opilý, nebo nějak jinak dobře naladěný, aby jen nekoukal na ten děs, kterému se dá jen stěží říkat film, s otevřenými ústy dokořán a svrbějící pěstí s jasným směrem dopředu k obrazovce. Skutečností je, že bych tento film asi raději nikomu nedoporučoval ke shlédnutí, nicméně já jsem se prostě bavil. Jestli hledáte komedii s nějakým smyslem, určitě se porozhlédněte jinde. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Neviem ako komu, ale mne sa táto paródia na filmy dosť páčila, hlavne na tieto filmy: Hannah Montana, Indiana Jones a Chipmunkovia. + samozrejme hlavne záverečná pesnička. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější a nejhorší film, humor, herecké výkony, scénář, režie, masky, efekty, hudba a všechno dalšího. Proboha kolik ten kdo to sepsal a zrežíroval má IQ? Tohle je odpad a ostuda filmové branže. 0% ()

Chen odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že se nemají hodnotit filmy, které se nedokoukají do konce, ale tohle opravdu nešlo. Masochismus není má úchylka a od parodie očekávám, že mě rozesměje, takže když jsem se do poloviny filmu ani neusmál, vzdal jsem to. ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych z celého tohohle filmu s velice propracovaným dějem a úžasnými hereckými výkony viděl jen závěrečnou píseň asi by mi to stačilo na tři životy. A to jsem to dokoukal, ta představa kolik životů už to nemusím vidět mě až děsí. Takže s klidným srdcem můžu říct, že je to snad ta nejotravnější a nejhloupější ptákovina, co jsem kdy viděl, a že už jsem viděl hodně špatných filmů. ()

Petoss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasný, obludný počin, ktorý si pomenovanie "film" nezaslúži! Počas sledovania sa u mňa objavil jeden krátky úsmev. 1% ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady se nedalo absolutně ničemu zasmát! Pobavila mě akorát scénka s Chipmánkama :-D A sexy scénka s Carmen Electrou. Jinak tato parodie spadá na absolutní dno filmových odpadů! 0% ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku pár vydarených scén, potom nuda,nuda,nuda.....nuda a potom zase niečo srandovné. Ale ten koniec bol bezchybný. Aj samotná pesnička, no proste ÚLET!!! ()

Zbyisek odpad!

všechny recenze uživatele

Ono je to tak blbý, až se tomu člověk musí smát. Po stánce děje (který tam není) je to opravdu hrozné. Celkově je to nuda, většina "vtipů" je trapných a zdlouhavých a zbytečně natahovaných. Místy je to přehnané a stále to samé dokola. Skutečně disaster. ()

Wladi.mir 

všechny recenze uživatele

Blbost, ale neskutečných rozměrů v tomhle snad ani nezavadíte o náznak vtipu. Nechápu to. To snad točí lidi z Marsu!!! Jen ta písnička na konci je chytlavá. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama