Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Cival 

všechny recenze uživatele

Shit happens. Tak perfektně nefunkční romantickou komedii, aby člověk pohledal! Slušný herecký ansámbl prošustrován, pár momentů zapomenuto. Tvůrci vykradli Hitche, obrátili je vzhůru nohama a sepsali tak nešikovně, že k pochopení logiky chování postavy Kate Hudson budete potřebovat výkladový slovník (a dva její nápadníci tápou jakbysmet). A i přepálená vulgarita pobaví spíš nechtěně... i nadávat se musí umět. Dane Cook má něco do sebe, ale p*čování mu prostě od huby nejde. 30% ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,219,250Tržby Celosvetovo $40,741,924Tržby za predaj DVD v USA $17,655,245 //počet predaných kusov 901,420 ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Howard Deutch už svůj debut zjevně nikdy nepřekoná, ale snahu mu člověk upřít nemůže, i když jeho pokusy obohatit romantickou komedii jiným pohledem, než je zvyklé, většinou vyznívají do prázdna. KAMARÁDOVA HOLKA jako romantická komedie nefunguje skoro vůbec, výjimku tvoří plesová scéna, odkazující právě na KRÁSKU V RŮŽOVÉM. Jako politicky nekorektní, chlapsky obhroublý a šovinistický pohled na romantickou komedii, její klišé a schémata funguje obstojně, až na závěr, který musí skončit právě tak klišovitě a schématicky, jak se z toho předtím dělá (u)vědom(ěl)á legrace. Jediným ozvláštněním tak zůstává fůra vulgarit a obhroublý Cookeův humor. Překvapivé nevyužití Biggsovy postavy, která je jen další škatulkou jeho prcičkářských rolí, beru jako klad, stejně tak rychlý spád a (ne)vhodně zvolený soundtrack. Ale jsem rád, že po letech vznikla konečně romcom, která má zajímavý ústřední pár a nikoliv vedlejší postavičky kolem něj, jenom... ono to mělo na víc. 5/10 ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Tuhle premisu /muž, který je tak hrozný, že v porovnání s ním vypadá expřítel jako andělíček s aureolou Káji Maříka) byste dokázali rozepsat sami. Se stejným výsledkem jako scenáristé. Nicméně vy byste tam nechali hrát kamarádovu holku- a oni Kate Hudson, slunce s blond paprsky. 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Krutá komédia........... Soundtrack John Debney: 1. Do Me (Jean Knight) ,2. You're No Good (Linda Rondstat) ,3. My Best Friend's Girl (The Cars) ,4. Love Is Like Oxygen (Sweet) ,5. 99 Luftballons (Nena) ,6. Crimson And Clover (Tommy James) ,7. At Last (Etta James) ,8. Have A Little Faith In Me (John Hiatt) ,9. Save Some (Glacier Hiking) ,10. Blue (Malbec) ,11. Always Where I Need To Be (The Kooks) ,12. Pop That P***y (2 Live Crew) ,13. Separate Ways (Teddy Thompson) ,14. Best Friends Again/I Love You (John Debney) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie s fajn námětem a příjemnými herci. Dane Cook si to zde krásně krade pro sebe a scéna na svatbě či na rande je kulervoucí. Největší záchvat smíchu však u mne vyvolala scéna v kadeřnictví s obočím ! Tam jsem se válel snad i na zemi. Stopáž bych zkrátil a bylo by to super. Lepší 3. 70% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Shit, kterej se nedá ani dokoukat, jak moc velká blbost to je. Debilní dialogy nezachrání ani největší hovado, jaký si člověk dokáže představit (btw. Stifler je proti němu romantickej hrdina) a prosím, v jakýmže světě by mohlo něco takového fungovat ? To jsem si myslel, co ale čekat od filmu s K. Hudson. Nebýt tam Alec Baldwin je to naprosté filmové dno, srsly ! My Best Friend's Girl - 15% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Aby ses necítila být zavázaná k sexu, tak platíš ty!" Telefonický prodavač vzduchu Tank je zkrátka profesionální kretén, který svým hulvátstvím vrací dívky, samozřejmě za příslušný finanční obnos, do náručí svých předchozích vyvolených. Dokud Tank, s lehkostí sobě vlastní, páchá jedno faux paux za druhým, tak je to velmi zábavné, ale po jeho zasažení Amorovým šípem mne zákeřně přepadla zdvořilá žánrová nuda. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dane Cook a Kate Hudson, dva mladí lidé na které se dobře dívá. A samozřejmě Jason Biggs jako Dustin který by chtěl sbalit krásnou Alexis ale neví jak na to. Na(ne)štěstí má ale kamárada Tanka, který mu vždy pomůže..sice dost ohrané, ale na mě to celkem zabralo. Jen jsem měla často pocit, že J. Biggs je odstrčený nejen ve své roli. Vtipná, romantická a nenáročná komedie. