Reklama

Reklama

Django, hlavní hrdina tohoto tradičního westernu, přijíždí do městečka, v němž jeho bratr po obvinění za přepadení banky, byl linčován. Django věří, že je hlavním viníkem Sartana, kterého vyzývá na souboj. Včas však poznává, že tuto zlodějnu spáchal jeden z důležitých místních hrdinů, proti němuž se oba muži spojují, aby ho patřičně potrestali. (IMAGO Video)

(více)

Recenze (6)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..to je spaghetti snímeček a stál by za uvedení do prodeje, jenže kde je mu konec....naposledy a pouze jednou jsem ho shlédl před dobrými osmi léty.. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle patří mezi odpadky spaghetti westernu. Musel jsem se stále ujišťovat, že se nejedná o parodii či komedii. A nechtělo se mi věřit, že je možné něco takového spáchat. Režijní debut Pasquale Squitieriho svědčí o tom, že to opravdu spackal. Neumělé, laciné vaření z vlažné vody odvaru předešlé tvorby, s primitivními dialogy, prkenným herectvím a stálými klišé. Nicméně věřím, že i na toto se skalní fanoušek italowesternu vydrží dodívat. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Django sfida Sartana zďaleka nepatrí k žánrovým klenotom, disponuje biednym hereckým obsadením a snaží sa publikum nalákať na mená dvoch pištoľníkov zo známych talianskych westernových sérií, ktorých si bezostyšne "zapožičal" (v rámci talianskej produkcie bežná vec), no keď už nič iné, tak sa v ňom objavuje aspoň dostatočné množstvo prestreliek, vďaka čomu nenudí. Videl som už aj mizernejšie špagheťáky... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Django westernů je plno. Někteří vám uvíznou v hlavě jako ten s Francem Nerem anebo aktuální počin od Tarantina. Ovšem tento Souboj: Django vs. Sartana okamžitě zapomenete. Vlastně je to celý dost pozapomenutý film. Právem! Nevím jak je možné, že celou dobu film vypadá jako laciná televizní inscenace, která osciluje na hranici sebeparodie. Nebylo by to zlé, ale ono to je zlé. Herci, kamera a režie je mimo realitu. Ta jedna (šerifská) hvězda je za pár přestřelek, které dokáží nudný příběh oživit. Hrůza, děs a noční můra každého fandy (italských) westernů. Hodnocení OST: Jak je děsný film, tak i hudba v něm je děsná. 1/10 ()

Reklama

Reklama