Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anica se rozhodne emigrovat. Znamená to opustit především svého postaršího gangsterského milence Milutina, pro něhož pracovala a ke kterému už dávno necítí to, co kdysi. Den loučení se vším, co pro ni dosud něco znamenalo, však zkomplikuje vyznání lásky, na niž už dávno rezignovala. Magicky realistické drama ze současného Bělehradu vypráví o odvaze začít nový život, o osudech lidí v Bělehradě po Miloševićově pádu. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (6)

pm 

všechny recenze uživatele

Opravdu by mě zajímalo, který diletant tady příběh smutný a v zásadě bezútěšný zařadil jako komedii. ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.8/238 ()

Berenise 

všechny recenze uživatele

Made in bývalá YU. Sladkobôľne, melodramatické, vyrátané na efekt, citovo vydieračské - hlavne ten koniec, ten je príšerný. Od reality beogradskih mafianov vzdialené na hony. Ale človek sa niekedy rád nechá vodiť za nos, ak to režisér dokáže tak, ako tento. Nuž a nedokážem tomu dať menej ako 5 hviezdičiek. Nech. Niečo na tom filme chytí za srdce. Hlavne tých, ktorý zažili aspoň kúsok..... PS: Nie je to komédia. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Film jde od ničeho k ničemu. Zobrazení jednoho dne Bělehradského sídliště, kde funguje spolek lidí. Taková sranda mafie. Komedie to teda rozhodně nebyla, ani černá. Nevím celkem mě to nic nedalo. Nic moc se tam nakonec nestalo. Navíc poslouchat 15x za film stejnou písničku je celkem o nervy. ()

Reklama

Reklama