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Úvod sľuboval nevšednú jazdu plnú vulgarizmov, nechutností a drsného humoru. Ak by sa film nepresmeroval na stokrát videnú zmes romantickej komédie a ostal by pri tej nekorektnosti, mohlo to byť zaujímavé. Takto to bola nuda. 4/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Asi bych v hlavní roli uvítal někoho jínýho než Kate Hudson, ale nevadila mi a to ostatní, co se dělo během tý skoro dvouhodinový délky mě bavilo a dokonce extrémně mě bavilo, když byl Dane Cook fucking asshole a nehorázně to tam rozjížděl na svatbě, to je pravděpodobně nejbrutálnější a nejzábavnější část filmu. Nicméně je pravda, že to neni zrovna extra originální, ale taková nějaká snaha o co nejmenší klišovitost se tomu upřít nedá a když je tam ještě naprosto exkluzivně dokonalej prasák Alec Baldwin, tak neni moc co řešit ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Keď romantická línia funguje len čiastočne a humorná nevyniká takmer ničím, situáciu paradoxne zachraňuje až prehnaná a samoúčelná nekorektnosť, ktorú je možné buď a) odsúdiť b) alebo sa na Deutschovej neúspešnej snahe vyrovnať sa za každú cenu Smithovi či Apatowovi úprimne baviť. Vypožičaný námet z Mr. Fix It v sebe síce skrýval ďaleko viac možností ale vďaka Danovi Cookovi a výbornému pesničkovému soundtracku to odsýpa slušne až do úplného záveru...hoci od fungujúcej romantickej komédie má My Best Friend's Girl ďaleko. 50% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých hlášek ("Ta kurva má padáka!") a scének (Jason Biggs vs kojící matka, Dane Cook řádící na svatbě). ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Nesmyslná romantika, ve které jsou všichni za pitomce, a bohužel ne za ty sympatické. Postava Kate Hudson je s prominutím blbka, uťápnutý Biggs už vážně nemá co nabídnout a chudák Dane Cook musí běhat mezi oběma a fu_kovat jako kdyby se za to dávala medajle na olympiádě. Vtipné je to tak z 10%, zábavné o něco víc. Ale jen díky Cookovi, který by si zasloužil mnohem lepší role. 3/10 ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem od tohoto filmu nečekala a nakonec jsem si v kině příjemně odpočinula. Nemá to žádný úžasně dramatický děj, polovina dialogů se točí kolem sexu a polovině druhé dominuje přehlídka toho, jak hlavního hrdinu poslat někam, ale sotva jsem se "aklimatizovala", nějak mi to nevadilo. Dane Cook byl ve své roli neodolatelný (scéna, kde prochází s cigaretou uličkou v kostele... wow), potěšila mě přítomnost Aleca Baldwina a nesmím zapomenout sehnat si někde příjemně vyvážený soundtrack. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénáristé se zrovna dvakrát nenadřeli, chování postav se mnohdy míjí se zdravým rozumem a komických situací mohlo být taky (tak o dva tucty) víc. Ale co bych chtěl po desáté hodině večerní.. zvlášť, když Kate Hudson nabízí namísto hereckého výkonu zase přehlídku nejrůznějších modýlků a spodního prádla..? PS: Dane Cook, jakmile dostane do rukou pořádný komediální scénář, bude ze dne na den hvězdou.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se spoustou sprostých slov rozhodně nebyla špatná, ale musím se přiznat, že takovýto slovník bych čekal v teenagerovské komedii, ale ne v romantické komedii, kde je hlavním hrdinům kolem 30 let. Když to vezmu příliš konkrétně, tak včera jsem viděl teenage komedii, kde nebylo ani zdaleka tolik sprostých slov, jako v tomto filmu. Ale abych se nevěnoval jen tomuto pro mě velmi překvapujícímu faktu, tak musím konstatovat, že Dane Cook mě zaujal už ve třetí romantické komedii, nevím, jestli mu tenhle žánr sedí, nebo jestli dokáže takhle skvěle zahrát všechno, ale jeho part se mu rozhodně povedl. S touhle komedií mám ale jeden problém, a nejsou to ta sprostá slova, to jsem zmínil jen pro zajímavost. Při sledování této komedie se totiž u mě mnohokrát dostavil pocit, že tohle už jsem někde viděl, že komedie nenabízí příliš originality a říkal jsem si, že jestli se Tank vrátí k Alexis, tak se má slova potvrdí. Jak to dopadlo asi netřeba dodávat, film jel podle ověřených postupů a mé zklamání tak dostalo jasné obrysy. Ano, možná byl originální nápad, že hlavní hrdina se nechává najímat od chlapů, kteří dostali kopačky, aby si vyrazil s jejich holkama na rande, tam jim ukázal, jak sprostí taky chlapi umějí být, a ty ženy se pak ještě rády dobrovolně vrátily ke svým odkopnutým partnerům. Ale bohužel jinak to bylo mnoho klišé a troufám si tvrdit, že za nějakou dobu budu mít problém si vybavit, o čem tenhle film byl. Ale dalo se na to koukat a ani jsem se příliš nenudil, takže uděluji průměrné tři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku přinejlepším průměrná, ale na jedno podívání vcelku příjemná komedie. Jasný scénář je docela blbej a to chování postav je někdy fakt nelogický a pár trapných momentů se zde taky najde. Vtipný momenty jsou tu ale naštěstí taky a vulgárnost většinou nevadí.Hodně to navíc táhne herecký obsazení, teda až na ultraotravnou Kate Hudson.50% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na první svátek vánoční hezky pobavil :-) Většinou to sice pentluje mezi laciností a kvalitou, ale přesto jsem si odnesl jen to nejlepší! Vtipně sestavená partička, v čele s prcičkářem Biggsem, dominantní Hudson a profesionlním baličem Caplanem funguje na jedničku, občasná účast Baldwina taky potěší. Motivace postav se sice mění asi jako počasí během roku, ale to je snad jedinou vadou na kráse. ()

Reklama

Reklama