Reklama

Reklama

Sim Salabim

  • USA Presto
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
USA, 2008, 5 min

Důstojnost. Vyrovnanost. Záhadnost. Nic jiného ani od skvělého jevištního kouzelníka Presta žijícího na přelomu století neočekáváme. Když ale Presto už poněkolikáté zapomene nakrmit svého králíčka z klobouku, začnou se dít vskutku velmi zábavné, záludné, ale i nebezpečné věci, které by nikdo nečekal! Sledujte čím dál vyhrocenější rošťárny úžasného Presta, jeho králíka Aleca, a staňte se svědky toho, co se stane na jevišti, když ego kouzelnické hvězdy vyprovokuje jeho zanedbávaného parťáka k důmyslné pomstě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (253)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Malý hladový zajíček a neposlucha týrá svého páníčka kouzelníka na jeho představení. A vy se usmíváte a usmíváte čím dál víc. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Sakramentsky nápadité, pixarovsky krásne naanimované a hlavne pre diváka dosýta zábavné. Lepší predkrm pred Wall-Eim som si ani nemohol želať. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vtipné, upřímné a originální. Králíček je roztomilý a připomíná mi králíka z Karcoolky. Opravdu bych nechtěl být tím kouzelníkem. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Simsalabim a je tu pětiminutový animák, který jsem stahoval 10 minut. Ano je to tak. Chtěl jsem si tento "film" vychutnat na celém monitoru a tak jsem vygooglil 70 Mb soubor. Příběh je vskutku nápaditý. Tvrdohlavý králík, který nechce vystoupit v kouzelnickém představení do té doby, než dostane svoji vytouženou mrkev. Mimika postav mě doslova srazila do kolen. Souhlasím s ostatními, že je zde animace jako v Ratatouille. Pixaři zase jako vždy zaváleli. Prostě skoro dokonalý kraťas, kterému dávám čtyři hvězdy. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa asi najlepší pixarovský kraťas, ktorý obsahuje toľko kreatívnych gagov, až to človeka núti zamyslieť sa nad tým, aké by to bolo, keby tieto mini-animáky neexistovali len samé o sebe, ale vytvorili nejaký animovaný seriálový kult, akým boli napríklad Looney Tunes. Neverím tomu, že by nemali úspech. ()

Reklama

Reklama