Reklama

Reklama

Sim Salabim

  • USA Presto
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
USA, 2008, 5 min

Důstojnost. Vyrovnanost. Záhadnost. Nic jiného ani od skvělého jevištního kouzelníka Presta žijícího na přelomu století neočekáváme. Když ale Presto už poněkolikáté zapomene nakrmit svého králíčka z klobouku, začnou se dít vskutku velmi zábavné, záludné, ale i nebezpečné věci, které by nikdo nečekal! Sledujte čím dál vyhrocenější rošťárny úžasného Presta, jeho králíka Aleca, a staňte se svědky toho, co se stane na jevišti, když ego kouzelnické hvězdy vyprovokuje jeho zanedbávaného parťáka k důmyslné pomstě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (253)

kubin. 

všechny recenze uživatele

Naprosto odzbrojující, fakt jsem se řáchal celých 5 minut. Bezvadný nápad s kloboukem, který mě rozesmál i po padesáté, kdy se naposled v Prestu objevil. Prostě bezva kraťas. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie až tak vtipné, skôr bláznivé a chaotické, trochu originálne, ale nie až tak. Animácia pekná, ale tiež nie až tak. Mne tento pixar neprišiel ničím výnimočný a vychádza mi len mierny nadpriemer. 70% ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Ďalší úsmevný a takmer dokonalý kraťas od Pixaru, ktorý je možné pozreť viackrát, pretože je preplnený skvelými nápadmi. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

No já se chcechtala od začátku do konce :)) opravdu kouzelné a ten králíček je fakt boží a moc hezky udělaný :)) kouzelník nechtěl dát králíčkovi mrkvičku tak to měl za to :)) ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Ne výjimečný, ale velmi dobrý krátkometrážní stará škola (Bugs Bunny, Tom a Jerry, ...) v novém balení. Škoda že dnes už se nevyrábí podobné seriály, už vůbec ne originální, výjimkou je snad jen francouzský Minuscule. 3,5/5 ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Grotesko, tvé jméno je Pixar. Nejvíc mě na tom baví, že z pohledu kouzelníkova obecenstva to bylo výborné pestré vystoupení :-) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhezčích děl od Pixaru. Bavilo mě od začátku do konce, fandila jsem ze všech sil zajíčkovi, aby si konečně mohl kousnout do své mrkve, a soucítila s chudákem kouzelníkem, který není vůbec zlý, jen k tomu prostě přišel jako slepý k houslím. Konec je ale perfektní! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl, že dvojice animáků The Secret Life of Pets patří pod studio Ilumination, myslel bych si, že jejich králík je návrativší postavou z již dvanáct let starého mini příběhu. Ta podoba je totiž neskutečná. Obdobné je i úsměvné chování chlupatého zubatce, na němž stojí úspěch tohoto krátkometrážního animáku. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Další kraťas od pixaru měl opět přehršel vtipu a neuvěřitelně rychlý spád. Dokonalost může přicházet i v malých baleních a Presto je dokonalou ukázkou, že něco kresleného, ztřeštěného, gumového, výbušného a s králíkem může mýt také něco hodně vtipného a dokonalého a ne jen Bugs Bunny... ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Budu značně kritický, ale připadá mi, že i na amatérské scéně se rodí lepší animáci. Ne že by tohle bylo vyloženě špatné, ale od Pixaru bych čekal zkrátka víc... ()

Reklama

Reklama