Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Mer-Em 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu že to bylo moje první 3-D tak mě to teda hodně zklamalo, když pominu papírový brejle a obraz kterej sem z věší části viděl červeně tak ten film byl spíš pro děti do 5 let, prostě nuda ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný animák, který snad nepotěší ani jednu věkovou kategorii. Nikdo to nebude chtít vidět znovu. Je to tak na jedno zkouknutí a možná ani to ne. Tu jednu hvězdu dávám hlavně kvůli ztvárnění much a rádoby souboji sovětský svaz versus amerika. Tohle bych 15 let po studené válce v animáku už moc neočekával. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

No ve 3D to možná bylo lepší,ale každopádně příběh hodně o ničem a fory skoro žádné. Pro mně to bylo o ničem. ()

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Já sám jsem měl možnost shlédnout tento film ve 4D. 3D obraz byl doplněn mj. o efekty vibrujících sedaček či stříkající vody kolem vás, což ještě umocnilo výsledný dojem z tohoto filmu. Jinak se ale jedná o průměrný animák, kterých je nepřeberné množství. ()

Holal1 

všechny recenze uživatele

Docela pekný animák, páčil sa mi, dalo sa pri ňom aj niečo "nové" naučiť.. Najviac sa mi asi páčila časť ako kozmonauti prijali muchy ako "kolegov".. Malo to aj svoje muchy , príbeh nebol ničim zvláštny . 55% ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Celkem v pohodě příběh, jen ty dialogy a "herecké výkony" u lidských postav jsou tak trochu stupidní. Ale nutno podotknout, že jsem viděl film pouze v 2D, takže to má na hodnocení také vliv... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

A jaká to mohla být zábava, poslat mouchy na Měsíc. Nebyla, vážne nebyla. Ubohá trapná animace je až ten zcela poslední problém. Tady bylo na prd úplně vše. A přitom tak skvělý nápad. Bohužel z toho zbyla jen americká propaganda o údajné cestě na Měsíc a samozřejmě nesmí chybět ani zlé záskodnické mouchy "Rusáci". Opravdu hnus, čím po nás chtějí krmit Amíci naše děti. Opravdu lituji ty chudáky hlupáky, co na to šli na 3D za těžké prachy do IMAXU. Je až k nevíře, jaké sračky se pouštějí v kinech a jindy zase jaké klenoty projdou jen na DVD. Doporučuji podobnou Cestu na Měsíc z roku 2015, kde sice jsou místo much děti a pořád je to USA výplach mozků, ale aspoň si to drží nějakou filmařskou úroveň. ()

lemrousek 

všechny recenze uživatele

Poprvé celovečerní film s 3D brýlemi. Některé efekty s trojrozměrností byly krásné, ale koukání přes brýle moc příjemné nebylo. Kdyby se film zkrátil na polovinu a bylo tam víc vtipu, už bych psala známým, ať na to jdou:) ()

SmoKe911 

všechny recenze uživatele

Film by bez rádoby "3D" efektů byl snad i lepší. Hloupé postavy a ještě hloupější konec a námět. Na tomto filmu jsem byl zadarmo a kdybych za to platil trhal bych si vlasy. 15% ()

5ars33r odpad!

všechny recenze uživatele

Film točený jen, aby se někde mohla uplatnit 3D technologie. Já viděl jen 2D verzi a tak jsem se prokousával 84 minutami absolutní nudy, protože se tam za celou dobu nestane nic, co by stálo za to. ()

Abin_Sur 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudné!!! To jsou mé první dojmy z tohoto filmu. Možná kdyby mi bylo tak pět let, tak bych tuto slátaninu ještě skousnul. Menší plus za nápad tvůrců a to poslat mouchy do vesmíru. Slabší průměr. ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný animák, který se v druhé polovině zvrhne v politickou agitku nejrubšího zrna. V době studené války standard, ale v roce 2008 bych to od Belgické produkce nečekal ... holt dětem - pardon mládeži - je třeba stále ukazovat, že na východě zlo, na západě dobro ... nebo to bylo naopak? :-))) ... 1* . ()

Reklama

Reklama