Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina, kluk jménem Coop, žije obyčejný život, ovšem až do doby, než jeho mladší sestra přinese domů nevinně vypadající kotě. To ale vůbec není tak nevinné, jak vypadá, a Coop brzy odhalí, co má kočka za lubem. Není to ale snadné dokázat, protože kočky jsou, jak známo, všemi mastmi mazané a Kat dobře ví, jak svést vinu na Coopa... (Bila_pani)

(více)

Recenze (14)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

nuda....nuda...nuda...a zase len nuda.! Dalo by sa povedať že takéto "rozprávočky" sú len odfláknuté a nezaujímavé . ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zábavné a velmi vtipné, ale být o něco mladší, tak se v noci budím hrůzou z té psychokočky. Seriálu ubližuje poněkud nepřehledná animace. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Poctivá kanadská produkcia,ktorá nekladie tak vehementne rezolútnosť na trapnosť,ale skôr sa sústreďuje na jednoduchšieho diváka bez dôrazu na vyšiu myšlienkovú opitosť a snahu vyvolať mnohorozmernú pointu... Týmto efektívne a chtivosťou prosperuje na diváckej skupine mladšieho,dorasteneckého a dospelého dospelosť neriešaceho veku... Je škoda,že perioda vysielania je obmedzená a momentálne vlastne ani neni tušim... ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Škodolibý pan Kat, zlá paní Mansonová a další postavičky ve střeštěné animaci. No a o zábavu je postaráno ;-) ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Srandovní poměr v roli obyčejného kluka proti mimozemšťanovi vypadajícího jako obyčejná kočka. Nepoměr sil však vyvrcholí v nečekaný závěr každého dílu. Velice zábavný seriál nejen pro malé ;o) ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt dobrý. Je to jako u nás doma mým kocourem Burákem. Taky su futr škádlíme od rána do večera. Já mám s toho legraci, jak kocour je vsteklý a mrská ocasem. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

V rámci ČT D je po NIcku a Perrymu můj nejoblíbenější seriál. Stejně jako u ostatních kanadských a nových francouzských seriálů má podobné prvky - velmi rychlá animace s moderní technikou, zahuštěné množství vtipů i v jedné minutě, občas napodobující klasické západní grotesky. Nejdřív jsem viděl druhou řadu, a až pak první. Druhá řada má oproti první dopřidanou zápletku o tom jak se Kat snaží přivolat kočky z vesmíru na ovládnutí Země. Ta první je spíš víc ze života, ale oba jsou téměř stejné. Mě toho Coopa bylo tak líto, kdybych tohle zažíval doopravdy tu šikanu, která je ještě hozená na mě, tak bych z toho byl velmi naštvaný a trápilo by mě to celý život. A ten první dabing paní Mansonové je výborný skřehotavý hlas. Velmi mě ten seriál bavil. ()

pan_buh 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené. Je to dost podobné jako Tom a Jerry. Multikulti fanatici se projevili jen minimálně, postava Coopova kamaráda je barvou i náznaky asiat, ale nevadí to. Žádná masírka.... ()

Reklama

Reklama