Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stanley Jordan prichádza o majetok a jeho dcéra Bonnie začne pracovať ako reportérka. Jej brat Rodney je hlavou masakra v podsvetí. Bert, reportér z Bonniinho plátku, je zavraždený počas vyšetrovania. Bonnie spoznáva vodcu gangu Jakea Luvu (Jake Luva), učí sa od neho ako gang funguje a zisťuje, že je doňho zapojený aj jej brat Rodney. Medzitým si Bonniin bohatý kamarát Bob uvedomuje, aká je Bonnie krásna a zamiluje sa do nej... (matriosa)

(více)

Recenze (2)

mikulem 

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu jsem předpokládal, že půjde o romantickou komedii. Není to tak, film dvakrát překvapivě změní styl a skončí jako krimi. Nejvíce pravdy tak říká dobový plakát: "Even better than PAID". Není sice lepší, ale je tu značná podobnost. Crawfordová opět hraje jako o život, Gable (ve svém prvním filmu s Crawfordovou) uchopil roli gangstera tak, že z něj udělal druhou hlavní postavu. Od čtvrté hvězdy film bohužel dělí pár nelogičností a nedotažeností v ději. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Crawfordová hraje s vysokým nasazením, ostatní se ztrácejí v jejím stímu, kromě Clarka Gablea...Nakonec se (téměř) všichni postřílejí....Film trochu nejistý v žánru a nedotažený. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama