Reklama

Reklama

The Colbert Report

(pořad)
Komedie / Publicistický / Talk-show
USA, 2005, 30 min

Režie:

Jim Hoskinson

Účinkují:

Stephen Colbert, Jon Stewart, Jack McBrayer, Scott Adsit, James Carville, Steven Van Zandt, Maria Thayer, Tony Hawk, Richard Dawkins, Barack Obama (více)
(další profese)

Recenze (17)

Ant 

všechny recenze uživatele

Colbert je génius a jediná škoda je, že u nás by něco takového nikdy nemohlo vzniknout, a že máme námětů dost a dost. ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím prečo po ňom nakoniec nepomenovali ten most v Budapešti. Alebo inak- niečo také v stredoeurópskom priestore nemáme a je to skutočne škoda. Jeden z najlepších televíznych programov - politicky nekorektný, vtipný a ostrý ako kvalitné toledské meče. Platí však hlavne v tom prípade, ak ste dobre zoznámený s americkými reáliami. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Politická satira, kterou bych strašně rád viděl převedenou do české podoby (byť s adaptacemi amerických pořadů, to u nás jde hodně pomalu viz Show JK jako český Letterman/Leno a Partička jako české WLIIA), ale asi se toho nikdy nedočkám, i když materiálu na to máme hodně moc. Stačilo by najít někoho, kdo by brilantně zahrál takový televizní stand-up v personě typického příznivce levice/pravice, tým kvalitních scénáristů, aby jakákoliv scéna byla perfektně vypointovaná jako je tomu u TCR a máme tu recept na úspěch. Zbývá už jen smeknout, že tenhle pořad vzniká neskutečně často, ale přesto si drží kvalitu a nejsou slabé díly ani hluchá místa. Takže pokud umíte dobře anglicky, máte torrenty nebo satelitní přístup na Comedy Central a máte alespoň základní přehled o americké politické scéně, můžu vám zaručit, že se budete smíchy válet v křečích. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Každý týden od pondělí do čtvrtka běží na Comedy Central v pozdních večerních hodinách DAILY SHOW - parodie na zpravodajství - a právě COLBERT REPORT, pořad geniálního komika Stephena Colberta, někdejšího člena Daily Show týmu. Colbert si tady samozřejmě utahuje z Bushe ale i z konzervativních moderátorů zpravodajských pořadů (hlavně z Billa O'Reillyho - viz http://youtube.com/watch?v=Ctlmholr45c ). A přestože mám DAILY SHOW hodně rád, tohle je ještě mnohem vtipnější a lepší. Záchvaty smíchu zaručeny! ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Stewartovo The Daily Show zbožňuju, přesto musím možná chtě, možná nechtě přiznat, že Stewartův objev Stephen Colbert svého někdejšího patrona v mnoha ohledech přezářil. Už u Stewarta jsem si říkal, že takové zřídlo bystrého, inteligentního, trefného a především neuvěřitelně pohotového humoru jsem ještě nikdy neviděl a zřejmě už ani neuvidím, ale Colbert je přinejmenším na stejné úrovni. Jeho kašírovaný charakter typicky tupého, bigotního, arogantního a nařvaného Američana je prostě kulervoucí a The Colbert Report je - co se týče humoru - o poznání plnotučnější než dnes již desetileté The Daily Show, ale Stewart se svou bandou je mi i přesto pořád malinko bližší. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen pár dílů, ale skvělé..Konečně zase jeden moderátor, který vše nenechává na hostech :)) .. Škoda, že mi nemáme pořady na takové úrovni, to bych si pak tu tv možná občas zapla :)) ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Můj milovaný pořad skončil :( Vzklný volný prostor na TV obrazovkách, který se hned tak nevyplní, protože Colbert je prostě geniální. Jak už zde bylo několikrát řečeno, je velká škoda, že nás nic podobného není... PS: But I know we'll meet again some sunny day. :D ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Keď som pozerala Colberta prvýkrát, bola som šokovaná. Nebolo mi úplne jasné, čo za idiota to majú v tom programe. Po úvodnom zmätku som si však uvedomila, že toto je asi najprepracovenejšia politická a spoločenská satira vôbec. Colbert sa nevídaným spôsobom oddáva svojej role a neustále predvádza účinnsoť argumentácie ad absurdum. Výsledok je neuveriteľne zábavný ale aj informatívny. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Colbertův spin off Daily Show, který převzal a zcela zparodoval formát všemi nenáviděného Fox News zpravodajce Bill O'Reillyho a jeho "Faktoru" z Fox News (tj. totální žumpy všech médií). Což je co říct, vzhledem k tomu že O'Reilly je parodie sám o sobě. Stejně jako Daily Show s velkým mediálním a zpravodajským dopadem, i když jde o satirickou show - ukázalo se v ní mnoho předních politiků a jeden segment byl dokonce moderován samotným Obamou, což je čest které se show jen tak nedostane: https://www.youtube.com/watch?v=95KTrtzOY-g ()

Slaboproud 

všechny recenze uživatele

Colbert report není lepší než TDS, je prostě jiný. Jon Stewart moderuje, Stephen Colbert hraje (Stephena Colbéra). Ale dělá to fakt dobře. Kdybych měl čas, tak sleduju oba, takhle dávám přednost informativnosti TDS. Taky mi vadí, že u CR mám ještě dlouho po skončení pořadu křeče ze smíchu. ()

Expozituror 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show, která se bohužel chýlí ke svému konci, neb Stephen Colbert přijal nabídku převzít Late night show po Davidu Lettermanovi. Takže z obrazovek Stephen Colbert nezmizí, ale jeho geniální charakter "Stephen Colbert" bohužel ano. Nevím k čemu bych své pocity přirovnal, ale možná jsou stejné, jako co cítili mnozí, když skončili Monty Python nebo Báječná léta. Prostě nostalgie a smutek, zvlášť když jsem show začal pravidelně sledovat až v poslední době. ()

Reklama

Reklama