Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmoví a videoamatéři se mají na co těšit. V technických rubrikách poznají novinky snímací i dokončovací techniky. Poradíme, jaké vybavení si pořídit pro který konkrétní účel. V rubrice "Ondřejova škola", se stává herec a režisér Ondřej Kepka divákovi partnerem v získávání znalostí "jak na to". Tedy jaké zásady a principy by měl "filmař" při natáčení dodržovat a na která úskalí by neměl zapomenout. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. To je snad poprvé co jsem se dokázal 2,5 hodiny dívat na jeden vzdělávací pořad. Z každých, celkem 33 dílů si divák odnese hodně dobrých rad od odborníků, v odvětví filmu a jeho natáčení, kompozice a vše co je k natočení amatérského či profesionálnějšího filmu zapotřebí. | Průměr všech zhlédnutých (12/33) epizod: 75% (4*) | ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

To má jako někomu v něčem pomoct? Nebýt krátkých filmů ze zahraničí je to čirá beznaděj, kterou si tuzemská amatérské kinematografie opravdu nezaslouží. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Zoom" - Náučnovzdelávací dokumentárny seriál pre filmárov amatérov o kreatívnej videotvorbe s praktickými ukážkami a prehľadným zhrnutím teoretických postupov. Sprievodcom, a vlastne aj tvorcom, tejto relácie je Ondřej Kepka. Je to vyštudovaný režisér a herec, takže dokáže zrozumiteľne vysvetliť veci na ktoré by neskúsený laik musel veľmi dlho prichádzať sám. Ukáže ako sa vyvarovať zbytočným chybám pri filmovaní. Pomôže začiatočnikom v tomto odbore urobiť prvé, základné kroky. ** ()

Sandai odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem Zoom zbožńoval. Ale teď je to jenom odpad. Většinu obsahu obsahu tvoří blbosti o mimozemšťanech a tzv. dokumenty, že prý tady jsou, nebo byli. Možná ano, možná ne. Ale stavět to na dávno zodpovězených věcech? . Jenom si nesmíme uvědomit, že ho někdo natáčí a o občas se mění úhly kamery.. A co se týká těch součsných dokumentů? Kdo ty "samotáře" natáčí, ozvučuje a osvětluje? ()

Reklama

Reklama