Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Absolutně nekorektní, ale přesto zábavná jízda, která má své skvělé chvilky (Ianův brácha, stopař, židové), ale i slabší stránky (vykrádání kultovních scén z Prciček, pochodující nahotinky aneb Opakovaný vtip přestává být vtipem, dědkovy a jiné genitálie atd.). Celkově ale koukatelná záležitost, která ale výrazněji nevybočuje ze žánrového průměru. Viděna Unrated verze. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem měl husí kůži, jak byli borci v hlavních rolích nesympatický a na loket ..... Ian, to je ufňukaná přecitlivělá baba, ostuda našeho plemene. Což je k pláči, ne xmíchu. Lance je ten nejodpudivější metrouš s naprosto zápornym sexappealem, neexistuje, že by měl u žen vůbec nějakej, natož takovej, úspěch. No way. Komedie nevtipná, vtipy nedotažený, neoriginální, stupidní gagy, urážející moji inteligenci. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)

Reklama

Reklama