Reklama

Reklama

Sim Salabim

  • USA Presto
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
USA, 2008, 5 min

Důstojnost. Vyrovnanost. Záhadnost. Nic jiného ani od skvělého jevištního kouzelníka Presta žijícího na přelomu století neočekáváme. Když ale Presto už poněkolikáté zapomene nakrmit svého králíčka z klobouku, začnou se dít vskutku velmi zábavné, záludné, ale i nebezpečné věci, které by nikdo nečekal! Sledujte čím dál vyhrocenější rošťárny úžasného Presta, jeho králíka Aleca, a staňte se svědky toho, co se stane na jevišti, když ego kouzelnické hvězdy vyprovokuje jeho zanedbávaného parťáka k důmyslné pomstě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (253)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Krátký a přesto dokonalý kraťas (běžel před filmem Wall-E), který mě mnohokrát rozesmál a se svou roztomilou animací nemohu hodnotil jinak, než 5 hvězdičkami.... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Veeelmi povedený krátký animák, jehož jedinou chybičkou je občasná nepřehlednost, která ale určitě po druhém shlédnutí zmizí. Silné 4**** a víc takovýchto snímků! Viděno na youtube. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další špičkový kraťas z dílny PIXARU. Nechápu jak mě vyždycky dokážou tak dostat. Králiček je drsný frajer a rostomiloučký plyšáček zároveň, kouzelník Presto zase spravný "francouzský" snob. Tahle dvojka vám zaručeně polechtá bránici. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako Bugs Bunny, hlavně díl s názvem "Case of the Missing Hare"... Ale jinak je to vtipné s velmi dobrou animací, prostě filmeček, který mi připomněl, jak jsem měl rád animované příběhy, kde si hlavní postavy dělají naschvály. No a měl mu tu mrkev prostě dát! Za mě velmi dobré - 8,5/10 ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co by malý, chytrý, heboučký bílý králíček pro svou vytouženou mrkev neudělal. Kouzelníkovi bohatě přebohatě stačí to, co udělal. Z čehož plyne poučení - nikdy se nestavte mezi králíčka a jeho mrkev! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Další pixarovský kraťas, tentokrát s neodolatelným králičím hajzlíkem v hlavní roli. Animace je dokonalá a smršť gagů taková, že je třeba si Sim Salabim pustit několikrát, aby člověk všechny fóry stíhal. Perfektní. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborný instruktážní filmík, aneb co vše se může přihodit trojici Kouzelník, Králik a Klobouk, když ušák nedostane najíst. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Z kraťasu plyne jasné ponaučení: neserte mlsné králíčky, jelikož jsou to zákeřné svině. Už dávno se o tom přesvědčil chudák ruský vlk a teď také slizký americký Kaprfíld. Roztomilý a nápaditý filmeček, ale viděla jsem lepší... nebo možná jen nemám ráda kouzelníky. 75% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, docela jsem se bavil...takový trochu Tom a Jerry nebo Zajíc a Vlk posunutý někam jinam, do jiného prostředí :)) Předešlé srovnání je skutečně z mojí strany nadsazené, ovšem v mnohém mi to připomnělo "pošťuchování" našich dětských hrdinů :) Rozdíl je v tom, že Presto je zajícův páníček ;) ()

Reklama

Reklama