Reklama

Reklama

VOD (1)

George Simmons je prototypem úspěšného muže, který má vše, po čem touží. Jako klubový komik sklízí nemalé ovace obecenstva a jeho vystoupení nabývají na obrovské popularitě. Georgeův bezstarostný život se změní v okamžiku, kdy se dozví o své nevyléčitelné nemoci. Podle lékařů mu nezbývá ani rok života. V klubu se seznámí s amatérským komikem Irou, kterého si najme jako osobního asistenta a nabídne mu, aby mu se svými vtipy na představeních dělal předskokana. George bývá často podrážděný a necítí se dobře. Ira si myslí, že by měl o svém zdravotním stavu říct i ostatním lidem, což udělá a je překvapen rozdílnými reakcemi svého okolí. Krátce nato George zjistí, že díky experimentální léčbě jeho nemoc ustupuje. Navíc se do jeho života vrátí bývalá přítelkyně a on začne zvažovat, co je pro něj důležité a co dává jeho životu skutečný smysl. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (435)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Great Day - Paul McCartney [2:08] ,2. Wires - Coconut Records [2:26] ,3. All The King's Horses - Robert Plant/The Strange Sensation [4:19] ,4. Carolina In My Mind - James Taylor [4:58] ,5. Keep Me In Your Heart - Warren Zevon [3:27] ,6. Real Love - Adam Sandler [4:56] ,7. We - Neil Diamond [4:11] ,8. Jesus, Etc. - Wilco [4:01] ,9. George Simmons Soon Will Be Gone - Adam Sandler [2:15] ,10. I Am Young - Coconut Records [3:07] ,11. Memory - Maude Apatow [3:53] ,12. Numb As A Statue - Warren Zevon [4:07] ,13. Photograph - Ringo Starr [3:58] ,14. Watching The Wheels - John Lennon [3:06], ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně zvláštní. Lepší spojení sprosté komedie a dramatu v takhle nenásilné formě jsem ještě neviděl a už asi neuvidím. Mimo tradičně výtečného Rogena, Hilla nebo Schwartzmana mě mile potěšil Adam Sandler, který taky jednou konečně hraje a jeho stand-up výstupy patří k nejlepším momentům filmu. Dlouhé stopáže se nebojte. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Na komedii docela roztahaný snímek s kousky dějových dramat, které to pozvedají společně se sympatickými herci na trošku lepší úroveň. Neustále se scénář snaží být vtipný, což se popravdě podařilo jen v malé míře. Moc nechápu, jak se publikum při představení v tomto filmu mohlo smát takovým blbostem, které Adam Sandler se Sethem Rogenem vyprávěly. Ani jeden vtip který jim prošel pusou mi nepřišel vtipný a jako baviče bych je tam odtud vypráskal. Koho baví řeči jenom o věcech týkajících se sexu apod. vulgárností? Sice ty dějové linky s milostnými vztahy alespoň za něco stojí, nicméně se nedá říct že by mě vyloženě bavily a zažral se do nich. [5,5/10] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Swedish nazi giant, Eric "family budha" Bana a Sandler v dramatckej polohe. Toto sú všetky dôvody prečo nepôjdem pod 3 hviezdy a zbytok už bol len marný boj s Apatowovou prepálenou mozaikou štyroch zbytočných filmov v jednom obludnom balení. Stále neviem prečo jeho režisérske plody vôbec riešim. 50% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Možno príbeh zo života, depresívne, pomalé, prázdne... nebavil som sa, síce neviem či práve toto bolo účelom tohto snímku, ale ja osobne som sa v niektorých častiach vážne nudil. Jasne film je plný známych tvári a občas je važne fun, avšak ako celok veľmi pomalé, pochmurné a nerád sa opakujem ale nudné "vtipkovanie" hlavných aktérov, ktoré ma nedostalo no... 6/10 Inak príbeh o priateľstve, láske, nenávisti v otravnom obale. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (16)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 154krát což je 1,01krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Soundtrack obsahuje skladby od bývalých členov The Beatles a ich sólových projektov, ale ani jednu od samotných Beatles. (Flipper)
  • Eric Bana udělal z Clarka Australana, aby se mu v mateřském přízvuku lépe improvizovalo. (JayZak)

Reklama

Reklama