Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Seuata 

všechny recenze uživatele

Ano, dobrá pohádka, ale pokud je vám 5 let. Jednoduchost příběhu je až trapná, nebýt film ve 3-D, tak bych asi usnula. To je jediné pozitivum. Spousta pouček pro děti, jak se mají chovat. Zkrátka, dle mého to není nic pro ty starší. ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších animáků co jsem měl možnost shlédnout. Tvůrci se nám snaží vštípit, že mouchy jsou vlastně fajn. Neviděl jsem to sice v 3D, ale tady by to ani moc nepomohlo, závěr mi odvyprávěla žena, neboď jsem usnul :D 50% ()

Prochy84 odpad!

všechny recenze uživatele

Hanba takovou tupost předložit divákovi, i tomu nejmenšímu. Slovy mého bratránka: "co to bylo ty vole? agitka jak prase..." A pak si myslím třikrát odplivl nebo něco takového... ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Cesta na Měsíc 3D byl první film, který jsem viděl ve 3D rozměru. Čili už to samo o sobě bylo zajímavé. Zvlášť když v té době byly 3D projekce v plénkách. Dnes už ale téměř zapomenuté. Dětem se líbilo. ()

l.bejk 

všechny recenze uživatele

3D film sem viděl poprvé a musim říci že je to ůplně něco jiného,všechno je na dosach ruky.Film byl horší taky to nebyl film pro dospělý.Jinak 3D je pěkný stojí za to. ()

david666 

všechny recenze uživatele

V IMAXu byl tento film opět zažitek, takže mu odpustím závěr, kdy už jsem z těch keců byl přeslazen. Přitom cca tři čtvrtě filmu se dá zvládnout - jakmile se však na scéně objeví ruské mouchy a začnou se řešit problémy jak v období studené války, je toho už na mě moc. Takovou propagandu si mohli tvůrci odpustit. Každopádně však létající scény v 3D nemají chybu. ()

geedee 

všechny recenze uživatele

V několika komentářích tu čtu to samé, co se zdálo i mé osobě. Ten film, kdyby nebyl 3D, tak je totální, ale naprostý ODPAD! Leč 3D se koná a za některé obvzláště povedené záběry dávám 3***. Jinými slovy: Když 3D, tak 3***. ()

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina o tom,kterak hrdinné americké mouchy i přes zuřivý odpor zákeřných sovětských much na měsíc i zpátky doletět dokázaly... byl jsem v pokušení udělit jednu hvězdu za startující 3d raketu na začátku, ale nehodnotím technologii nýbrž tento "film" /šel jsem na něj z donucení, vždyť víte, děti../, takže za tu propagandu ubližující křehké dětské duši - jasný odpad ! ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl asi jediný film,u kterého jsem se v kině skutečně nudil.Naštěstí jsem se nenudil věčně,protože film rychle skončí a jediné co na filmu potěšilo bylo 3D.Dějově strašně kolísavé a obyčejné,o mouchách,které se chtějí dostat na měsíc a splní se jim to,na tokovýto obyčejný děj mě i překvapil i celkový čas filmu.=50% opět obyčejný průměr. ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tom v kině, nedobrovolně. U ostatních to zachránila celkem ta 3D animace, u mě ani omylem... to byla nuda k uzívání. A nehledě na to, že mě pak bolely oči.... ()

Mejdzula 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět, že některé filmy s přibývajícím věkem ztrácí na ztrátě (prostě to s nima jde pro mě do prdele). Jako o něco menší to patřilo stejně jako všechny ostatní animáky k mým oblíbeným, ale viděl jsem to znovu a už to bylo o dost horší. Vše dramatické najednou dramatické nebylo nebo nějaké chvíle, které jsem si pamatoval dlouhé (především ty akční), byly najednou nějaké chudé, nezajímavé...no prostě nedobré, podprůměrné, tak asi. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

5 neobhajitelných hvězd - za ten návrat k první cestě na Měsíc, za dětskou radost z úsměvného veselého a srdce potěšujícího dobrodružství malých tvorů, kteří jindy člověka obtěžují. A za připominku Vesmírné Odysey 2001. Pro děti mohlo být kratší. A nepotřebuje 3D. ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to v Golden Apple Cinema ve Zlíně a musím říct, že jsem byl na 3D poprvé a hooodně mě to zklamalo...musím to zkusit někdy v opravdovém 3D kině....bohužel na film se nedalo dívat ani s brýlemi ani bez nich....mojí malé sestřičce by se to určitě líbilo ale mě nenadchl příběh, animace a dokonce ani ruské mouchy a závěrečný boj s Igorem....pouze pro děti... ()

canco 

všechny recenze uživatele

Je to síce prvý film čo som videl v 3D ale môžem povedať že ten film jedine zachránilo to že bol v robený v 3D. Príbehovo to asi dospelého človeka nejako nenadchne ale pre deti je to niečo zaujímavé. Bol som na tom v jednom malom kine a najprv som si myslel že deti budu robiť bordel ale keď sa to začalo tak všetky boli z toho uchvátené a snažili sa dotknúť 3D obrazu... V tom vidím jedine pozitívum toho filmu ()

hanzi_111 

všechny recenze uživatele

Můj první 3D film. Hlavní zápor je délka filmu. Ovšem ani zápletka není nějak excelentní, zpracování mohlo být podle mě taky lepší. Děti to bavit muselo, ale já, když to srovnám s takovou Ice Age... 2 hvězdy mluví za vše ()

Reklama

Reklama