Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

[Unrated verze] Další teenage - road movie - komedie, tentokráte však s tunou koziček a bohužel i pánských genitálií navíc. Což o to, na množství poprsí je velice příjemné pokoukání a do obrazu jsou lepé děvy zakomponovány vtipně a chytře, výsledkem je však jen krátké pousmání, ve scéně běhu kukuřičným polem pak dokonce znechucení. Postavy jsou jako vystřižené z ostatních komedií a jen zakomponovány do obrazu stejně jako slečny. Ian z EuroTripu, Rex jakoby Stifflerovi z oka vypadl, měl však své momenty a byl to právě James Marsden, který Sex Drive kraloval. Já si však našel ještě jiného favorita - Pontiac. Nádherné, zbožňuju muscle cars... ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Absolutně nekorektní, ale přesto zábavná jízda, která má své skvělé chvilky (Ianův brácha, stopař, židové), ale i slabší stránky (vykrádání kultovních scén z Prciček, pochodující nahotinky aneb Opakovaný vtip přestává být vtipem, dědkovy a jiné genitálie atd.). Celkově ale koukatelná záležitost, která ale výrazněji nevybočuje ze žánrového průměru. Viděna Unrated verze. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Perfektní. Osobité. Geniální. A hlavně velice vtipné. Od filmu jsem toho příliš nečekal, jen jsem věděl, že to má být o cestě za ztrátou panictví, ale co jsem viděl, to mě dostalo totálně do kolen a jakmile jsem začal hrát s tvůrci jejich hru, což bylo prakticky od první scény filmu, tak jsem pochopil, že tenhle film je geniální a že ho nelze odbít jen nějakým suchým konstatováním "další napodobenina Prciček". Já v tom vidím hodně originální a velice zajímavou teenagerovskou komediální road movie, u které jsem se hodně solidně pobavil a která mě několika fakt povedenými fórky a hláškami totálně odzbrojila a rozesmála, za všechny budu jmenovat například webové stránky "močícíženy.com" nebo hlášku "Ta kobliha má pravdu, měl bys jí poslechnout" (možná ta hláška zněla trochu jinak, nevybavuji si to konkrétně). Já jsem se prostě bavil, a jakmile se objevil na scéně geniální Seth Green jako vousatý amish, tak bylo vymalováno, pro tohoto herce mám slabost už od filmu "Ruka zabiják" a tady prostě a jednoduše exceloval, jeho sarkasmus a suchý humor byl jednou z nejvtipnějších částí filmu. Mám pocit, že už snad ani není co dodat, tato komedie na mě zafungovala naprosto dokonale a není důvod jí jakkoliv ubírat na hodnocení, jak už jsem několikrát napsal, když se mi nějaký film maximálně líbí, tak tam neváhám napálit maximální hodnocení. Takže je to za pět hvězd a tvůrcům patří poděkování za to, jak perfektně mě dokázali pobavit a potěšit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Seth Green (Ezekiel) i Katrina Bowden (Ms. Tasty) se před tímto filmem objevili v hudebních videích "Fall Out Boy". Seth Green v pohřební scéně "It Ain't a Scene, It's an Arms Race" a Katrina Bowden jako zlá holka tancující s Patrickem Stumpem v "Dance Dance". (c.tucker)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)

Reklama

Reklama