Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

svik 

všechny recenze uživatele

PĚKNÝ příběh ale zbracování ucamcané, 3d zpracování bylo sice nevídané ale o to mám radši klasické animáky. Nejvíce se mi líbil závěr závěr filmu. Podle mého nikdo k do film videl nemůže být úplně nadšen. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Studená válka a vesmírný závod USA vs SSSR v podání much. Docela zajímavé a srandovní. Já jsem spokojen, narozdíl od ostatních zde :-) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hnusná animace, nulový humor a příběhové to není taky výhra. Tři mouchy se prý dostaly na Měsíc a zpět. Celý film má tolik much, že by nepomohl ani Biolit! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

V poslednej sa množia rozprávky z iných krajín ako USA...občas prekvapia...viacmenej ale vždy sklamú...od Cesty na Mesiac 3D - ktorá ale na DVD nebola 3D som nečakal nič...a dostal som to nič...animácia ako z nejakej rozprávky na STV o siedmej ráno...humor, akože vtipný - som fanda rozprávok...celkovo možno dobrý nápad, ale strašne podpriemerné predvedenie ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho očekávala víc. Myslela jsem si, že to bude krásný animák pro děti, u kterého se pobavím atd...ale místo toho to byl animák, kde se nic nedělo, nebyla tu žádná sranda, děj, dobrodružství ....nic. Tvůrci se snažili abychom si mysleli, že mouchy nejsou vážně špatné..a už vidím, jak na palubě raketoplánu nechají žít 3 mouchy a řeknou, že jsou take členové posádky..jasně...i na animovaný film je to moc. Film mě zklamal, ale dívat se na to dalo a těm malým dětem nevadí, že je to úplně o ničem...takže 2 hvězdičky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Neviděno ve formátu 3D. Určené spíše pro malé diváky. Místy je film opravdu hodně naivní. Tvůrci k tomu měli jistě své důvody, proč právě film natočili takhle. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami... ano, čtete správně... Proč?_______1) mám rád filmy o cesmírných projeltech NASA a tebhle je krásně dětinský a krásně 3D_______2) viděl jsem ho v IMAXu, což ještě víc umocnilo vizuální slast a překrylo častou užvaněnost scénáře_______3) vedle mne seděl ani ne pětiletý synovec, který hýkal smíchy, oháněl se kolem sebe rukama a vykřikoval na mou přitělkyni "Pozor Kačko, střepy!" (to když se ve stavu beztíže rozbila zkumavka_______4) některé scény mě dojaly, rozesmály, pobavily (start Saturnu V, "muší" Vesmírná odysea, zápas s ruským muším agentem třímajícím dvě zapálené sirky...)_______Tři hvězdičky nakonec dávám kvůli již zmíněné ukecanosti a pak závěrečné promluvě... Buzze Aldrina si sice vážím, ale závěrečné prohlášení jsem komentoval společně s mušími hochy s nevěřícím "A tohle bylo jako co???" ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Než ve filmu prozradili, že ty modro šedé stvůrky jsou mouchy, nepoznala jsem to. Dost divný film, možná se líbí dětem, ale mě teda ne. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý animák pro nejmenší na který jsem se díval jen kvůli 3D. Slabý příběh i humor, animace také o ničem. Vidět to ve 2D tak dám asi odpad, bylo by to nekoukatelné a nudné, drželo mě jen 3D. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt 3D zpracování, příběh by byl docela nuda. Strašně málo vtípků, animace žádná sláva. Takhle můžu dát aspoň 2 hvězdičky, protože to byl můj první trojrozměrný film. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Poměrně emotivní animák, který ale nemá takový spád, jaký bych očekával/přál si. Šlo o mé pořádné setkání s technologií 3D a musím říct, že to na mě docela zapůsobilo (ano, jsem chlapec z malého města :D), ale po prvních minutách, kdyby byly její možnost využívány naplno, nastalo jen takové oťukávání "3D objektů". ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu pouze za ono 3D. Pokud bych to viděl bez toho, dal bych odpad. Toto je oficiálně první film, u kterého jsem usnul i s brýlemi na očích. 20% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tak jako docela jo, děcka se trochu poučily o prvním přistání na měsíci, mě rozbolely oči asi po pěti minutách těch thrí-dí (d)efektů a brambůrky došly asi po deseti minutách od začátku filmu. Jinak mě to celé přišlo celkem o ničem, vtipy poskrovnu, dialogy tak akorát pro tříletý smrady... Ale jádrem pudla jsou právě ty 3D efekty, které třeba jsou prostorové (ačkoliv opravdu prostorové byly asi jen tři scény), ale použitá technologie nedovoluje velkou škálu barev (resp. žádnou) a oči celou dobu trpí pohledem na prakticky šedo-bílo-barevně-vyblutý film se směšnými brýlemi na nose. Příště prosím nechte 3D snímky speciálním kinům. Ale děcka! Berte kina útokem!!! 1,44:1 - IMAX ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Nic moc, ale pár dobrých 3D záběrů tam je. Pro děti dobré pro mě lehký podprůměr. Dávám 50%, i když nadšení z 3D opadlo po 40 minutách. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

PÁR podarených vtípkov, ZOPÁR vydarených scén. Z môjho pohľadu zbytočná vec, ale deti dookola sa smiali a o to predsa ide nie? ()

Reklama

Reklama