Reklama

Reklama

Ochrana svědků

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2008–2012), 43 h 45 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

David Maples

Hrají:

Mary McCormack, Frederick Weller, Paul Ben-Victor, Nichole Hiltz, Lesley Ann Warren, Cristián de la Fuente, Will McCormack, Jenny Gabrielle, Jane Adams (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Mary pracuje v nejutajovanější jednotce policie, zabývající se ochranou svědků. Právě byl zabit syn zločince, který i s rodinou dostal jinou identitu, aby pomohl odhalit šéfa mafie. Souvisí chlapcova smrt skutečně s otcovou zločinnou činností? (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Hrus k tomuto seriálu (1)

Ochrana svědků (2008) 

Mary Shannon pracuje jako "federal marshall" (nevím jak ten termín přeložit) v programu na ochranu svědků. Jejím úkolem je chránit svědky, dohlédnout, aby se aklimatizovali a přijali svojí novou identitu, zajistit aby dodržovali pravidla programu a nedostali se do problémů. Jak už to tak bývá, tak problémy jsou v takové práci vždy a doma to nemá Mary o nic jednodušší, když sdílí domácnost se svéráznou matkou a sestrou. Kvalita prvních dílů není příliš velká a zdá se mi, že tvůrci trochu tápali a hledali cestu, kterou se vydat. Kvalita pak trochu stoupne a závěrečné dva, tři díly jsou přímo skvělé, takže 60%. * Nejoblíbenější postava: marshall Mann ()

Reklama

Reklama