Reklama

Reklama

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka

  • USA The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader (více)
Trailer 2

Vraťte se do světa zázraků a kouzel C.S. Lewise ve třetím pokračování oblíbené série mísící prvky fantasy a dobrodružství Letopisy Narnie. Jednoho dne Lucinku a Edmunda Pevensieovy společně s jejich bratrancem Eustacem spolkne obraz a přenese je zpátky do Narnie. Tady se všichni tři s králem Kaspianem a jeho urozeným myšákem Reepicheepem nalodí na velkolepou loď Jitřní poutník a vyplují na cestu k tajemným ostrovům. Odvážní mořeplavci se utkají s mystickými tvory a znovu se shledají se lvem Aslanem na misi, jejíž výsledek určí osud celé Narnie! (HBO GO)

(více)

Diskuze

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Gwaihir: Musíš to zařídit tak, aby se cejtila trapně ta dítka :-)

Gwaihir

Gwaihir (hodnocení, recenze)

Jojo, bude z ní krásná ženská.

Třetí trailer je fakt nejlepší. Doufám, že si v tom kině mezi samýma dětma nebudu připadat moc trapně. :-)

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

posledni trailer je hezkej a klidně na to zajdu i do kina předchozí díly mě rozhodně nezklamaly.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Podla mna spravia 4ku aj keby 3ka nezarobila vela penazí, akurat že ju spravia o nejaky čas neskôr a s menším rozpočtom.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

O dalším pokračování rozhodnou nejspíš tržby tohoto. První díl (btw podle mě velice povedený) vydělal spoustu peněz, ale dvojka na sebe jen tak tak vydělala. Dlouho nebylo jasný jestli vůbec udělaj trojku. Pokud tenhle díl pořádně nevydělá, tak myslím můžeme na další pokračování zapomenout. Zrovna Poslední bitvu bych ale viděl docela rád.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Když už s tím začaly a vydělává to a líbí se to lidem hlavně tak proč ne já sem taky klidně pro :-)

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Já bych chtěl, aby se s natáčením dostali k sedmičce.. Ta pro děti rozhodně není.. Je to docela depka a takovej zajímavej poslední hřebíček do rakve.. vůbec zajímalo by mě, co ho vedlo k tomu VII. udělat tak, jak byla.. První a sedmý díl jsou ty, které z této ságy dělají něco poměrně zajímavého

!TOx!C!

!TOx!C! (hodnocení, recenze)

změna režiséra jde poznat už z traileru, ale každopádně to nechci vidět ani tak :))

rohardy

rohardy (hodnocení, recenze)

Otravné děti jsou zpět, jako bonus 3D a až moc pohádková a triviální grafická stilistika triků. Jednička byla skousnutelná. Dvojka ne. A ani ten trailer na třetí pokračování dobrodružství s rozmachánky nestojí za zlámanou grešli.... Pro tentokrát se já návratu do Nárnie nezůčasním...

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Yangus: já jsem si nedávno dal repete všech dílů - jasný. je to poměrně jednoduchá dětská septologie se silnou náboženskou agitkou.. ale milé a hravé :-) mě to baví.

Jinak máš pravdu. O čarodějnici, průvodkyni ani zlomeném meči žádná zmínka. Děti ale starší jsou.. shodou okolností +/- rok dva skoro stejně , jako od prvního uvedení filmové Narnie do kin

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Tuhle knihu jsem nečetl protože mě odradila jednoduchost Skříně a Čarodějova synovce ale nedávno jsem vyděl původní film od BBC a tam Jadys ani nějaká průvodkyně natož starší děcka nebyli.

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Draggo: Ta příšerná krysa by měla mít s ohledem na knihu docela zásadní roli v tomto díle. Drak je jen jeden, ty armádo, a má (mít) taky svou osobitou roli a né jen good lookin' efekt. Recyklaci nějakého vztahu moc nerozumim, když ve druhém díle to byla otázka asi 30 sekund co se propíral...

Já si spíš nejsem jist tou průvodkyní.. ikdyž asi vím z jakého ostrova jí přetáhnou na loď , přehnaně vyšroubovanou pompézností a úplně jiným cílem plavby... - jak se zatím z traileru zdá...

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Tak vzhledem k tomu, že Jadis by měla míst cca stejný prostor jako v Kaspianovi, opět o žádnou recyklaci nepůjde.

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

nejvíce mě irituje ta věta - podle epického veledíla
žádné epické veledílo nepřečtu za jedno odpoledne jako toto

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Minulý trailer mě celkem navnadil, měl jsem z něj takový ten "dobrý pocit". Teď si uvědomuju, že to bylo jen díky skvělé hudbě od Two steps from hell. Tenhle mě akorát tak odradil. Ta příšerná krysa zůstává, přidává se armáda nechutně digitálních draků a potřetí se recykluje vztah Edmunda a čarodějnice. A mám neodbytný pocit, jako bych tohle všechno už někde viděl. Výsledek? Neláká mě to. Už druhá Narnie byla hodně slabá, a tohle o moc líp nevypadá.

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Tak ten trailer zatím slibuje největší odklon od předlohy oproti předchozím dvoum zpracováním... Správně, špatně, irelevantní.. těžko říct..

Montezuma3

Montezuma3 (hodnocení, recenze)

To neříkej nám, ale těm frajerům kterým z toho tečou nehorázný prachy a tak do toho vesele a dál investují.

Snowball

Snowball (hodnocení, recenze)

jj vsetci sa uz nedockavo tesiiiime :)...na pravdepodobne najvecsiu sracku roka..ak nie desat rocia....pfuuuuj to je kentus....mali by pozatvarat vsetkych ludi co su za tymto filmom alebo minimalne ich prehlasit za nesvojpravnych..pfuuuj....a ludia ktorym sa toto paci?...ehm ehm...gyc vo vasom zivote a lacnost hra popredne miesto...pche

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo napsat název skladby která hraje v traileru od 1:22? Díky moc.

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Narnie dostane další šanci

Narnie dostane další šanci

02.05.2017

Z Letopisů Narnie měla být fantasy série konkurující Harrymu Potterovi, bohužel to ale nevyšlo. Studio Disney značku zařízlo poté, co měla dvojka málem poloviční výdělky, a prodalo práva 20th Century… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama