Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný boxer Larry Cain (Clark Gable) a nadaná tanečnice Mabel O'Dare (Marion Davies) doufají, že zvýší svou klesající popularitu tím, že si vymyslí fiktivní milostný poměr ve prospěch bulvárních plátků. (sator)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele

Talentovaný boxer Larry Cain (Clark Gable) a nadaná tanečnice Mabel O'Dare (Marion Davies) doufají, že zvýší svou klesající popularitu tím, že vymyslí fiktivní milostný poměr ve prospěch bulvárních plátků. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velkolepý Warner film s Marion Davies a Clarkem Gablem, který má v sobě vše, co mohl člověk v roce 1936 chtít od návštěvy kina. Dvě skvělé hvězdy (zralá Marion je velmi příjemná, Clark je film od filmu větší štramák, když líbal Marion poprvé v Polly of the Circus, bylo to o něčem úplně jiném), vtipné dialogy, akční scény z boxerského ringu a samozřejmě grandiózní hudební scény ve stylu Ziegfeld Follies, jejichž dekorace byly tak monstrózní, že bylo nutné investovat do toho doposud největšího ateliéru a zvednout střechu. Zdravím evropský Knock-Out se Schmelingovými. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Kolotoč použitý v sekvenci Coney Island byl postaven pro film za cenu 35 000 $. Marion Davies si ho po natáčení poslala do svého domova v Santa Monice . (sator)
  • Název filmu je parafrází na biblické sourozence Kaina a Ábela. (sator)

Reklama

Reklama