Reklama

Reklama

The Colbert Report

(pořad)
Komedie / Publicistický / Talk-show
USA, 2005, 30 min

Režie:

Jim Hoskinson

Účinkují:

Stephen Colbert, Jon Stewart, Jack McBrayer, Scott Adsit, James Carville, Steven Van Zandt, Maria Thayer, Tony Hawk, Richard Dawkins, Barack Obama (více)
(další profese)

Recenze (17)

sirien 

všechny recenze uživatele

Colbertův spin off Daily Show, který převzal a zcela zparodoval formát všemi nenáviděného Fox News zpravodajce Bill O'Reillyho a jeho "Faktoru" z Fox News (tj. totální žumpy všech médií). Což je co říct, vzhledem k tomu že O'Reilly je parodie sám o sobě. Stejně jako Daily Show s velkým mediálním a zpravodajským dopadem, i když jde o satirickou show - ukázalo se v ní mnoho předních politiků a jeden segment byl dokonce moderován samotným Obamou, což je čest které se show jen tak nedostane: https://www.youtube.com/watch?v=95KTrtzOY-g ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Keď som pozerala Colberta prvýkrát, bola som šokovaná. Nebolo mi úplne jasné, čo za idiota to majú v tom programe. Po úvodnom zmätku som si však uvedomila, že toto je asi najprepracovenejšia politická a spoločenská satira vôbec. Colbert sa nevídaným spôsobom oddáva svojej role a neustále predvádza účinnsoť argumentácie ad absurdum. Výsledok je neuveriteľne zábavný ale aj informatívny. ()

Reklama

Davered 

všechny recenze uživatele

Každý týden od pondělí do čtvrtka běží na Comedy Central v pozdních večerních hodinách DAILY SHOW - parodie na zpravodajství - a právě COLBERT REPORT, pořad geniálního komika Stephena Colberta, někdejšího člena Daily Show týmu. Colbert si tady samozřejmě utahuje z Bushe ale i z konzervativních moderátorů zpravodajských pořadů (hlavně z Billa O'Reillyho - viz http://youtube.com/watch?v=Ctlmholr45c ). A přestože mám DAILY SHOW hodně rád, tohle je ještě mnohem vtipnější a lepší. Záchvaty smíchu zaručeny! ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím prečo po ňom nakoniec nepomenovali ten most v Budapešti. Alebo inak- niečo také v stredoeurópskom priestore nemáme a je to skutočne škoda. Jeden z najlepších televíznych programov - politicky nekorektný, vtipný a ostrý ako kvalitné toledské meče. Platí však hlavne v tom prípade, ak ste dobre zoznámený s americkými reáliami. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Stewartovo The Daily Show zbožňuju, přesto musím možná chtě, možná nechtě přiznat, že Stewartův objev Stephen Colbert svého někdejšího patrona v mnoha ohledech přezářil. Už u Stewarta jsem si říkal, že takové zřídlo bystrého, inteligentního, trefného a především neuvěřitelně pohotového humoru jsem ještě nikdy neviděl a zřejmě už ani neuvidím, ale Colbert je přinejmenším na stejné úrovni. Jeho kašírovaný charakter typicky tupého, bigotního, arogantního a nařvaného Američana je prostě kulervoucí a The Colbert Report je - co se týče humoru - o poznání plnotučnější než dnes již desetileté The Daily Show, ale Stewart se svou bandou je mi i přesto pořád malinko bližší. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad oslavil 500. epizodu v pondělí 19. ledna 2009 - ve stejný den, kdy strávil George W. Bush poslední den na prezidentském úřadě. (R´Hell)
  • Studio, ve kterém byl pořad natáčen, se jmenuje Orlí hnízdo. (R´Hell)

Reklama

Reklama