Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Paity 

všechny recenze uživatele

Animace jako taková je provedena parádně, líbí se mi hlavně ty detaily. Takže po technické stránce nemám výhrad. Příběhově to ale bohužel dost pokulhává. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Taková milá, dětská, nic neřešící pohádka dělaná pro děti. Pár vtípkům se zasměje i dospělý, ale spíš se u toho baví děti. Je mi jen líto že vcelku příjemný výsledek zkazil scénárista naprosto tupou, nevtipnou a úplně zbytečnou odbočkou k rusům. Jinak v pohodě ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Zvláštne je, že sa táto mušia rozprávka dostáva u nás do kín až dva mesiace neskôr ako do napr. poľských kín kde som to aj videl. Deti sa celkom bavili, aj keď motív boja zlých ruských múch a dobrých amerických bol trochu zastaralý a zbytočný. No a 3D efekty? Videl som už aj lepšie. Jasné že tie dvojfarebné okuliare nie sú ani trochu dokonalé, ale trochu poslabšie to bolo... ()

janistr 

všechny recenze uživatele

Můj první zážitek s 3D animací a brýlemi, ze kterých po chvíli pekelně pálí oči (takže je moje hodnocení možná ovlivněno tímto nepříjemným faktem). Na začátku se film tváří jako klasický animák pro děti, postupně se ale zvrhává v nudnou americkou propagandu na hranici trapnosti (naprosto bez vtipu, nadhledu...). Jednu hvězdičku dávám jen díky několika opravdu vydařeným 3D momentům. Pro mě obrovské zklamání. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem film neviděl ve 3D, ale stejně si myslím, že by i tak stál za prd. Příběh stojí naprosto za starou bačkoru, podobně jako animace, která vážně nemá čím zaujmout.. Hodina a něco se vleče o něco déle, než by člověk čekal a tak se z Cesty na Měsíc stává jednorázovka, kterou snad vícekrát neuvidím.. 44% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to viděl jen ve 2D, ale nemyslím si, že by 3D nějak pomohl obrovské nudě a příšerný animaci. Pro mě shit. ()

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Přestože je film určený hlavně pro děti, v kině se sešla věková skupina 15-20 let. Uznávám, že film má poměrně jednoduchý příběh, který ale plně vyvažuje 3D projekce. Za nic bych nevyměnila okamžiky, kdy se mi raketoplán málem zapíchl do hlavy, kdy se mi Igor pokusil vypálit oči a kdy jsme si s krásnou vážkou koukali do očí. Co bych naopak zapomenout chtěla je scéna, kdy se mi půl metru před obličejem vznáší obrovský trojrozměrný(!) pavouk.. No nic, dávám 5*. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen 2D projekci, ale pochybuji, že by třetí rozměr pomohl mouchám k třetí hvězdě. Bylo to totiž poměrně málo vtipné, ale animace okolní krajiny byla přímo božská. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Již dlouho jsem nebyl na filmu v kině, kde by byli takové děti v takových letech. Na tento film bych nešel, avšak dávali ho ve 3D a to poprvé v kině v Třebíči. Takovou kulturní příležitost jsem nemohl vynechat. A tak jsem se tam vydal. Sedl jsem si, otevřel jsem si jídlo a začal jíst. První co jsem zjistil bylo, že kvalita obrazu a prosvětlení nejde vyrovnat tomu v Praze. Začal jsem přemýšlet jaké by to bylo koupit si 3D brýle na počítač za 6 tisíc, když se teďka vyrábějí. Film je vskutku násherný. Pro děti jak dělaný. I když mi přišlo, že používá zcela jasné chytáky a vtipy, děti se celou dobu bavili. Dokonce jsem i slyšel komentáře. Peťo, viděl jsi tamten film? Jako bych tam seděl já. Kolem byli jakž takž znudění rodiče, hlavně že si to užívali děti. Říkal jsem si, proč jsme s rodičemi nechodili víc do kina. Vždycky to byl takový nezapomenutelný zážitek. U svých to musím změnit. Film probíhal a já se nestačil divit kráse. Zaujal mě hlavně ředitel mise Armstrong, který zakázal zabít či usmat šmouchy, protože jsou přece členy posádky. Tohle prostě děti muselo dojmout. Na závěr přišel Aldrin a slíbil, že v lodi ve skutečnosti nebyli žádní mouši, ani znečištění. Byl jsem rád, že to hnedka uvedl na pravou míru. Ale hned za tím byl snímek mouch za okýnkem, jakoby si z něj dělali srandu. Děti museli být hrdý, co jsme jako lidstvo zatím dokázali. A takhle jsme jim to nádherně přiblížili. Vzhledem k tomu pro koho to je dělané, tak je to špičkové. Zařadil bych to však dějem za Toy Story a Toy story 2. Čtyři hvězdy jsou optimální. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nefunguje nič. Animácia hlavných postavičiek je nevzhľadná až odporná, nápad zo studenej vojny zbytočne urážajúci jeden národ, nevtipný, nudný film ktorý som dopozeral už iba z povinnosti. ()

PaSup 

všechny recenze uživatele

Dávám 65% a to hlavně díky tomu, že ve 3D filmech moc příběhu nebývá-jen si vpomeňme na IMAXOVÉ začátky u nás...! Jednoduché vyprávění, milá animace a melancholika prvního přistání na Měsíci si to oproti jiným trojrozměrným snímkům určitě zaslouží! :-) ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické výborné - příběh ale nic extra, což ovšem u Imaxu je takovou klasikou :-). Co mě nejvíce na filmu štvalo bylo zobrazení ruských much jako největších ubožáků, kteří své jediné štěstí naleznou až v okamžiku, kdy pochopí, že daleko lépe jim bude na západě... Mňo, to přeci bývalo zvykem dělat ve filmech osmdesátých let, ne? Každopádně je to film primárně pro děti a pokud si děti odnesou do života takovéto postoje, tak to rozhodně moc dobře nebude. ... a to připomínám, že nejsem žádný fanoušek "ruského medvěda". Jinak musím říci, že jsem se docela i bavil, některé vtipy byly celkem povedené, jen škoda toho podivného závěru.... ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to v PN s kartonovými brýlami... xD Nj. Prvých 15 minút bolo pekne spracovaných. To 3D priam vtiahlo diváka do plátna ale to čo nasledovalo už bolo nudné... 2D verzia musí byť o ničom. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným, povedeným, animákům je toto pro mě velmi nedostatečně vtipné. Cení se celkem originální nápad, ale děj už tak nápaditý není. V jiných počinech je mnohem více vtipných vychytávek. Nebýt těch larev, není se dívat na něco jakž takž vtipného. ()

bastardobamb 

všechny recenze uživatele

Děti si to možná užijí,ale dospělí rozhodně ne. Toto infantilní pojetí Mise na Měsíc mě nijak nezaujalo,ale neni to žádná stráta času... ...zvlášť,když jste na premiéře a máte jídlo a pití zdarma. ()

Reklama

Reklama