Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (687)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

pekná hovadinka.....otázkou však zostáva či slovo pekná tam má čo robiť......paródia bez deja ....so zostrihanými obrázkami a následne hala bala prilepenými k sebe......humor nesúrodý...bez efektu...a ešte ktomu kŕčovitý, taký nasilu......( česť výnimkám....napr.metalový chipmunkovia sa mi páčili.....) je to medzi odpadom a * .....plusom však bolo že tu parodovali nespočetne veľa filmov a bolo to tým pádom pestré.....a aj preto dávam jednu * ...nech nežerem.... ()

Honzíno odpad!

všechny recenze uživatele

Na to se prostě nedá koukat až do konce. Zkoušel jsem to asi třikrát, skutečně. Otřesné, to však nevylučuje to, že mohou existovat stejně špatné či možná horší filmy ve světové distribuci. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

5 minut - kurva drát, to musím hned vypnout... aha, to byl sen, tak to možná bylo tak stupidní jen kvůli tomu, taky mám občas naprosto dementní sny. 10 minut - nééé tak to nebylo jen tím snem. TAKY NETOČÍM SVOJE SNY A TO NEJSOU NIKDY TAK DEMENTNÍ!!! Tohle se nemůže nikomu líbit!!! ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Tihle herci už se z toho bahna nevyhrabou, proto hrají snad ve všech těchto MOVIES pořád jedni a ti samí. Klidně i dvě, tři různé roličky v jednom filmu. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Chcel som si tento film pridať do filmotéky, no pri vzhliadnutí mi prišlo z toho zle. Takýto úbohý film som už fakt dávno nevidel. Je to označované, ako komédia, no ja by som to komédiou nenazval, pretože je to totálny bullshit. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je mám z krku, všechny jejich filmy viděny, asi nejlepší jejich film je To je Sparta, kde jsem se párkrát fakt zasmál, nesnášim parodie, kde z ničeho nic se objeví herci třeba v ringu a začnou se prát...a v jejich filmech se to děje pořád, kdyby k tomu došlo logickou cestou neřeknu ani slovo!! Jediná vtipná scéna je s telefonem v botě:), ta je fakt dobrá a určitě se zasmějete!! Je super, že film moc nevidělal, i když se zaplatil a něco přidal navrch, takže k ledu je uležena tahle dvojce z filmového pekla!! Jednou větou: My jsme ta dvojice vtipkařů, co všem pěkně ukážem, jak se bavit dokážem!! P.S. Poslední písnička potvrdila, že film natočili opravdu méně inteligentní lidé. ()

Lebron odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda nuda nuda... ale občas sem se smál tomu jak je to trapný... možná že aspoň toho chtěli dosáhnout... ()

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv byly Meet the Spartans, Epic Movie nebo Date Movie dementní, stále to ještě nebylo až tak tragické. Tohle je však ale již opravdu moc. Extrémně nevtipné a trapné. Předchozí filmy této dvojice režisérů byly také trapné, ale někdy se té trapnosti dalo ještě zasmát. Tady je spíš k pláči. Jedním slovem strašné. Jeden z mála kousků, u nichž se mi bez nadsázky chtělo zvracet. ()

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som len záverečných 20 minút, počas ktorých som sa asi sto krát spýtal sám seba, či by naozaj nebolo lepšie schytať drôt do oka... absolútne nevkusná a trápna kokotina!!! s prepáčením. ()

Pavlínka9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je pro mě skvělou ukázkou toho, jak se změní pohled puberťáka na film, který uvidí o několik let později znovu :D :D Je tam toho hromada - jako všemožných narážek na cokoliv, co se událo do roku 2008, ale co bylo nejnechutnější byla Amy Winehouse a co jsem zvědavá, kdy se někdy utne - kdy se Carmen Electra přestane stylizovat do těchto rolí :D :D ()

Mishqo odpad!

všechny recenze uživatele

Už od dobroty nevedia čo s peniazmi. Všetky tieto dnešné paródie stoja za ho*no! ... a s akou veľkou radosťou to oni vždy propagujú ako keby čakali že to dosiahne neuveriteľný úspech..je mi do do plaču z tohto suchého humoru ()

Mihail123 odpad!

všechny recenze uživatele

Film v ktorom sa za ani nie 90 minút stihnú "zparodovať" : 10 000 BC, Superbad, Juno, Wanted, No country for old men, Indiana Jones 4, High school musical, Cloverfield, Step up 2, Hancock, Sex in the city, Zohan, Jumper, Narnia - Prince Caspian, Enchanted, Iron man, Hellboy, The incredible Hulk, Alvin and the Chipmunks, The Dark Knight, Speed racer, Beowulf, Kung Fu Panda, The Love Guru...a na niečo som ešte určite zabudol. Jednoducho odpad odpadov. A samozrejme to sú len filmy...Ešte sa tam nájde aj Justin Timberlake, Michael Jackson, Dr. Phill a ešte neviem kto... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Oh crap. Už je to tu zase. Nakupily se nám v kinech nové filmy a je tu znova film který je jednou obří parodií na ty všechny kousky. Za předpokladu, že jste všechny tyhle filmy viděli, tak se sem tam zasmějete. trošku. Za předpokladu, že jste z nich viděli velmi velmi málo, a na Disaster movie narazili tedy opravdovou náhodou (nebo spíše nehodou) tak vám bude unikat, co to vidíte za bezduchou sr**ku. Začalo to celkem dobře, tenhle fenomén parodií. Parodie na žánr či jeden dva kousky dopadají celkem dobře, některé, v rámci žánru, výtečně (např. Walk hard), sem tam i hůř, ale bývá to jakž takž koukatelné. Ale celkově to jde od desíti pěti, obzvlášť v této "sérii". Tentokrát, a to pokud to půjde tak dál, se drží poslední hvězdička nad propastí "odpad!" pouze pár prstíky... ()

popkec odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film dává slovu sračka nový rozměr. Film si říká parodie, všechno scény jsou ale zaměřeny zhruba tak že postava z některého filmu udělá nějákou blbost která s původním filmem vůbec nesouvisí. Herecké výkony na úrovni páté třidy ZŠ, špatný scénář, režije, zkrátka skoro vše. Takhle má vypadat odpad. ()

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

No strašné... a musí se fakt znát ty filmy, na které je to parodované... Jen nevím, proč Carmen Electra se k tomuto propůjčila... ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama